orell20 משתמש פעיל 492 1 נק' מוניטין: 160 0 492 1 22/2/13 #1 בחיים לא הבנתי מה יתן לי אם אני יעשה דדליפט (אני עושה דדליפט בכול זאת ) אני גם אוהב את התרגיל אבל מה הוא יתן לי ? מה הוא יתרום לי ? מה היתרונות בדדליפט ?
בחיים לא הבנתי מה יתן לי אם אני יעשה דדליפט (אני עושה דדליפט בכול זאת ) אני גם אוהב את התרגיל אבל מה הוא יתן לי ? מה הוא יתרום לי ? מה היתרונות בדדליפט ?
SmokingSnake משתמש משקיע 4,129 2,234 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 11,301 0 4,129 2,234 22/2/13 #2 תקרא: http://www.kilogram.co.il/468/הדדליפט/ כשתבין איזה שרירים פועלים ואיך לא חושב שיהיו לך הרבה שאלות Upvote 0 Downvote
תקרא: http://www.kilogram.co.il/468/הדדליפט/ כשתבין איזה שרירים פועלים ואיך לא חושב שיהיו לך הרבה שאלות
A Apostute משתמש פעיל 420 7 נק' מוניטין: 84 0 420 7 בחנייה כרגע 22/2/13 #3 בדדליפט אתה עובד עם המשקלים הכי גבוהים בדר"כ . וזאת מהסיבה שאתה משתמש ברוב השרירים בגוף בשביל התרגיל הזה . זה אומר שאתה לא רק מפתח גוף . אתה גם לומד לפתח סוג של קורדינציה בגוף לעבוד בשיתוף פעולה עם השרירים . פלוס זאת פעולה טבעית שאפשר לשחזר אותה ביומיום . ובכך להגן על הגב מפציעות פלוס אפשר לבנות כוח מתפרץ מכיוון שמתחילים ישר את הפעולה הקונצנטרית בלי באונס כמו בסקוואט ומתח לדווגמא . פלוס יש לי אחות קטנה בת כמעת שנתיים שעושה דדליפט מדהים בצורה טבעית כל פעם שהיא מרימה משהו מהריצפה נערך לאחרונה: 22/2/13 Upvote 0 Downvote
בדדליפט אתה עובד עם המשקלים הכי גבוהים בדר"כ . וזאת מהסיבה שאתה משתמש ברוב השרירים בגוף בשביל התרגיל הזה . זה אומר שאתה לא רק מפתח גוף . אתה גם לומד לפתח סוג של קורדינציה בגוף לעבוד בשיתוף פעולה עם השרירים . פלוס זאת פעולה טבעית שאפשר לשחזר אותה ביומיום . ובכך להגן על הגב מפציעות פלוס אפשר לבנות כוח מתפרץ מכיוון שמתחילים ישר את הפעולה הקונצנטרית בלי באונס כמו בסקוואט ומתח לדווגמא . פלוס יש לי אחות קטנה בת כמעת שנתיים שעושה דדליפט מדהים בצורה טבעית כל פעם שהיא מרימה משהו מהריצפה
orell20 משתמש פעיל 492 1 נק' מוניטין: 160 0 492 1 25/2/13 פותח/ת השרשור #4 אני עדיין לא מבין למה זה טוב אני מדבר על מי שהמטרה שלו זה פיתוח גוף Upvote 0 Downvote
TheHulk משתמש פעיל 806 49 נק' מוניטין: 849 0 806 49 25/2/13 #5 נכתב ע"י orell20: אני עדיין לא מבין למה זה טוב אני מדבר על מי שהמטרה שלו זה פיתוח גוף לחצו כדי להרחיב... מהמאמר שהביאו לך פה: "כמו הסקוואט, הדדליפט יגרה את מערכת הגדילה בגוף שיתן חוזק ומסה לאזורים אחרים." Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י orell20: אני עדיין לא מבין למה זה טוב אני מדבר על מי שהמטרה שלו זה פיתוח גוף לחצו כדי להרחיב... מהמאמר שהביאו לך פה: "כמו הסקוואט, הדדליפט יגרה את מערכת הגדילה בגוף שיתן חוזק ומסה לאזורים אחרים."