הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תרגילים למותניים

dorcrystal

משתמש מתחיל
138
2
נק' מוניטין:
92
138
2
אהלן , קוראים לי דור התחלתי חיטוב לפני 4 חודש כמעט ..
התחלתי עם משקל של 87 ק''ג וכיום אני עומד על 72.8 ק''ג ירדתי סה''כ 14.2 ק''ג ,
עכשיו כשהייתי שמן במשקל של 87 ק''ג הצטבר לי המון שומן במותניים וזה נראה כאילו יש לי 2 שניצלים תקועים בצדדים חח
היום השומן במותניים ירדו אבל לא לגמרי , אני יודע שאני צריך לרדת עוד בערך 8 ק''ג על מנת להגיע לא.ש שאני רוצה כי עדיין אני על א.ש קצת גבוה (בערך 17) ,
אבל הייתי רוצה לדעת בכל זאת אם יש איזה תרגיל ספציפי שיכול לעבוד על המותניים , אני יודע שכשיורדים אז יורדים בכל הגוף , אבל רציתי לדעת אם יש תרגיל שיכול לעבוד על המותניים ולעבוד יותר על המקום הזה ,
תודה דור

אהלן , קוראים לי דור התחלתי חיטוב לפני 4 חודש כמעט ..
התחלתי עם משקל של 87 ק''ג וכיום אני עומד על 72.8 ק''ג ירדתי סה''כ 14.2 ק''ג ,
עכשיו כשהייתי שמן במשקל של 87 ק''ג הצטבר לי המון שומן במותניים וזה נראה כאילו יש לי 2 שניצלים תקועים בצדדים חח
היום השומן במותניים ירדו אבל לא לגמרי , אני יודע שאני צריך לרדת עוד בערך 8 ק''ג על מנת להגיע לא.ש שאני רוצה כי עדיין אני על א.ש קצת גבוה (בערך 17) ,
אבל הייתי רוצה לדעת בכל זאת אם יש איזה תרגיל ספציפי שיכול לעבוד על המותניים , אני יודע שכשיורדים אז יורדים בכל הגוף , אבל רציתי לדעת אם יש תרגיל שיכול לעבוד על המותניים ולעבוד יותר על המקום הזה ,
תודה דור
פרק גנטי,לכולנו יש את הפאק שלהם
אין כול כך מה לעשות חוץ מלרדת ב%שומן הבעיה היא שאנשים שיש להם הצטברות במקום ספציפי הצטרכו לרדת ל%מאוד נמוכים על מנת להיפטר מהשומן,לעומת אחרים.
תמיד אפשר לעבוד חזק על הרחב גבי,ועל הבטן כדי לקבל צורה קצת יותר אסטטית, אבל בגדול %שומן

כדי להיפטר מהשומן במותניים תיהיה במאזן קלורי שלילי תרד במשקל והשומן בסופו של דבר ירד גם שם.
אולי באמת תעבוד על הגב והכתפיים ככה שזה אולי יצור אשליה של מותניים יותר צרות.

• פותח/ת השרשור
כדי להיפטר מהשומן במותניים תיהיה במאזן קלורי שלילי תרד במשקל והשומן בסופו של דבר ירד גם שם.
אולי באמת תעבוד על הגב והכתפיים ככה שזה אולי יצור אשליה של מותניים יותר צרות.
כן את זה אני יודע , ואני גם מיישם
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית