סיום SS.. מה לעשות עכשיו

שחר אברם

משתמש מתחיל
28
20
נק' מוניטין:
153
28
20
אהלן חבר'ה, כבר חודש ושלושה שבועות שאני עושה SS, המשקלים לא בשמיים אבל ההתקדמות עצומה:
סקוואט 70 ק"ג
פרס 40 ק"ג
לחיצת חזה כמעט על 70
דדליפט 85
( כל המשקלים כמובן הם ל 5X3)
ההתקדמות שלי הייתה פשוט עצומה, חוץ מלחיצת חזה שכבר עשיתי לפני(בערך חצי שנה של AB לא משהו..) כל התרגילים התחלתי לעשות עם המוט בלבד והיה לי קשה, אז ההתקדמות באמת עצומה
אבל עכשיו אני מרגיש שאני ימשיך בתכנית עוד שבוע שבועיים ואני רוצה כבר להפסיק, אני אחרי ריסט בחזה ריסט בפרס וריסט בסקוואט, ואני מרגיש שאני מתחיל להיתקע עכשיו. השאלה שלי היא מה לעשות הלאה? איזו תכנית?
תודה רבה לעוזרים![=

70 קילו בסקוואט ו 85 קילו דדליפט זה ממש לא סוף SS אם אתה לא מצליח להתקדם זה אומר שאתה לא ישן טוב או לא אוכל מספיק או לא נותן מעצמך 100 אחוז או שהטכניקה שלך לא נכונה

או שאתה לא אוכל מספיק/ישן מספיק/טכניקה לא טובה
אני מסיים ss עוד חודש וחצי ואני 92 סקוואט(היה לי 3 ריסטים גדולים בגלל טכניקה גרועה הייתי יכול להיות היום 110+)

• פותח/ת השרשור
אוקיי דבר ראשון תודה רבה, אבל אם אני מרגיש שאני רוצה כרגע להפסיק? גם מכיוון שב SS צברתי שומן ואני רוצה להתחיל לעשות חיטוב , וגם מכיוון שכרגע אני מרגיש שמיציתי את התכנית.. אז מה אפשר לעשות?

ממש לא מיצית את התוכנית, אתה גם לא בחצי הדרך.
אם צברת הרבה שומן כנראה לא אכלת כמו שצריך.

לא מיצית את התכנית. אם אתה רוצה לעשות חיטוב, זה משהו אחר. אתה יכול לעשות את הליניארית של ביל סטאר או לקחת FBW/AB מהפורטל.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רבה כולם קיבלתי את התשובה שלי [=

Back
למעלה תחתית