תמונה הערכת אחוזי שומן

eli19022

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
האם אחוזי השומן שלי במצב טוב?
האם אני זקוק לדיאטה?
IMG_1321.JPG IMG_1319.JPG IMG_1320.JPG

תתחיל להרים כבד ולהוסיף בשר על עצמך, חסר לך הרבה.
דיאטה(הרזיה) לא תעזור לך.

למתאמנים בשלב שלך לא אמור להיות אכפת כמה אחוז שומן הם...
נגיד שאתה 5% שומן? מה זה משנה גם ככה אין עליך טיפת שריר

מבחינת א.ש אתה לא נחשב שמן.

הייתי מציע שתשקול אימוני משקולות להוספת מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
תתחיל להרים כבד ולהוסיף בשר על עצמך, חסר לך הרבה.
דיאטה(הרזיה) לא תעזור לך.

להרים "כבד"?
דיאטה לא תעזור לי במה?

מבחינת א.ש אתה לא נחשב שמן.

הייתי מציע שתשקול אימוני משקולות להוספת מסת שריר.

אני רוצה להתחיל בהוספת מסת שריר, משהו שעד עכשיו לא עשיתי

למתאמנים בשלב שלך לא אמור להיות אכפת כמה אחוז שומן הם...
נגיד שאתה 5% שומן? מה זה משנה גם ככה אין עליך טיפת שריר

1.אני רוצה להעריך כמה אחוזי שומן יש לי ולא כמה מסת שריר
ולכן בשאלה שאלתי מהם אחוזי השומן שלי.
2.כרגע אני לפני התחלת אימונים, ככה שמסת שריר,אין לי

ועוד משהו לכל המגיבים באופן כללי.
זה שאין לי מסת שריר,שאני צריך להתאמן ,להרים משקולות,להעלות במסה וכו' וכו',אני יודע,
אבל לא שאלתי על העלאת מסת שריר,
שאלתי על הערכה של אחוזי שומן.

תודה

להרים כבד, אימוני כוח והתקדמות לניארית, תתחיל לקרוא בפורומים על תוכניות אימונים למתחילים!
דיאטה לא תעזור לך בשום דבר, זה מיותר ולא תראה שום תוצאות פרט לזה שאולי תיהיה פחות עגלגל, אבל זה לא משנה כי אין לך גרם של שריר.
שוב, תתחיל להתאמן, לאכול, לצבור מאסה וצורה ורק אח"כ כשתגיע לאנשהו והיה מה לחטב, תתחיל לחטב.
יש פה חבר'ה טובים שיעזרו לך, לא חסר, צריך רק רצון והתמדה לעבוד נכון.
לא חסר פה חומר, יש את כל הכלים להצלחה.

בקשר לאחוז השומן, מה זה משנה לך, למה זה חשוב לך?

• פותח/ת השרשור
דיאטה טובה כדי להרזות ולהוריד באחוזי שומן, לא?
בגלל זה אנשים שמנים עושים אותה. דיאטה היא לא על מנת להוריד בשריר.
העניין של דיאטה,הוא לא שתוריד במסת השריר ועכשיו המשקל יראה לי X ק"ג פחות.
יכול להיות שאחרי דיאטה אדם ישקול 6 ק"ג פחות,אבל אם הוא הוריד אותם רק ממסת השריר,הוא עדיין יישאר שמן.

לגבי מסת שריר, יש לי רצון.
אבל צריך בשביל זה להתחיל ללכת לחדר כושר, לבנות תכנית אימון ולשנות את התזונה שלי בהתאם,
לא ככה?

בקשר לאחוזי שומן, חשוב לי לדעת בשביל עצמי,איפה אני עומד,צריך להוריד,לא צריך.
מהסיבה שרשמתי למעלה,למה אנשים עושים דיאטה

כרגע תאכל נקי ותתמקד בלהתאמן טוב , תאמין לי שאתה תגדל והגוף יקבל צורה יפה בשלושה ארבעה חודשים הראשונים, אחר כך תראה איך אתה ממשי ךלקדם את המטרות שלך - אם זה בחיטוב או בהמשך של מסה

אתה על כ16 א.ש.

וכן כדאי מאוד ללכת לחדר כושר כדי לעבוד בתרגילים עם התנגדות (שהיא לא רק מגיעה ממשקל הגוף) אלא ממכשירים ומשקולות.

אם אתה מעוניין לקרוא חומר יש ממליץ בחום על מאמרים מאתר קילוגרם - מצורף קישור:

http://www.kilogram.co.il/

יש שם מאמרים מומלצים - כאשר תמיד תוכל לקבל הכוונה מחברי הפורום. (כמובן שלא כולם 😛 )

• פותח/ת השרשור
כרגע תאכל נקי ותתמקד בלהתאמן טוב , תאמין לי שאתה תגדל והגוף יקבל צורה יפה בשלושה ארבעה חודשים הראשונים, אחר כך תראה איך אתה ממשי ךלקדם את המטרות שלך - אם זה בחיטוב או בהמשך של מסה

מה זה אומר "לאכול נקי" וש"הגוף יקבל צורה יפה"(מה הוא יראה שונה,מה לא "יפה" היום?")?

מה זה אומר "לאכול נקי" וש"הגוף יקבל צורה יפה"(מה הוא יראה שונה,מה לא "יפה" היום?")?

לאכול נקי זה בלי סוכרים , להקפיד על חלבון גבוה פחמימה כמו שצריך ושתהיה איכותית וכמות שומן מבוקרת, מה שיקרה הוא שהגוף יעלה שריר, השומן ידחס ואפילו ישרף בהתחלה כי אתה מתאמן מתחיל בבסיס של הבסיס שלך, כשמקבלים מסת שריר הגוף מקבל צורה יותר קשיחה.

• פותח/ת השרשור
1.בשביל לבנות תכנית כושר מתאימה, מה לומר למאמן כושר? מה המטרה שלי? האם הוא גם ימליץ לי על תפריט יומי בהתאם?
2.מה קורה כשאר מסת השריר מתחילה לעלות, אני מדגיש,אני לא רוצה להיות מר עולם,סה"כ להעלות את המסת שריר שלי.
מה קורה אם אני מפסיק תקופה מסויימת להתאמן? האם שמסת השריר עולה ומפסיקים, כל השרירים הופכים להיות "מדלדלים" .
האם זה יחייב אותך להתמיד באימון כל הזמן?

אתה שואל פה כל הזמן שאלות נקודתיות וזה חבל.
אתה עושה רושם של אדם עם ראש על הכתפיים ולא סתם המליצו לך ללכת לקרוא קצת מאמרים בפורטל
ברגע שתבין את התהליכים שמתרחשים מאחורי אכילה ואימון תדע לענות לעצמך על המון שאלות
לנו קשה לומר לך מה המטרה שלך, כי מטרה היא דבר אישי.
ברגע שהבנת מה אתה רוצה מעצמך, האיך לא כזה מסובך ובגלל זה אתה מקבל תשובות נורא פשוטות מאנשים כמו תאכל נקי ותתאמן חזק.

1.בשביל לבנות תכנית כושר מתאימה, מה לומר למאמן כושר? מה המטרה שלי? האם הוא גם ימליץ לי על תפריט יומי בהתאם?
2.מה קורה כשאר מסת השריר מתחילה לעלות, אני מדגיש,אני לא רוצה להיות מר עולם,סה"כ להעלות את המסת שריר שלי.
מה קורה אם אני מפסיק תקופה מסויימת להתאמן? האם שמסת השריר עולה ומפסיקים, כל השרירים הופכים להיות "מדלדלים" .
האם זה יחייב אותך להתמיד באימון כל הזמן?

אוקי, אתה מתחיל לשאול שאלות שנטחנו פה עשרות אלפי פעמים.
תתחיל לקרוא בפורטל Kilogram.co.il, אף אחד לא יאכיל אותך כאן בכפית כמו שהיו עושים את זה לפני זמן מה.
כנס לפורטל, תעיין בין המאמרים וקרא כותרות, מצאת נושא שמעניין אותך?
פתח אותו ותתחיל לקרוא!
אם לא ברור לך אח"כ, פתח נושא עם שאלה, וגם זה אחרי שהרצת חיפוש קצרצר כי לרוב כל שאלה שתשאל נשאלה ונענתה פה עשרות פעמים.

כמה דברים כדי שיהיה לך קצת סדר בראש:

1. גם אם תתאמן הכי כבד שתוכל ותעשה הכל לפי הספר, מר עולם לא תיהיה גם אם מאוד מאוד מאוד תרצה להיות אחד!
ועוד יבוא היום כשתשנה טיפה את הגישה(גם אני הייתי פעם בגישה של "לא רוצה להיות מנופח" פעם, בחיי!)
בישביל להגיע לרמה שאתה מתאר לעצמך ומנסה להמנע מזה, אתה תצטרך כמה "דברים" מעבר לאימונים כבדים, עם הזמן תבין את זה לבד.

2.ב-90, או אפילו 95% מהמקרים המאמן\מדריך בכיר\מוסמך שתפנה אליו, לא באמת ידע להמליץ לך על משהו שיתאים לך בתור מתאמן מתחיל ובד"כ יכוון אותך לתוכנית בסיסית ביותר כמו AB ו-ABC.
שלא נדבר על תזונה.
תוכניות אלה עובדות אמנם, במקרים מסויימים, אך לרוב תוכנית שמיועדת למתחילים תביא אותך לתוצאות הרבה יותר מרשימות וזריזות מאשר כל תוכנית ABC בסיסית.
חפש בפורום על SS, שבערך כל הפורום עבר על התוכנית הזאת ולא התאכזב.
3.תתחיל לקרוא ובהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית