הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוטיבציה!

yoyo1a1

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אני לא יודע לאן להפנות את זה בדיוק
אבל בעקרון העיקר שהמנהלים יראו

בכול הפורום/פורטל יש מלא מדריכים מעולים!
אבל לא משנה איזה תוכנית תבחר
או אם תיקח אבקות או לא
או אפילו לפעמים אם לא תעשה תרגילים נכון (חשוב מאוד מניסיון!)
או שתעבוד בבית או בחדר כושר כזה או אחר
אם אין לך מוטיבציה כל זה לא ישנה כלום
כי תפסיק אחרי שבוע,חודש, חודשיים או אפילו שנה.

אז בקיצור אני חושב שכדאי לכתוב איזה מאמר על מוטיבציה.​

בעמוד בפייסבוק יש מספיק מוטיבציה, מדי פעם מעלים פה גם סרטוני מוטיבציה, לכתוב מאמר זה מיותר, זה לא פורום נפשי פה ובלי קשר זה לא באמת יעזור למי שרוצה לפרוש מאימונים.
בכל אופן, אם יש לך רעיון למאמר תכתוב ואולי משה יסכים להעלות אותו לפורטל

אני לא יודע לאן להפנות את זה בדיוק
אבל בעקרון העיקר שהמנהלים יראו

בכול הפורום/פורטל יש מלא מדריכים מעולים!
אבל לא משנה איזה תוכנית תבחר
או אם תיקח אבקות או לא
או אפילו לפעמים אם לא תעשה תרגילים נכון (חשוב מאוד מניסיון!)
או שתעבוד בבית או בחדר כושר כזה או אחר
אם אין לך מוטיבציה כל זה לא ישנה כלום
כי תפסיק אחרי שבוע,חודש, חודשיים או אפילו שנה.

אז בקיצור אני חושב שכדאי לכתוב איזה מאמר על מוטיבציה.​
אם אנשים מגעים לפה סימן שהם כבר לא בשלב הזה של "צריך מוטיבציה" . כל האנשים פה (לפחות הרוב הגדול) הוא מהמתאמנים שלא מפספסים אימון ומקפידים על תזונה .

זה הכול בראש, שום מאמר לא יעזור לך.
אני לדוגמא כשהתחלתי להתאמן שאבתי מוטיבציה מסרטונים ביוטיוב (בעיקר נאומים ארוכים של 5-6 דקות) וזה מה שבאמת דחף אותי מהמחשב למכון.
ואחרי כמה חודשים טובים כשהתחלתי לראות תוצאות וגם החברים שמו לב לזה, החברים \ אנשים שואלים אותי שאלות בקשר לתזונה ואימונים , והשגרת חיים באמת משתנה.
מה שדוחף אותי כיום זה ה"רעב" לדעת ולהתנסות עוד ועוד, וגם המחמאות מאנשים על השינוי שעברתי. (משחיף לבודיבילדר!!!😛;susss)

אלה שמחפשים מוטיבציה, שיעופו לfxp.

• פותח/ת השרשור
בעמוד בפייסבוק יש מספיק מוטיבציה, מדי פעם מעלים פה גם סרטוני מוטיבציה, לכתוב מאמר זה מיותר, זה לא פורום נפשי פה ובלי קשר זה לא באמת יעזור למי שרוצה לפרוש מאימונים.
בכל אופן, אם יש לך רעיון למאמר תכתוב ואולי משה יסכים להעלות אותו לפורטל

אני יודע שזה לא פורום נפשי ואני רואה את הסרטונים בפייסבוק, הבעיה בסרטוני מוטיבציה היא שלרוב האנשים זה נותן מוטיבציה רק לזמן קצר.
יש לי כיוון- פשוט כול מה שזה יכול להוסיף לך

אם אנשים מגעים לפה סימן שהם כבר לא בשלב הזה של "צריך מוטיבציה" . כל האנשים פה (לפחות הרוב הגדול) הוא מהמתאמנים שלא מפספסים אימון ומקפידים על תזונה .

יש פה הרבה שכבר אחרי השלב של המוטיבציה, אבל יש גם הרבה שמגיעים ואחרי חודש נעלמים.

זה הכול בראש, שום מאמר לא יעזור לך.
אני לדוגמא כשהתחלתי להתאמן שאבתי מוטיבציה מסרטונים ביוטיוב (בעיקר נאומים ארוכים של 5-6 דקות) וזה מה שבאמת דחף אותי מהמחשב למכון.
ואחרי כמה חודשים טובים כשהתחלתי לראות תוצאות וגם החברים שמו לב לזה, החברים \ אנשים שואלים אותי שאלות בקשר לתזונה ואימונים , והשגרת חיים באמת משתנה.
מה שדוחף אותי כיום זה ה"רעב" לדעת ולהתנסות עוד ועוד, וגם המחמאות מאנשים על השינוי שעברתי. (משחיף לבודיבילדר!!!😛;susss)

זה מה שאני חושב, שהשינוי צריך לבוא ממך ולא יעזור כלום, לפחות בכול הקטע של הסרטונים. מצד שני לא ראיתי עדיין משהו כתוב רציני בעברית על מוטיבציה
ובגלל שזה פורום רציני שבאמת עוזר הרבה (👏) חשבתי שאולי הם יצליחו לעשות משהו שאחרים לא עשו!
כבוד על השינוי! לי כבר אין מוטיבציה..

אין צורך במוטיבציה, כולם יודעים כאן שכל ההתעסקות במכון היא קקה להעביר את הזמן עד המוות.

/thread.

Back
למעלה תחתית