ייעוץ אפשרי לשלב בין נפח לעצימות?

• פותח/ת השרשור shells
  • פורסם בתאריך

shells

משתמש מתחיל
83
1
נק' מוניטין:
7
83
1
למרות שאני אפילו לא באמצע הSS אבל אני רוצה להתחיל לחשוב על התוכנית הבאה שלי שאני יגמור תSS
הקטע שהתחלתי בSS זה כדי שיהיה לי בסיס חזק ויציב לעבור לאימוני נפח גבוהים בכלל המטרות שלי הם נפח אבל מה אני יגיד לכם התאהבתי בקטע של כמה שיותר משקל על המוט ולשבור שיאים של עצמך כל אימון מחדש וזה תחושה נהדרת,
עכשיו הקטע זה שאני מכוון לאימוני נפח וכוח לא ממש מענין אותי אבל עדין אני רוצה לשלב בין השנים אפילו פעם ב..
חשבתי על AB
4 אימונים בשבוע
A נפח
B נפח
A2כוח
B2כוח

זה אפשרי והאם זה מומלץ?
זה יפגע לי בהתאוששות או שזה לא מתאים ?
אפילו לא אכפת לי לעשות פעם בשבועים אימון כוח העיקר שהוא יהיה שם
תמליצו לי מה לעשות

למרות שאני אפילו לא באמצע הSS אבל אני רוצה להתחיל לחשוב על התוכנית הבאה שלי שאני יגמור תSS
הקטע שהתחלתי בSS זה כדי שיהיה לי בסיס חזק ויציב לעבור לאימוני נפח גבוהים בכלל המטרות שלי הם נפח אבל מה אני יגיד לכם התאהבתי בקטע של כמה שיותר משקל על המוט ולשבור שיאים של עצמך כל אימון מחדש וזה תחושה נהדרת,
עכשיו הקטע זה שאני מכוון לאימוני נפח וכוח לא ממש מענין אותי אבל עדין אני רוצה לשלב בין השנים אפילו פעם ב..
חשבתי על AB
4 אימונים בשבוע
A נפח
B נפח
A2כוח
B2כוח

זה אפשרי והאם זה מומלץ?
זה יפגע לי בהתאוששות או שזה לא מתאים ?
אפילו לא אכפת לי לעשות פעם בשבועים אימון כוח העיקר שהוא יהיה שם
תמליצו לי מה לעשות

אם אתה מתאמן כוח, המטרה שלך אמורה להיות שיפור בכוח ועליה במשקלי עבודה כמה שיותר.
באימון כוח אחד בשבוע, כמובן שהתוצאות יגיעו מאוד לאט.

מצד שני תוכל לבנות תוכנית שמתבססת על כוח, ותרגילי העזר יהיו בטווח חזרות גבוה.
תחפש מידע על powerbuilding.

תבחר מטרה ספציפית וברורה ואח"כ תנסה לברר איזו תכנית תעבוד הכי טוב בשבילך כדי שתוכל להגיע למטרה הזאת. אל תנסה להמציא את הגלגל.

היי היי! הוא לא חייב לבחור רק "נפח" ולהיות מתוסכל שהוא לא מתחזק.
זה לא שאם הוא עובד על נפח אז הוא לא מתחזק ולהפך.
אפשר לשלב.
תנסה שבוע נפח (8-12 חזרות) שבוע כוח (4-6 חזרות).
בהצלחה.

תקרא על תוכנית Texas Method שמשלבת בשבוע אימון נפח,אימון התאוששות ואימון כוח.
אחרי זה תחשוב על כל מיני תוכניות AB,תרגילים מבודדים ושאר הדברים שלא מתאימים לפני שהתחזקת מספיק.

עושים סט אחד עצים, מורידים משקל ומוסיפים נפח.

מצטער שאני מתפרץ ככה לאשכול אבל אני חייב לשאול משהו בקשר לרעיון שלך (די טוב, זה למה התפרצתי).
לדוגמא והבנץ שלי 70 קילו ל3*8-10.
אתה מציע שבסט הראשון אני אנסה לעלות ל75 ל3-4 חזרות וב2 סטים הנותרים להוריד משקל ל 65-67 לטווח חזרות גבוהות? משהו כזה?

אם אני לא טועה 5/3/1 מתאים לתבנית בה מתחילים בתבנית של כח ולאחר מכן לנפח. (לתקן בבקשה אם אני טועה)
בכל מקרה, זה קיים ואנשים עושים את זה ומשלבים את זה באימון אחד, לאו דווקה מפרידים את זה לימים שונים.

זה קיים מלא שנים... ממש OLDSCHOOL בילדינג... תוכנית שממש אהבתי בסיגנון זה הPHAT רוטינה.. לא ניסיתי.. פשוט אהבתי איך שהיא בנויה על הדף
היא מאוד מסודרת ולי זה פשוט נראה יפה. היא גם קיימת עוד לפני שהייתה בתיכנון של ההורים שלך. בעקרון ראשון כח עליון, שני כח תחתון, חופש, רביעי נפח עליון חמישי נפח תחתון ,שישי נפח ידיים כתפיים. משו כזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית