ייעוץ קצת מפגרות ולא קשורות אבל יעזרו לי

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
מה הזווית צילום הכי טובה לשפיטת טכניקה?
כל כמה זמן כדאי לצלם

נערך לאחרונה:
בסקוואט סט אחד מ45 מעלות מאחורה ("דרום מערב\מזרח") בגובה המותניים וסט שני ב90 מעלות מהצד מגובה המותניים
בדדליפט מ45 מעלות מקדימה ("צפון מערב\מזרח") אלא אם כבר יש לך ניסיון והסטאפ שלך טוב בוודאות כי קראת את הספר ויישמת, ואז יש יתרונות לצילום מ90 מעלות מהצד (רואים טוב יותר את הגב והיעילות מבחינת מסלול המוט). בקיצור בדדליפט תצלם סט חימום אחרון ב45 מעלות מקדימה וסט עבודה מ90 מעלות מהצד. אולי יהיה צורך גם ב45 מעלות מקדימה, אם יהיה יגידו לך ובפעם הבאה אתה תעשה את זה.
בפרס ב90 מעלות מהצד

הפיתרון הכי טוב הוא להכיר את התרגילים ולדעת לאבחן לפחות את הדברים הכלליים לבד, ואז אתה יכול לצלם כל סט כבד שאתה עושה ומידי פעם להעלות לפורום לביקורת (כשיש ציון דרך מסויים \ כשאתה רוצה לשאול שאלה \ סתם כשאתה חושב שאתה צריך ביקורת)

מקווה שעזרתי

• פותח/ת השרשור
בסקוואט סט אחד מ45 מעלות מאחורה ("דרום מערב\מזרח") בגובה המותניים וסט שני ב90 מעלות מהצד מגובה המותניים
בדדליפט מ45 מעלות מקדימה ("צפון מערב\מזרח") אלא אם כבר יש לך ניסיון והסטאפ שלך טוב בוודאות כי קראת את הספר ויישמת, ואז יש יתרונות לצילום מ90 מעלות מהצד (רואים טוב יותר את הגב והיעילות מבחינת מסלול המוט). בקיצור בדדליפט תצלם סט חימום אחרון ב45 מעלות מקדימה וסט עבודה מ90 מעלות מהצד. אולי יהיה צורך גם ב45 מעלות מקדימה, אם יהיה יגידו לך ובפעם הבאה אתה תעשה את זה.
בפרס ב90 מעלות מהצד

הפיתרון הכי טוב הוא להכיר את התרגילים ולדעת לאבחן לפחות את הדברים הכלליים לבד, ואז אתה יכול לצלם כל סט כבד שאתה עושה ומידי פעם להעלות לפורום לביקורת (כשיש ציון דרך מסויים \ כשאתה רוצה לשאול שאלה \ סתם כשאתה חושב שאתה צריך ביקורת)

מקווה שעזרתי

עזר מאוד תודה רבה!
היום התאמנתי וביקשתי מכמה אנשים לצלם והם לא הצליחו לצלם facepalm
באימונים הבאים אני מתאמן עם חבר ככה שזה יסתדר

אני מצלם כמעט כל אימון, ככה גם לפני הסט הכבד אני צופה וראה טעויות.ומתקן אותם.
אל תהיה תלוי באנשים, רובם מתפדחים, שים לך 2 מדרגות, פלטה ועל זה את הפלאפון בזווית.

• פותח/ת השרשור
אני מצלם כמעט כל אימון, ככה גם לפני הסט הכבד אני צופה וראה טעויות.ומתקן אותם.
אל תהיה תלוי באנשים, רובם מתפדחים, שים לך 2 מדרגות, פלטה ועל זה את הפלאפון בזווית.

שמתי 3 ספוגים (הביאו במיוחד בשבילי כי דאגו שאני אשבור את הרצפה ועוד לא עקפתי את ה-160 facepalm)
ועוד 2 פלטות ועדיין הזווית הייתה זוועה בצילום פרס לפחות (הסקוואט והדדליפט יוצאים טוב)
אני מתאמן בד"כ עם חבר אז הוא יצלם.
תודה על העזרה חברים 😃

• פותח/ת השרשור
הפרס זה בעיה, אתה חייב מישהו לפרס.

כן, אבל כדאי לצלם אני אצטרך להרים את הסמית משין המעפן ולהזיז אותי
למזלי אני חזק 🤡
אני כבר אסתדר כי אני מתאמן עם חבר שיותר בעניין של בילדינג (עדיין לא)

הפרס זה בעיה, אתה חייב מישהו לפרס.
למה?

אה ושכחתי לציין שבכל מקרה עדיף לשים את הפלאפון \ מצלמה לא ביד של בן אדם אלא להשעין על משהו, בשביל שלא יהיו תזוזות.

למה?

אה ושכחתי לציין שבכל מקרה עדיף לשים את הפלאפון \ מצלמה לא ביד של בן אדם אלא להשעין על משהו, בשביל שלא יהיו תזוזות.
כי (לי לפחות) אין איפה להניח את הפלאפון ככה שהוא יהיה בזווית מתאימה, ושלא יעברו ויסתירו לי.
כן, אני יודע, חרא מכון facepalm

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית