עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כתבה נחמדה, אבל עיצבן אותי שהוא אמר שקשה לגשת לבחורה.
אני מכיר הרבה פיקאפרים (אמני פיתוי, רק נורמליים ולא כמו מה שהוציאו מסטס בסרטונים האלה) שתוך 5 פעמים שהם ניגשו למישהי כבר לא הייתה להם בעיה לגשת...
זה דבילי שזה יצא קשה ומפחיד ובלה בלה בלה, כשבסך הכל בפעמים הראשונות זה בעיה ואחרי זה סתם מיתוס וחארטות.
יציאה אחת לעזריאלי בתקופה עם עומס, 10-15 פעמים לגשת למישהי וזה נעלם.
טוב, אותי הכל מעצבן אבל שיהיה, אחלה כתבה בסך הכל, כאחד שלמד טיפה פיק אפ וניגש הרבה אני מכיר את כל זה, שונא בנות שנדבקות ומושכות את חברה שלהן לפני שהיא הספיקה לדבר "היא לא מעוניינת", צריכים להרוג אותן, חבל שיש מאבטחים בעזריאלי :(
יאללה אחי אתה בטח אחד הגברים! גם לא מפחד להתחיל עם בנות, וגם לא צריך את עזריאלי! בטח אתה מזיין 10 נשים חדשות ביוםלהתחיל עם בנות בעזריאלי זה יותר מעורר רחמים מלפחד להתחיל איתן.
שמעתי שהתחילו לשלוח שומרים להעיף מהקניון יצורים כמוך בזמן האחרון.
אתה באמת לא חושב שלהתחיל עם נשים זה משהו שאפשר ללמוד ולשפר בדיוק כמו כל דבר אחר?באמת רשמת את זה?
אני עשיתי את זה לפני שנתיים בערך וזה מאוד העלה לי את הביטחון העצמי, U MAD?להתחיל עם בנות בעזריאלי זה יותר מעורר רחמים מלפחד להתחיל איתן.
כן, אני נינג'ה- גם מתחיל עם בנות וגם בורח משומרים, אני HARDCORE.להתחיל עם בנות בעזריאלי זה יותר מעורר רחמים מלפחד להתחיל איתן.
אז לא, אני לא סוגר ICQ סקייפ או פייסבוק, רק פלאפון.אני יכול להבין את 12344
הייתה תקופה שקראתי בפורום סגור שקשור לפיקאפ וקראתי דיווחי שדה מה שנקרא.
שמעו, לכלאחד מגיע להשתפר בתחום הזה, וזה באמת דבר טוב להתאמן על זה ולנסות להשתפר בזה.
אבל צריך בגרות כלשהיא. המון ליצנים וילדים בני 13 שאומרים "יש לי אייסיקיו CLOSE!!" (כלומר שהוא השיג את האייסיקיו שלה)
כל מני אנשים שמנסים לנשק בנות באמצע הקניון.
הרבה ליצנות מיותרת.
כל מני ילדים שמנסים להריץ GAME על גברים בשביל להיות יותר "אלפא". זה כבר דפוק לגמרי מצטער.
זה לא זיין זה ליצן.
יש כאלו שעושים פיק אפ אשכרה בשביל לזיין בנות או לנסות להשיג משהואני יכול להבין את 12344
הייתה תקופה שקראתי בפורום סגור שקשור לפיקאפ וקראתי דיווחי שדה מה שנקרא.
שמעו, לכלאחד מגיע להשתפר בתחום הזה, וזה באמת דבר טוב להתאמן על זה ולנסות להשתפר בזה.
אבל צריך בגרות כלשהיא. המון ליצנים וילדים בני 13 שאומרים "יש לי אייסיקיו CLOSE!!" (כלומר שהוא השיג את האייסיקיו שלה)
כל מני אנשים שמנסים לנשק בנות באמצע הקניון.
הרבה ליצנות מיותרת.
כל מני ילדים שמנסים להריץ GAME על גברים בשביל להיות יותר "אלפא". זה כבר דפוק לגמרי מצטער.
זה לא זיין זה ליצן.
יש כאלו שעושים פיק אפ אשכרה בשביל לזיין בנות או לנסות להשיג משהו
אני עשיתי את זה פעם אחת כדי להעלות לעצמי את הביטחון העצמי , השאר זה כבר גישה אישית שהולכת איתך לכל מקום שאתה נמצא בו, אתה לא צריך להגדיר את הערב כערב פיק אפ בשביל להתחיל שם עם בנות.. אתה עצמך רק עם יותר ביטחון עצמי.
עד לא מזמן הייתה לי חברה 8 שנים. אפשר טיפים ממכם ?
אתה לא מבין את העיקרון אח שלי.נו סבבה, אני לא חושב שזה דבר רע לרצות יותר סקס.
אני פשוט לא מבין למה צריך להפוך לליצן בשביל זה.
ואני לא קונה את זה "עשיתי את זה פעם אחת כדי לעלות את הביטחון".
זהשווה לגלולת אומץ.
אם היה מספיק לעשות משהו פעם אחת כדי לשבור אמונות ומחסומים פנימיים העולם היה נראה קצת אחרת.
מזכיר לי שהייתי בצבא בפסח בחוף הים עם חברים. היינו 3 ימים בצפון.
קיצר היו כמה חברה בגיל שלנו. כמה בנות ובערך 3 בנים.
ניגשתי אליהם לבקש כלי להכנת קפה.
מטבע הדברים (גיל) התחלנו לדבר.
קיצר היה איזה חמור אצלהם שכנראה קרא קצת על פיקאפ והתחיל להריץ מדי פעם גיים עלי. ניסה להיות שחצן\מצחיק באותו הזמן. הריץ על הידידות שלו רוטינות שאני אישית מכיר ככה שאני יודע בוודאות שהוא קרא עליהן במקומות שקשורים לנושא של פיקאפ.
שורה תחתונה. הבן אדם לא היה גבר. הבן אדם היה אס הול רציני. זה מצחיק. אחרי זה שאלתי אותו על הרוטינה אמרתי לו שגם אני קראתי את דה גיים. לא בקטע של "לחשוף" אותו. אני בסך הכל די חברותי לדעתי. אבל הוא התקפל אמר משהו לא ברור שהוא לא יודע על מה אני מדבר והלך.
אני ראיתי את זה מלא פעמים. אנשים רוצים להיות יותר שגלים. סבבה. גם אני. אבל בדרך הם נתקעים בשלב הביניים. הם פשוט הופכים לאס הולס שמנסים להיות דומיננטים ליד גברים אחרים, ומריצים "רוטינות" ונוגעים בחברות שלהן בלי סוף. ותאמין לי שהוא לא שיגל שם אף אחת מהן.
הם נשארים תקועים במצב הזה.
צריך מודעות עצמית די גבוהה בשביל להשתפר באמת בתחום הזה.
אני מכיר כמה פיקאפרים, חברים טובים, שכן יוצאים בערב או צהריים שמוקדשים לזה, למטרות תרגול פעם ב...יש כאלו שעושים פיק אפ אשכרה בשביל לזיין בנות או לנסות להשיג משהו
אני עשיתי את זה פעם אחת כדי להעלות לעצמי את הביטחון העצמי , השאר זה כבר גישה אישית שהולכת איתך לכל מקום שאתה נמצא בו, אתה לא צריך להגדיר את הערב כערב פיק אפ בשביל להתחיל שם עם בנות.. אתה עצמך רק עם יותר ביטחון עצמי.
קוראים לזה פיקוק, מיסטרי פיתח את זה.שאתה הולך לעזריאלי להתחיל עם בחורות תלבש בגדים מיוחדים ובוהקים שמושכים את העין כמו אדום וסגול בהיר:jester: