הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB לחיטוב ? טוב או רע?

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
אהלן יש לי שאלה אם אימון AB יכול לשרת אותי ולשמור על מסת השריר הקיימת בזמן חיטוב ?
אני מחפש אימון טוב שיכול לשרת אותי בזמן הצבא (בדר"כ יכול להתאמן עד 4 פעמים בשבוע בימים עוקבים) ושאני יוכל להוסיף לו אירובי בעצימות קלה בינונית 3 פעמיים בשבוע (אופניים /סקי).
ראיתי שממליצים נורא על 5X5 אבל מבחינת ימים לא מסתדר לי כי עיקר הימים שאני יכול להתאמם הם ראשון עד רביעי, משהו בבקשה יכול להמליץ לי על תוכנית אימונים טובה לחיטוב ושלא יביא לי תוכנית מהפורטל כי הם נורא מופשטות וכוללות.
תודה רבה מראש 😃

אהלן יש לי שאלה אם אימון AB יכול לשרת אותי ולשמור על מסת השריר הקיימת בזמן חיטוב ?
אני מחפש אימון טוב שיכול לשרת אותי בזמן הצבא (בדר"כ יכול להתאמן עד 4 פעמים בשבוע בימים עוקבים) ושאני יוכל להוסיף לו אירובי בעצימות קלה בינונית 3 פעמיים בשבוע (אופניים /סקי).
ראיתי שממליצים נורא על 5X5 אבל מבחינת ימים לא מסתדר לי כי עיקר הימים שאני יכול להתאמם הם ראשון עד רביעי, משהו בבקשה יכול להמליץ לי על תוכנית אימונים טובה לחיטוב ושלא יביא לי תוכנית מהפורטל כי הם נורא מופשטות וכוללות.
תודה רבה מראש 😃
בזמן חיטוב לא תתרחש עלייה משמעותית, ויזואלית במסת השריר מאחר וזה תלוי במאזן הקלורי ולא בתוכנית האימונים.
קח תוכנית FBW מהפורטל ובצע אותה פעמיים במקום 3, זה יספיק כדי לשמר את מסת השריר שברשותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית