הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לעבור לSS ולא יודע איך להתחיל

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
טוב אז נמאס לי מהAB ולצערי רק עכשיו אני סוגר על זה שאני רוצה לעשות SS .
בעיקרון עשיתי עכשיו AB עם כל המורכבים (ניתן לראות בלוג שלי) http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=32668&page=19&p=497349#post497349

עכשיו אני שבעיקרון צריך להתחיל עם 70% מהיכולת שלך בהתחלה אך לי יש בעיה : אני יצטרך להפסיק להתאמן עוד שבועיים-שלושה (הפסקה של שבועיים) עקב טיול . עכשיו לא שווה לי להתחיל לעשות SS ואז שני יצטרך להגיע לשיא אני יפסיק ... אז האם אני יכול להתחיל ביום ראשון SS מהמשקלי העבודה שלי (100%) או שעדיף לי להמשיך בAB ושאני יחזור מהטיול להמשיך עם SS כמו שצריך ?

לפי דעתי כדי לך להמשיך עם הAB ולהתחיל את הSS לאחר מכן, אני התחלתי SS על 100% משקלים נתקעתי מהר מאוד ועכשיו אני משלם על זה..

ממליץ להתחיל עכשיו, סביר שהטכניקה בתרגילים לא מספיק טובה אצלך וזה לוקח כמה אימונים להינעל על סקוואט/דדליפט/בנץ'/פרס מספיק טובים כדי שהטכניקה לא תפריע להתקדמות במשקלי עבודה.

אני הייתי מתחיל עכשיו SS, מתחיל לשפר טכניקה עם משקלים קלים וקופץ בחמישיות, העומס של ה3X5 שלוש פעמים בשבוע יתחיל להיות קשה שבועיים-שלוש(שבועיים ראשונים- תקופת התאקלמות) לפי היכולת שלך בלוג.
משקלים מומלצים לאימון ראשון:
סקוואט: 60-65
בנץ': 60-65
פרס: מה שעשית בלוג שלך זה לחיצה נגד משקולות או פרס?
דדליפט: 85-90

מה שלא תעשה אל תתחיל כבד מדי ותכשל אחרי שבועיים באחד התרגילים

שבועיים הפסקה מאימונים לא תוריד אותך יותר מדי בכוח, תוך 2 אימונים תוכל לחזור למשקלי שיא(מניסיון)
חבל לבזבז זמן, תתחיל עכשיו, תתמקד בטכניקה ותתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית