הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט בדיקת טכניקה

• פותח/ת השרשור FatBoy
  • פורסם בתאריך

FatBoy

משתמש מתחיל
154
7
נק' מוניטין:
7
154
7
מתחתי שריר ברגל(בברך באיזור) לפני חודש, עדיין כואב בסקוואט, בדדליפט כמעט ולא מרגיש כלום
פעם שנייה בחיים שעושה דדליפט

בבקשה עזרה חבר'ה איך הטכניקה, מה לשפר, כל מה שיש תגידו לי זה יעזור
תודה רבה:)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תלמד את הטכניקה מההתחלה
אם אפשר לפרט יותר אחי זה יעזור לי. מהמאמן הבנתי שבסדר וממישהו אחר(לא מהפורום) שמבין אמר לי שאני לא עושה סט אפ, לא מניח את המוט טוב(לאט מדי, מאריך טווח תנועה) ושהצוואר לא במנח טוב

אם אפשר לפרט יותר אחי זה יעזור לי. מהמאמן הבנתי שבסדר וממישהו אחר(לא מהפורום) שמבין אמר לי שאני לא עושה סט אפ, לא מניח את המוט טוב(לאט מדי, מאריך טווח תנועה) ושהצוואר לא במנח טוב

שום דבר שמה לא בסדר איך שאתה תופס את המוט והמרחק ממך אליו

- עמידה ברוחב נחיתה מקפיצה במקום, זה אמור לצאת מעט צר יותר מסקוואט.
- מוט מעל אמצע כף הרגל. (שים אותו מעל הלשון של הנעל. זה לרוב תופס)
- אחרי שהמוט מעל אמצע כף הרגל, אחוז את המוט מבלי לכופף את הברכיים.
- כופף ברכיים עד שהשוקיים נוגעות במוט מבלי להזיזו.
- גב חזק בפשיטה, תחשוב על להרים את החזה לתקרה(ולא להוריד את התחת אלא רק להרים את החזה), להקפיד שהכתפיים מקדימה למוט ושהמוט לא זז קדימה.
- דחוף חזק עם הרגליים את הרצפה למטה ותשמור על מרפקים ישרים לאורך כל התנועה, ברגע שהמוט מגיע לברך אתה דוחף את התחת קדימה ומשלים את הנעילה של התנועה.
- ירידה בסדר ההפוך, מוציא את הנעילה מהברכיים, מטה את הגב קדימה עד שהמוט בברכיים ואז מכופף ברכיים.
- מוט נח על הרצפה לפני כל חזרה, תעשה את הsetup כל פעם מחדש. אם אתה משתמש בבאונס שהמוט נותן לך מהרצפה זה לא באמת דדליפט, כי המוט לא מת על הרצפה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

- גב חזק בפשיטה, תחשוב על להרים את החזה לתקרה(ולא להוריד את התחת אלא רק להרים את החזה), להקפיד שהכתפיים מקדימה למוט ושהמוט לא זז קדימה.
- דחוף חזק עם הרגליים את הרצפה למטה ותשמור על מרפקים ישרים לאורך כל התנועה, ברגע שהמוט מגיע לברך אתה דוחף את התחת קדימה ומשלים את הנעילה של התנועה.
- ירידה בסדר ההפוך, מוציא את הנעילה מהברכיים, מטה את הגב קדימה עד שהמוט בברכיים ואז מכופף ברכיים.
- מוט נח על הרצפה לפני כל חזרה, תעשה את הsetup כל פעם מחדש. אם אתה משתמש בבאונס שהמוט נותן לך מהרצפה זה לא באמת דדליפט, כי המוט לא מת על הרצפה.

אוקיי תודה, אני מחכה לעוד תגובות.
בכ"מ אני יעלה סרטון חדש בשלישי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תלמד את הטכניקה מההתחלה

טוב שלא אמרת לו לפרוש לחוג ציור. אתה מגזים.

למפרסם הסרטון, מצבך טוב יחסית, חידודים קלים ואתה על דרך המלך.
דברים קטנים ש"שיקאגו" לא הזכיר בהודעה שלו.
זה נראה כאילו אתה אוחז באחיזה משולבת, מיותר לחלוטין במשקלים כאלה, מאמין שזה לא מחליק לך מהיד, תשאר באחיזה רגילה כמה שאתה יכול.
אחיזה משולבת היא ההברירה האחרונה שמבצעים דדליפט. (יש אנשים מבצעים HOOK GRIP לפני שעוברים לאחיזה משולבת).
מן הסתם מנח צוואר שאתה כבר מודע אליו.

אל תחשוב על כיווץ שכמות, תחשוב על חזה מורם ומתוח למעלה וגב תחתון מכווץ ("תוציא תחת בזמן העלייה" זה דגש מבלבל שעלול לגרום לאנשים לא לנעול בסוף החזרה)

הרם והצלח!

• פותח/ת השרשור
טוב שלא אמרת לו לפרוש לחוג ציור. אתה מגזים.

למפרסם הסרטון, מצבך טוב יחסית, חידודים קלים ואתה על דרך המלך.
דברים קטנים ש"שיקאגו" לא הזכיר בהודעה שלו.
זה נראה כאילו אתה אוחז באחיזה משולבת, מיותר לחלוטין במשקלים כאלה, מאמין שזה לא מחליק לך מהיד, תשאר באחיזה רגילה כמה שאתה יכול.
אחיזה משולבת היא ההברירה האחרונה שמבצעים דדליפט. (יש אנשים מבצעים HOOK GRIP לפני שעוברים לאחיזה משולבת).
מן הסתם מנח צוואר שאתה כבר מודע אליו.

אל תחשוב על כיווץ שכמות, תחשוב על חזה מורם ומתוח למעלה וגב תחתון מכווץ ("תוציא תחת בזמן העלייה" זה דגש מבלבל שעלול לגרום לאנשים לא לנעול בסוף החזרה)

הרם והצלח!
אני יודע שהוא אמר הרבה דברים(שיקגו) שהבחור השני לא אמר לי(שהוא מתחרה, אלוף הארץ בדדליפט), בגלל זה חלקתי עליו ולא הבנתי איך זה יכול להיות. מה גם שהמדריך שלי לא אחד דביל אבל הוא פחות מכוון לכיוון של ליפטינג, לכן באתי לפה
הצוואר כאילו אמור להיות שמוט לגמרי? גם בעלייה?
כן ברגע האחרון שיניתי לאחיזה משולבת אין לי מושג למה זה סתם באלי כזה טבעי מן הסתם שלא צריך ואני יחזיר לאחיזה רגילה-זה גם משהו שאני צריך כי האחיזה שלי ברמות גרועות

מתחתי שריר ברגל(בברך באיזור) לפני חודש, עדיין כואב בסקוואט, בדדליפט כמעט ולא מרגיש כלום
פעם שנייה בחיים שעושה דדליפט

בבקשה עזרה חבר'ה איך הטכניקה, מה לשפר, כל מה שיש תגידו לי זה יעזור
תודה רבה:)

אתה עושה מעולה לפעם שנייה , עזוב יש אנשים בפורום שחיים בסרט שזה שהם יורידו למישהו אחר תביטחון אז שלהם יעלה , אתה עושה ממש טוב
רק דבר אחד אתה חייב לתקן הצוואר שלך הולך אחורה מידי וזה יכול לגרום לך לכאבים בהמשך תתקן את זה .

מה אתה מבלבל תמוח תגיד לי משעמם לך בחיים ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אתה עושה מעולה לפעם שנייה , עזוב יש אנשים בפורום שחיים בסרט שזה שהם יורידו למישהו אחר תביטחון אז שלהם יעלה , אתה עושה ממש טוב
רק דבר אחד אתה חייב לתקן הצוואר שלך הולך אחורה מידי וזה יכול לגרום לך לכאבים בהמשך תתקן את זה .

מה אתה מבלבל תמוח תגיד לי משעמם לך בחיים ?
אוקיי תודה רבה
אז איך הצוואר אמור להיות בערך? ממש למטה או חצי שמוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית