הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חיטוב או מסה (התלבטות ) .

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
קודם כל הנה התמונה שלי עדכני מהיום :

photo6do.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

קודם כל למי שלא יודע אני ירדתי מעל 20 קילו למשקל הזה.

אני לא בטוח לגבי המשקל כי לא היה לי עוד בדיקה נורמלית פעם אחרונה שבדקתי הייתי 66 קילו אני גובה 1.74

הרבה אמרו לי שהגיע הזמן לגדול ולאמן את השרירים ושהאחוז שומן שלי מעולה למסה ( 13 אחוז ) אבל אני לא מרגיש נכון עם זה אבל ממש לא מרגיש לי נכון אני מה שמרגיש לי נכון זה להוריד עוד באחוזי שומן לפחות ל 11-10 ואז להתחיל לגדול בגלל שהמראה הזה שיש לי עכשיו אני ממש לא אוהב אני רואה רק שומנים שצריך לרוקן ושיכול להיות לי גוף יפה אם אני ימשיך בחיטוב ויגיע לפחות למשקל 60-61 שזה עוד ככה 5 קילו וזה כולה עבודה של חודשיים להוריד את המשקל הזה ואני משתגע ומתבאס ולא רוצה לעשות עכשיו מסה אבל מצד שני אני לא בטוח ב 100 אחוז מה כדאי כי אני משתגע מזה ... אז אני צריך קצת חוות דעת יותר מפורטות שיכולות להסביר לי למה לא כדאי קודם לחטב ל 10-11 אחוז ואז להתחיל מסה.

אם ממש חשובלך לרדת ולראות קוביות - לא חושב שצריך לשכנע אותך.

אם ממש חשוב לך לעלות לאט ובצורה מבוקרת מאוד, מה שכן אתה יכול לנסות לבדוק מה הנייטראלי שלך (מספיק קרוב לפי הנוסחאות) ולאכול 100-200 מעל עם אצבע על ההדק עם תראה שאתה "מתרפד" בבטן אתה יכול להוריד עוד טיפה בקלוריות ולהתאים אתך הנייטראלי שלך שוב.

• פותח/ת השרשור
אם ממש חשובלך לרדת ולראות קוביות - לא חושב שצריך לשכנע אותך.

אם ממש חשוב לך לעלות לאט ובצורה מבוקרת מאוד, מה שכן אתה יכול לנסות לבדוק מה הנייטראלי שלך (מספיק קרוב לפי הנוסחאות) ולאכול 100-200 מעל עם אצבע על ההדק עם תראה שאתה "מתרפד" בבטן אתה יכול להוריד עוד טיפה בקלוריות ולהתאים אתך הנייטראלי שלך שוב.

זה לא קטע של קוביות זה קטע שאני לא אוהב מראה שומני ככה ולהיות עם גוף כזה אני מעדיף להיות יותר חטוב בגוף , זה משגע אותי להסתובב בידיעה שהגוף שלי 'נוזלי'.

זה לא קטע של קוביות זה קטע שאני לא אוהב מראה שומני ככה ולהיות עם גוף כזה אני מעדיף להיות יותר חטוב בגוף , זה משגע אותי להסתובב בידיעה שהגוף שלי 'נוזלי'.

יש לך מראה נוזלי ושומני כי יש לך אפס מסת שריר. אין לך לאן לחטב חוץ מלעצמות. די לחשוב כמו אנורקס.

הייתי בדיוק כמוך, ירדתי ל65 קילו והייתי בטוח שאני ארד ל61 והכל יהיה יפהה ואני אהיה חטוב
אין לך מסת שריר אין לך למה לעשות את זה, תעשה מסה , תעשה חיטוב, תחזור על זה שוב.. והתוצאות רק ישמחו אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית