הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג 531

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך
הנוסחא שווה לביצה , ברגע שמתחרה בארץ בכל קטגוריה שהיא יותר חזק בדדליפט מבנדיקט זה אומר משהו

ולא דיברתי על ליאור , דיברתי על המתחרה שלי
בדימונה זו הייתה הנוסחה שכביכול ניצחת אותי.
אבל הספגטי מתחזק אחרי כל תבוסה, כמו לוחם סאייני אמיתי.

אם לא ליאור, על מי אתה מדבר? אלון? הוא מתייגס ולא מתחרה.

בדימונה זו הייתה הנוסחה שכביכול ניצחת אותי.
אבל הספגטי מתחזק אחרי כל תבוסה, כמו לוחם סאייני אמיתי.

אם לא ליאור, על מי אתה מדבר? אלון? הוא מתייגס ולא מתחרה.
אני מדבר על זה שאתה מאמן אותו שנגדי בקטגוריה התחזק יופי יש לו כבר 120 סקואט

אני לא מאמן אותו,
כמה טיפים בפורום זה לא אימון אישי.

אבל טוב שהזכרת שנתן 10 קילו מעליך בסקוואט 🙄

בוא נציב עובדות....

כשהתאמן לבד , נתן 240 אני 232.5

כשאתה אמרת לו איך להתאמן .. 140 3X5 הקובה נתן 210X5

מאמן לתפארת אתה... אני ימליץ לכל מי שרוצה להתחרות בעד 100 לג'וניורס ללכת אליך

בוא נציב עובדות....

בוא נדייק בעובדות.
עשה 242.5, לא 240.
כשמספיקים סקוואט לתקופה, אין לצפות ל200+ על הפעם הראשונה,
כשאני סיימתי את התקופה של הדדליפט, 160 הרגיש לי כבד. כמובן שאחרי שבועיים כבר חזרתי ל230 (מוזמן להסתכל בלוג, יש גיבוי של סרטונים)

וכמובן שוב,
אני לא מאמן אף אחד. לא עשיתי את הקורס מדריכים בשקל.

בוא נציב עובדות....

קובה זה לא נכון מה שאתה אומר פה אחי , הוא היה בתכנית לשיפור הדדליפט למה אתה לא משווה את ההתקדמות של שניכם בדדליפט? או בנ׳ץ?
ובחיי את יש לו יותר מ140 הוא מעלה כל שבוע ב20 קילו כנראה לפי המלצת הדוקטור.

קובה זה לא נכון מה שאתה אומר פה אחי , הוא היה בתכנית לשיפור הדדליפט למה אתה לא משווה את ההתקדמות של שניכם בדדליפט? או בנ׳ץ?
ובחיי את יש לו יותר מ140 הוא מעלה כל שבוע ב20 קילו כנראה לפי המלצת הדוקטור.

כי זה מטומטם להפסיק לעשות סקואט לגמרי בשביל לשפר דדליפט .

היא כן כי לא דיברתי מי התקדם יותר בסקואט או בדדליפט
אמרתי שהצורה שעושר אימן אותו מטומטמת
אתה מתעקש לכתוב "אימן אותו", כאילו באתי אליו והעברתי לו אימון.
בסך הכל שאל אותי איזו תכנית ביצעתי לשיפור הדדליפט, והסברתי לו.

כמובן שאת התכנית לא המצאתי,
אתה מוזמן להגיד לאה"ל ולדוקטור שזו תכנית מטומטמת.

אתה מתעקש לכתוב "אימן אותו", כאילו באתי אליו והעברתי לו אימון.
בסך הכל שאל אותי איזו תכנית ביצעתי לשיפור הדדליפט, והסברתי לו.

כמובן שאת התכנית לא המצאתי,
אתה מוזמן להגיד לאה"ל ולדוקטור שזו תכנית מטומטמת.
גם אהל אומר שלהפסיק סקואט לגמרי זה מפגר

נחמד לראות שקצת דיברו עליי... לא הייתי פה במשך השבת.😃

מי שרוצה לדעת- אושר לא מאמן אישי שלי כמו שהוא הסביר פה, הוא המליץ לי נקודתית וזה קרה אך ורק כששאלתי את דעתו. ומעבר לכך, כפי שכולנו יודעים- אושר אכן מפציצולוג שלא מאט\מפסיק להתקדם כך שאין לזלזל בנסיונו והברזלים שלו מדברים בעד עצמם. "ישמע חכם ויוסף לקח".
קובה- לבינתיים אני מחזיר משקלים בסקאווט. השיטה של אושר עבדה בדדליפט ולבינתיים הדדליפט שלנו שווה +-. מה יהיה בסקאווט? הזמן יגיד. בכל מקרה גם לך לא חסר ידע ונסיון. ישנם עוד פרמטרים שניתן להשוות בינינו אבל זו ממש לא המטרה ואני לא נכנס לזה. על כל פנים- להכניס את אושר לסיפור זה לא שייך. כבודו (!) במקומו מונח.

שבוע טוב שיהיה!😃

נחמד לראות שקצת דיברו עליי... לא הייתי פה במשך השבת.😃

מי שרוצה לדעת- אושר לא מאמן אישי שלי כמו שהוא הסביר פה, הוא המליץ לי נקודתית וזה קרה אך ורק כששאלתי את דעתו. ומעבר לכך, כפי שכולנו יודעים- אושר אכן מפציצולוג שלא מאט\מפסיק להתקדם כך שאין לזלזל בנסיונו והברזלים שלו מדברים בעד עצמם. "ישמע חכם ויוסף לקח".
קובה- לבינתיים אני מחזיר משקלים בסקאווט. השיטה של אושר עבדה בדדליפט ולבינתיים הדדליפט שלנו שווה +-. מה יהיה בסקאווט? הזמן יגיד. בכל מקרה גם לך לא חסר ידע ונסיון. ישנם עוד פרמטרים שניתן להשוות בינינו אבל זו ממש לא המטרה ואני לא נכנס לזה. על כל פנים- להכניס את אושר לסיפור זה לא שייך. כבודו (!) במקומו מונח.

שבוע טוב שיהיה!😃

תראה ידידי , אני מכבד אותך מאוד בתור מתחרה ובתור בן אדם ואתה בחור מאוד חזק .
לגבי השאלה מי יותר חזק אני או אתה זה לא רלוונטי כל כך ולא על זה הדיון ..
הדיון היה שאם היית בוחר תוכנית נורמלית , 5\3\1 , גלן פנדלי או משהו בסגון הייתי היום הרבה הרבה יותר חזק ממני בכל ההרמות ולא מזניח הרמה לטובת אחרת .

לעשות דדליפט במשך 3 חודשים ולא לעשות מעל 120 סקואט זה מטומטם לחלוטין ומקווה בשבילך שלא איבדת יותר מידי כוח בסקואט
בכל מקרה בהצלחה בהמשך האימונים ואני מקווה לראות אותך בתחרויות

אגב כל הדיון הזה התחיל שעושר התחיל לזיין לי בשכל על טכניקה בסקואט למרות שהסברתי לו שאני יודע מה אני עושה והוא כמו ילד קטן חייב להתווכח על כל דבר

בקשר לעומק, לא מבין מה הקטע להעיר לקובה כאילו הוא לא יודע איך נראה סקוואט מלא?

תחרות: טוענים שיהיה שיפוט מחו"ל השנה, אם זה נכון ובסטנדרט של האיגוד מסרטונים שראיתי חצי מהסקוואטים יפסלו על עומק בלי להיכנס ל"הוא שבר הוא לא שבר", אני גם לא אופתע אם מישהו יהיה bombed out לגמרי בגלל עומק.

בקשר לתחרות אגו בשקל פה, grow up...

מה הסיבה שאתה לא יורד עוד באימונים ?

נחש תחליט , לא התרשמתי , או תגדלו .

נערך לאחרונה:
תכל'ס מה שמעניין זה בתחרות, אם שם הוא נותן עמוק זה מה שמעניין. גם בולטון מסקביט ממש גבוה אבל אף אחד לא מתווכח איתו על תוצאות בתחרות... לגבי הויכוחים המטופשים האלה... תתבגרו.

- - - עידכון הודעה - - -

ולגבי "אם היית עושה 5-3-1 אז היית ס1ס" זה גם דבילי, לצורך העניין אני ממש לא פורח בתוכנית הזאת, ובלחיצות ספציפית גם אתה ואה"ל לא. אז בוא נפסיק עם הספקולציות של "מה אם"...

תכל'ס מה שמעניין זה בתחרות, אם שם הוא נותן עמוק זה מה שמעניין. גם בולטון מסקביט ממש גבוה אבל אף אחד לא מתווכח איתו על תוצאות בתחרות... לגבי הויכוחים המטופשים האלה... תתבגרו.

- - - עידכון הודעה - - -

ולגבי "אם היית עושה 5-3-1 אז היית ס1ס" זה גם דבילי, לצורך העניין אני ממש לא פורח בתוכנית הזאת, ובלחיצות ספציפית גם אתה ואה"ל לא. אז בוא נפסיק עם הספקולציות של "מה אם"...
התכוונתי בכללי לתוכניות הגיוניות ולא ל"תעשה רק דדליפט , עוד חודשיים תעשה רק סקואט ותיהיה תותח"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית