הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הכי טוב להיפוטרפיה? והאם יש מחקרים?

akyeruc

משתמש פעיל
350
65
נק' מוניטין:
313
350
65
שמעו אני כבר כמה זמן מנסה להבין מהי התוכנית האולטמטיבית לעלייה במסת שריר,חצי אומרים SS חצי אומרים AB עם טווח חזרות של 8-12 ומנוחה של דקה-דקה וחצי.. בקיצור אני מנסה ללמוד ולהבין אבל מה שאני מוצא זה רק וויכוחים ולא מאמרים מבוססים.. חוץ מתמונות של אנשים שגדלו מSS או מAB יש למישהו מחקר מדעי שמוכיח חד משמעית מה הכי יעיל?

שמעו אני כבר כמה זמן מנסה להבין מהי התוכנית האולטמטיבית לעלייה במסת שריר,חצי אומרים SS חצי אומרים AB עם טווח חזרות של 8-12 ומנוחה של דקה-דקה וחצי.. בקיצור אני מנסה ללמוד ולהבין אבל מה שאני מוצא זה רק וויכוחים ולא מאמרים מבוססים.. חוץ מתמונות של אנשים שגדלו מSS או מAB יש למישהו מחקר מדעי שמוכיח חד משמעית מה הכי יעיל?
אין מחקר כזה וגם לא יהיה כי כל אדם שונה ועל כל אחד זה משפיע אחרת...בעיקרון כל עוד אתה מתאמן מתחיל SS תהיה האולטימטיבית בשבילך.
יותר משקל על המוט=יותר מאסת שריר.

• פותח/ת השרשור
אין מחקר כזה וגם לא יהיה כי כל אדם שונה ועל כל אחד זה משפיע אחרת...בעיקרון כל עוד אתה מתאמן מתחיל SS תהיה האולטימטיבית בשבילך.
יותר משקל על המוט=יותר מאסת שריר.

השאלה זה מי קבע חד משמעית שיותר משקל על המוט= יותר מסת שריר? בגלל תוצאות של אנשים? אני מכיר הרבה אנשים שעשו AB והתפתחו יפה מאוד.. אני מבין שאם אין מחקרים זה נושא מאוד בעייתי שבחיים לא יגיעו להסכמה חד משמעית כי כל אחד יגיד "הנה מישהו שעשה SS והתפתח" " הנה מישהו שעשה AB והתפתח" אז השורה התחתונה - שתי התוכניות יביאו תוצאות ופשוט תעשה מה שמרגיש לך יותר טוב?

זו משוואה לא נכונה. ולא מתאימה לכל מצב ולא מגובה בשום צורה שהיא.

אבל אם הייתי מתאמן מתחיל בסיס טוב הוא בסיס כוח - שיהיה בתוכניות הבאות נפח אימון משמעותי.

השמועה אומרת שנייטמן מת'וד התוכנית האידאלית לבילדינג

איש הלילה

Back
למעלה תחתית