הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שקרים של נשים.

:| אחד המנהלים צריך להעביר את השרשור הזה לפורום המתאים ...
הצעה שלי, איפשהו ב FXP
אני בעד.
זה נהיה ליצנות תת-רמה, בסוף כולנו גם נפרוש מבילדינג ונהפוך לבילדרים גייז שמפמפים יד קידמית 😈

אני עשיתי את זה לפני שנתיים בערך וזה מאוד העלה לי את הביטחון העצמי, U MAD?

אחי, לפני שנתיים זיינתי כלב וזה העלה לי את הביטחון עם בנות במיטה.
הייתי גם מלקק לו את החור כמו שכלבים נוהגים לעשות לכלבים אחרים וקיבלתי ביטחון לרדת לחברה שלי!
U hatin brah?????????????? U mirin?????????

יאללה אחי אתה בטח אחד הגברים! גם לא מפחד להתחיל עם בנות, וגם לא צריך את עזריאלי! בטח אתה מזיין 10 נשים חדשות ביום
ולמקרה שאתה חושד, אז לא, אני לא נוהג להתחיל עם בנות בעזריאלי. אני אפילו גר שעה וחצי משם. ועם חברה. ואני חושב שאתה מעורר רחמים שאתה מבקר אנשים על זה שהם מתחילים עם נשים במקום כלשהו. הייתי מסביר לך שאפשר להכיר אחלה נשים כמעט בכל מקום, אבל זה לא נראה שאתה בקטע של לשבור מוסכמות חברתיות שמכתיבות לך להתחיל עם נשים רק בפאבים ומועדונים. אז לא אטרח.

אתה באמת לא חושב שלהתחיל עם נשים זה משהו שאפשר ללמוד ולשפר בדיוק כמו כל דבר אחר?
או יותר גרוע: אתה באמת מבקר מישהו כי הוא מתחיל עם נשים?

משהו רע עובר על הso called גברים של היום facepalm

זה כמו ערסים שרושמים לבנות בפייסבוק ש"אני בחור זהב, תאשרי ולא תתחרטי נשמה!". בדיחה.

אני מכיר כמה פיקאפרים, חברים טובים, שכן יוצאים בערב או צהריים שמוקדשים לזה, למטרות תרגול פעם ב...
אבל בדרך כלל הם\אנחנו יוצאים בסבבה למטרות הנאה בקניון וגם על הדרך פיקאפ.
יש הרבה גישות כמו לזיין, ביטחון עצמי, להיות מקובל (לא להריץ גיים על בנים, אנחנו לא הומואים [רובנו לפחות, תודות לאמא אבולוציה], בסך הכל להוסיף ביטחון עצמי ולקבל כלים להתמודד בחברה), לשפר את היחסים עם בנות (ראיתי בעיניים ילד שהכנסתי אותו לסט, אמרתי להן היי תכירו זה X והלכתי, הוא חייך 5 שניות, לא הצליח לדבר והן הלכו מחשש לאונס עתידי, זה דבר שיכול להיות ממש מביך ודורש עבודה) ותקשורת איתן, חברה, ידידות כל מיני, תלוי מה אתה רוצה.
המטרה הראשונית של הפיקאפ היא להשיג בנות, לפי מיסטרי, יוצר השיטה, לזיין במועדון ומשם זה התפתח לכיוונים שונים.
כמובן שבשביל להצליח בכל אחד מהם אתה לא צריך להיות ליצן והשיטה של מיסטרי מקובלת (18+ ONLY) בתנאי שאתה באמת רציני ולא כמו הדוגמאות ש-KMAN הביא, כל אחד עם העדפות שלו, אז לקרוא למטרה ספציפית ליצן זה טיפשי (אלה אם כן זה בייספס וחזה עליון ONLY), אבל לקרוא לבן אדם ספציפי או דרך פעולה ספציפית ליצן זה מקובל.

קוראים לזה פיקוק, מיסטרי פיתח את זה.
מבטיח לך שזה מקבל המון תגובות ובעצם מתחילות איתך.
ציטוט מהספר של מיסטרי יוצר השיטה:
כבר קרה לי כמה פעמים שנשים באו אליי ואמרו לי שהן אוהבות\שונאות את הכובע שלי, הגבתי להן בכל המקרים "לא נכון, את נמשכת אליי"
וכן, נסיתי את זה עם כובעים מוזרים ומלא שאלו אותי, התגובה הייתה זהה לבנות והסבר רציני יותר לבנים (שלא יפנטזו עליי חלילה), והלך אש.

אחי עם כל הכבוד אתה בן 14 !!!!!

לכל מגיבי ה"facepalm", שמעו אתם פלצנים. מה אתם מתרגשים שאנשים מדברים על פיק אפ כאילו מדובר פה על אונס ורצח
מה אתם מובכים מזה 😳

זה כמו ערסים שרושמים לבנות בפייסבוק ש"אני בחור זהב, תאשרי ולא תתחרטי נשמה!". בדיחה.
אין לי חצי מושג איך התגובה שלך קשורה לתגובה שלי. זה נראה שסתם הגבת באקראיות.

אחי עם כל הכבוד אתה בן 14 !!!!!
אחי עם כל הכבוד אליך יש ילדים בני 14 שיודעים יותר מהרבה בני 24
אני מכיר כמה שבגיל 14 כבר היה להם ניסיון וידע גדולים מאוד
במיוחד בדור הזה שמזדיינים בגיל 5 בערך
אין לי מושג לגביו אני לא מכיר אותו אבל תגיב לטענה ולא לטוען. בכל מקרה ונושא.

נערך לאחרונה:
לכל מגיבי ה"facepalm", שמעו אתם פלצנים. מה אתם מתרגשים שאנשים מדברים על פיק אפ כאילו מדובר פה על אונס ורצח
מה אתם מובכים מזה 😳

זה לא עניין של נסיון או ידע ... זה דיון עקר...
אישה שתרגילי פיק אפ זולים כאלה עובדים עליה היא לא אישה.
וגבר שלא מסוגל למצוא בחורה בלי לשחק עליה משחקים כאלה הוא לא גבר.
אם זה עוזר לביטחון העצמי של מישהו אז תפדל יא זלמה לך על זה
אבל לפתוח פה דיון שכל אחד זורק חצי מילה באנגלית באיזה קורס שהוא למד זה לא רציני
ולכתוב באינטרנט על כיבושים של ילד בן 14 על ילדות בנות 13 זה אפילו עוד פחות רציני ועל גבול הפלילי

מה אתם מובכים מזה 😳
.

מה אתה מקשקש שטויות? מה קשור פלצנות פה בכלל?
בחייאת דינק, מה זה גל הטיפשות הזה ששוטף את המדינה עם משפטי פיק-אפ, מה אנשים מנסים שורות על בחורות סתם בשביל הקטע?זה לא נראה לך מטומטם?

תשמע, לא פלייר ולא גיים ולא כל החרטאבונות האלה.
אם יש מישהי שמדברת אליי, לא צריך כל מיני טריקים ושטיקים וכובעים נוצצים וקונדומים בטעמים, מה אנשים מנסים למכור פה? תדמית של זיין?

בקיצור ילדים, מספיק עם השטויות, תבואו טבעי תבואו תפוצ'יפס.

ואם כבר אתה לא מבין מה כזה facepalm בשרשור הזה, תראה אותו לכמה מהבנות שאתה מכיר ותבקש מהן חוות דעת לגבי מה שכתוב פה.

כל השרשור הזה FAIL אחד גדול

נערך לאחרונה:
מה אתם מובכים מזה 😳

לקרוא לחיפוש בנות בעזריאלי פיקאפ זה כמו לקרוא לריצה עם משקולות של חצי קילו בידיים אימון כוח.

זה לא עניין של נסיון או ידע ... זה דיון עקר...
אישה שתרגילי פיק אפ זולים כאלה עובדים עליה היא לא אישה.
וגבר שלא מסוגל למצוא בחורה בלי לשחק עליה משחקים כאלה הוא לא גבר.
אם זה עוזר לביטחון העצמי של מישהו אז תפדל יא זלמה לך על זה
אבל לפתוח פה דיון שכל אחד זורק חצי מילה באנגלית באיזה קורס שהוא למד זה לא רציני
ולכתוב באינטרנט על כיבושים של ילד בן 14 על ילדות בנות 13 זה אפילו עוד פחות רציני ועל גבול הפלילי
מה אתה מקשקש שטויות? מה קשור פלצנות פה בכלל?
בחייאת דינק, מה זה גל הטיפשות הזה ששוטף את המדינה עם משפטי פיק-אפ, מה אנשים מנסים שורות על בחורות סתם בשביל הקטע?זה לא נראה לך מטומטם?

תשמע, לא פלייר ולא גיים ולא כל החרטאבונות האלה.
אם יש מישהי שמדברת אליי, לא צריך כל מיני טריקים ושטיקים וכובעים נוצצים וקונדומים בטעמים, מה אנשים מנסים למכור פה? תדמית של זיין?

בקיצור ילדים, מספיק עם השטויות, תבואו טבעי תבואו תפוצ'יפס.

ואם כבר אתה לא מבין מה כזה facepalm בשרשור הזה, תראה אותו לכמה מהבנות שאתה מכיר ותבקש מהן חוות דעת לגבי מה שכתוב פה.

כל השרשור הזה FAIL אחד גדול
צר לי, אבל שניכם מביכים את עצמכם. אין לכם חצי מושג מה זה פיקאפ. הייתי מסביר לכם שעקרונות בסיס הם למשל להיות עצמך, להיות ישיר וכו' אבל זה לא נראה שהשקעתם יותר מרבע שעה של קריאה בנושא, ולא נראה שגם תשקיעו יותר מזה. ובכלל לא הזכרתי אפילו ניסיון בשטח בתחום.
ממש לא בקטע של להתפלצן \ להשתחצן \ לשחק אותה קזנובה, אבל בתור אחד עם ידע (יחסית) מאוד, מאוד נרחב בנושא - באמת שאין לכם מושג על מה אתם מדברים, והעקרונות שאתם חושבים שקיימים בפיקאפ הם פחות או יותר ברשימת הדברים ה"אסורים".

הבטחון העצמי שלך שואף ל0?
מה הולך כאן, למה אנשים מגיבים בצורה אקראית?
ואיך אתה מספיק יהיר בשביל לאבחן ביטחון עצמי של בן אדם דרך האינטרנט?
אתה נשמע דיי דביל

לקרוא לחיפוש בנות בעזריאלי פיקאפ זה כמו לקרוא לריצה עם משקולות של חצי קילו בידיים אימון כוח.
השוואה גרועה
מריצה עם משקולות של חצי קילו בידיים אף אחד מעולם לא התחזק מעבר להסתגלות הבסיסית מאוד של משרד כל היום---->פעילות גופנית כלשהי.
מלהתחיל עם נשים בעזריאלי אינספור אנשים הגיעו למיטה עם אינספור נשים, ולמען האמת יש לי חבר טוב שככה הכיר את חברה שלו, ואם אני צריך לתת הערכה אז הם יחד כבר בערך חצי שנה.

צר לי, אבל שניכם מביכים את עצמכם. אין לכם חצי מושג מה זה פיקאפ. הייתי מסביר לכם שעקרונות בסיס הם למשל להיות עצמך, להיות ישיר וכו' אבל זה לא נראה שהשקעתם יותר מרבע שעה של קריאה בנושא, ולא נראה שגם תשקיעו יותר מזה. ובכלל לא הזכרתי אפילו ניסיון בשטח בתחום.
ממש לא בקטע של להתפלצן \ להשתחצן \ לשחק אותה קזנובה, אבל בתור אחד עם ידע (יחסית) מאוד, מאוד נרחב בנושא - באמת שאין לכם מושג על מה אתם מדברים, והעקרונות שאתם חושבים שקיימים בפיקאפ הם פחות או יותר ברשימת הדברים ה"אסורים".

תגיד לי, אתה בכלל קורא את עצמך או תשובות של אחרים או שאתה סתם יורה מהמותן כי כבר התחלת?
אנחנו מביכים את עצמנו? אתה בטוח שזה לא ההיפך?

תגיד לי, אתה לא חושב שאתה מביך את עצמך רק ע"י זה שאתה מציין שאתה צורך ספרים בתחומי פיק-אפ?
תעשה לי טובה אדון "אני סתם עברתי פה במקרה והחלטתי להיות מגן האור לילדים שמציקים להם שהם עושים שורות פיק-אפ על בחורות בעזריאלי"
עזוב אותי מספרים בנושאי פיק-אפ שמיק-אפ אני מבטיח לך שאני לא מרגיש מוזנח או חסר בטחון בסביבת נשים חביבי. אז למה שאני אצרוך כזאת סיפורת זולה וגרועה בכלל? אני צריך ספר שיגיד לי לבוא ישיר או עצמי ? אם זה עוזר לך תפאדל. תקרא.
אבל מה זה קשור בכלל לזה שכל השרשור הזה הוא פשוט טמטום צרוף (לפחות רובו)
ומכל המגילה שענית לי בכלל לא התייחסת באופן ענייני.

אחונה תסתכל סביב, מלבד כמה ילדודס שעוד מעט יבינו שזה שטויות כי הם מתבגרים ובגילם זה עוד סביר לנסות.
אתה די בעמדת מיעוט פה בקרב הבוגרים הרציניים יותר ואין פה אמנם נשים אבל אני מוכן להתערב איתך שגם בקרב נשים.

בכלל אתה מדבר על חוסר הידע שלנו מה זה פיק-אפ, אתה בכלל מכיר את משמעות המילה?
פיק-אפ - זה כמו טייק אווי רק של בנות. זה נשמע לך כמו משהו רציני שצריך להקים עליו ספרים?

אחח למה אני טורח.
תאמין לי אני צריך להתחיל לחלק לעצמי מוניטין על התשובות שלי.

נערך לאחרונה:
מה הולך כאן, למה אנשים מגיבים בצורה אקראית?
ואיך אתה מספיק יהיר בשביל לאבחן ביטחון עצמי של בן אדם דרך האינטרנט?
אתה נשמע דיי דביל

בינתיים אתה זה שקרא הרבה ומתמחה פה באיך לזיין לבחורה את המוח רק כדי לדבר איתה עוד כמה דקות ואולי לרשום את זה כ"פיקאפ" מוצלח.

נ.ב אבחנתי את הבטחון העצמי שלך לפי מה שרשמת .. אין פה מה להסתבך

נערך לאחרונה:
אין לי מושג למה הרגשת צורך לכנות את התגובה שלי כמביכה ... אתה מוזמן לפתור את הבעיה הזאת עם עצמך
אבל אני כן מסכים איתך בשאר הדברים.
אין לי מושג מה זה פיק אפ אני פשוט מתחיל עם בחורות
לא השקעתי יותר מרבע שעה של קריאה בנושא אני מעדיף את הספרים שלי מעניינים
אין לי כוונה להשקיע יותר מזה כי יש לי דברים יותר טובים לעשות בזמני הפנוי
כנראה שאין לי מושג על מה אתה מדבר...
ואין לי שמץ של מושג למה אתה מתכוון כשאתה אומר "נסיון בשטח", אלא אם אתה מתכוון לניהול תרגיל ירי בתנועה בשבוע שטח...

תגיד לי, אתה בכלל קורא את עצמך או תשובות של אחרים או שאתה סתם יורה מהמותן כי כבר התחלת?

תגיד לי, אתה לא חושב שאתה מביך את עצמך רק ע"י זה שאתה מציין שאתה צורך ספרים בתחומי פיק-אפ?
תעשה לי טובה אדון "אני סתם עברתי פה במקרה והחלטתי להיות מגן האור לילדים שמציקים להם שהם עושים שורות פיק-אפ על בחורות בעזריאלי"
עזוב אותי מספרים בנושאי פיק-אפ שמיק-אפ אני מבטיח לך שאני לא מרגיש מוזנח או חסר בטחון בסביבת נשים חביבי. אז למה שאני אצרוך כזאת סיפורת זולה וגרועה בכלל? אני צריך ספר שיגיד לי לבוא ישיר או עצמי ? אם זה עוזר לך תפאדל. תקרא.

אחונה תסתכל סביב, מלבד כמה ילדודס שעוד מעט יבינו שזה שטויות כי הם מתבגרים ובגילם זה עוד סביר לנסות.
אתה די בעמדת מיעוט פה בקרב הבוגרים הרציניים יותר ואין פה אמנם נשים אבל אני מוכן להתערב איתך שגם בקרב נשים.

פיק-אפ - זה כמו טייק אווי רק של בנות. זה נשמע לך כמו משהו רציני שצריך להקים עליו ספרים?

אחח למה אני טורח.

יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין לAviad Hezi

אחת ההתכתבויות המביכות שראיתי בחיי .

אחח למה אני טורח.
כמה טיפוסי.
סבבה, אתה טוב עם נשים. מאמין לך, ובתכלס גם לא ממש איכפת לי. אתה לא מצליח להבין שהתחום ביסודו נועד לכאלה שלא טובים עם נשים?
אני הייתי בינוני לגמרי ככה שאני דוגמה מאוד גרועה, אבל אני מכיר כל כך הרבה מהתחום שבערך עד גיל 20 לא נישקו בחורה בחייהם. קשה לך להאמין? פייס איט. זו המציאות. והיום אני מבטיח לך שהם מזיינים יותר ממך.
וזה לא חרא אנשים. רובם חנונים, אתה מכיר את הטיפוסים שאני מדבר עליהם.
ובוודאי שזה נושא שמצדיק ספרים בתחומו. יש אנשים בתולים עד גיל 25 (וגם הרבה יותר), כי הם פשוט לא יודעים להצליח עם נשים. ושוב - אני לא מדבר על אנשים ממשפחה מכה שנהיו נרקומנים בגיל 14. אני מנחש שבכל חוג "נחשב" באוניברסיטה אתה תמצא מישהו כזה. בקלות. ואני מדבר איתך על כאלה שמתביישים להגיד שלום או יום טוב לנשים סתם ככה. אני מניח שעל זה אתה סתם תגיב בירידה עליהם ותחשוב שאתה עדיף עליהם, אבל בפועל מדובר באנשים עם בעייה שהיא פתירה לחלוטין, ואומנות הפיתוי פותרת אותה.
ואתה רוצה נימוקים? אז ה"משחק" שאתה מדבר עליו, הוא לא ממש קיים. השינוי שעושים באנשים כאלה זה להביא את עצמם לידי ביטוי, לפתח להם ביטחון עצמי, לגרום להם להבין מי נגד מי ואיך הדברים עובדים. ולהיות עצמם.
סתם מאמר מחיפוש זריז (את המאמר קראתי לפני כנראה יותר מ5 שנים אז אני לא ממש זוכר, אבל הכותרת נראית מתאימה למאמר שיסביר לך שה"גיים" שאתה מדבר עליו, הזיוף והמשחקים, זה לא פיקאפ):
http://www.mapi.co.il/node/195
ואתה כמובן מוזמן לקרוא יותר mapi.co.il/articles
כי לפי מה שאתה אומר, מה שאתה חושב על פיקאפ שונה שנות אור ממה שזה באמת. אולי יש אנשים שמתנהגים לפי מה שאתה חושב שזה פיקאפ, ואולי הם מגדירים את עצמם פיקאפרים ואולי למדו את התחום, אבל אם יש - אז הם טועים, או יותר נכון: לא ירדו לעומק הדברים והם בעצמם לא מייצגים את מה שאומנות הפיתוי דוגלת בו.

אה, ופיקאפ זה רק מושג. רק לפעמים מדובר באמת בpick up במשמעות של "איסוף". מדובר על אומנות הפיתוי. מדובר על איך להשיג נשים. לא רק נשים בקניון או ברחוב. מדובר גם על ידידות, שותפות לעבודה או נשים שאתה מכיר מכל סיבה אחרת.
כמובן שחלק מהעניין הוא להכיר יותר נשים, ופה בא לידי ביטוי הקטע של לפתוח סט, כלומר להתחיל עם מישהי. אבל אומנות הפיתוי מתעסקת יותר באיך להצליח עם מישהי מאשר באיך להכיר מישהי. אלו דברים שונים, ובפיקאפ מתעסקים בשניהם, כי הם קשורים אחד בשני. אבל אתה טועה לחשוב שההיכרות זה שם המשחק ועל זה הכל מבוסס.
בנוסף, עצם העובדה שאתה חושב שבפיקאפ לומדים משפטים זה מראה כמה שאתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר. כל הגישה עוסקת בזה שאין דבר כזה משפט פתיחה טוב, כי זה תלוי באיך אתה אומר אותו ומה אתה משדר. על זה כל העניין וזה בדיוק מה שאנשים שלא טובים עם נשים לומדים. הם לא לומדים לשנן משפטים.
בגלל שאתה מגניב, קח סרטון שממחיש כמה ה"מה" הוא כלום לעומת ה"איך":
http://www.youtube.com/watch?v=hqV-c_npeJ4

בינתיים אתה זה שקרא הרבה ומתמחה פה באיך לזיין לבחורה את המוח רק כדי לדבר איתה עוד כמה דקות ואולי לרשום את זה כ"פיקאפ" מוצלח.

נ.ב אבחנתי את הבטחון העצמי שלך לפי מה שרשמת .. אין פה מה להסתבך
קרא מה כתבתי לאביעד
ואל תהיה יהיר זה סתם מוציא אותך אפס, במיוחד במקרה כזה שאין לך חצי מושג על היכולות החברתיות של הבן אדם שאתה מבקר
לפי מה שכתבת אני מאבחן אותך כסכיזופרן ... אין פה מה להסתבך

אין לי מושג למה הרגשת צורך לכנות את התגובה שלי כמביכה ... אתה מוזמן לפתור את הבעיה הזאת עם עצמך
אבל אני כן מסכים איתך בשאר הדברים.
אין לי מושג מה זה פיק אפ אני פשוט מתחיל עם בחורות
לא השקעתי יותר מרבע שעה של קריאה בנושא אני מעדיף את הספרים שלי מעניינים
אין לי כוונה להשקיע יותר מזה כי יש לי דברים יותר טובים לעשות בזמני הפנוי
כנראה שאין לי מושג על מה אתה מדבר...
ואין לי שמץ של מושג למה אתה מתכוון כשאתה אומר "נסיון בשטח", אלא אם אתה מתכוון לניהול תרגיל ירי בתנועה בשבוע שטח...
כיניתי את התגובה שלך כמביכה כי כתבת:
"אישה שתרגילי פיק אפ זולים כאלה עובדים עליה היא לא אישה.
וגבר שלא מסוגל למצוא בחורה בלי לשחק עליה משחקים כאלה הוא לא גבר."
שזה מראה שאין לך מושג מה זה באמת "תרגילי פיק אפ" (רמז: הם לא ממש קיימים, פיקאפר יוצר משיכה בדיוק באותה צורה ש"טבעי" יוצר משיכה - פשוט אחד עושה את זה טבעי ואחד למד את זה. וזה יוצר עניין אצל כל הנשים שאינן חסינות לרגשות)
ושאין לך באמת מושג מה עובר על אנשים שלא מצליחים עם נשים כל החיים ולמה זה קורה ואתה סתם משתחצן עליהם שהם לא גברים
קרא מה כתבתי לאביעד

ושוב, אנשים - זה שאתם מזיינים 10 בחורות חדשות כל יום זה לא סתם לא מעניין, זה פשוט מוכיח שאתם לא הבנתם שספרים בנושא אומנות הפיתוי לא נכתבו בשבילכם (יש לכם הרבה מה ללמוד מהם, אבל אתם לא תעשו את זה כי אתם כן מצליחים עם נשים באופן טבעי)

אה ותפסיקו להיעלב ממה שאני כותב או לקחת את זה למקום אישי, תתבגרו. לא רוצים להשתתף בדיון? אל תשתתפו, אבל אל תכנסו ותקחו את זה למקומות אישיים, תהיו בוגרים. פוסלים טענות של מישהו כי הוא בן 14? יענו בכלל לא איכפת לכם מה הוא כותב? אני יודע שזה נושא שמוציא מיד את האגו שלכם להראות שאתם זייני על, וזה מאוד מעניין אותי אם אתם מזיינים 10 או 100 נשים כל יום, אבל פשוט תנהלו דיון תרבותי ובוגר. זו לא בקשה כל כך מוגזמת. אחר כך תחזרו לעשרים הבתולות שמחכות לכם מחוץ לדלת.

נערך לאחרונה:
וואלה, באמת מנסה להבין למה תקפתם ככה את "beast and cheat"....
רוב הפוסט עמוס בתגובות חריפות ואישיות כנגדו(שאני באמת עושה מאמצים להבין מאיפה הן מגיעות),כאשר הוא יוצא נשכר מולכם בהודעות שלו-יותר בוגר,עינייני,לא יורד לפסים אישיים.

תחשבו 2 דק' ותמצאו את הפרדוקס כאן.

כמה טיפוסי.
סבבה, אתה טוב עם נשים. מאמין לך, ובתכלס גם לא ממש איכפת לי. אתה לא מצליח להבין שהתחום ביסודו נועד לכאלה שלא טובים עם נשים?
אני הייתי בינוני לגמרי ככה שאני דוגמה מאוד גרועה, אבל אני מכיר כל כך הרבה מהתחום שבערך עד גיל 20 לא נישקו בחורה בחייהם. קשה לך להאמין? פייס איט. זו המציאות. והיום אני מבטיח לך שהם מזיינים יותר ממך.
ובוודאי שזה נושא שמצדיק ספרים בתחומו. יש אנשים בתולים עד גיל 25 (וגם הרבה יותר), כי הם פשוט לא יודעים להצליח עם נשים. ושוב - אני לא מדבר על אנשים ממשפחה מכה שנהיו נרקומנים בגיל 14. אני מנחש שבכל חוג "נחשב" באוניברסיטה אתה תמצא מישהו כזה. בקלות. ואני מדבר איתך על כאלה שמתביישים להגיד שלום או יום טוב לנשים סתם ככה. אני מניח שעל זה אתה סתם תגיב בירידה עליהם ותחשוב שאתה עדיף עליהם, אבל בפועל מדובר באנשים עם בעייה שהיא פתירה לחלוטין, ואומנות הפיתוי פותרת אותה.
ואתה רוצה נימוקים? אז ה"משחק" שאתה מדבר עליו, הוא לא ממש קיים. השינוי שעושים באנשים כאלה זה להביא את עצמם לידי ביטוי, לפתח להם ביטחון עצמי, לגרום להם להבין מי נגד מי ואיך הדברים עובדים. ולהיות עצמם.
סתם מאמר מחיפוש זריז (את המאמר קראתי לפני כנראה יותר מ5 שנים אז אני לא ממש זוכר, אבל הכותרת נראית מתאימה למאמר שיסביר לך שה"גיים" שאתה מדבר עליו, הזיוף והמשחקים, זה לא פיקאפ):
כי לפי מה שאתה אומר, מה שאתה חושב על פיקאפ שונה שנות אור ממה שזה באמת. אולי יש אנשים שמתנהגים לפי מה שאתה חושב שזה פיקאפ, ואולי הם מגדירים את עצמם פיקאפרים ואולי למדו את התחום, אבל אם יש - אז הם טועים, או יותר נכון: לא ירדו לעומק הדברים והם בעצמם לא מייצגים את מה שאומנות הפיתוי דוגלת בו.

אה, ופיקאפ זה רק מושג. רק לפעמים מדובר באמת בpick up במשמעות של "איסוף". מדובר על אומנות הפיתוי. מדובר על איך להשיג נשים. לא רק נשים בקניון או ברחוב. מדובר גם על ידידות, שותפות לעבודה או נשים שאתה מכיר מכל סיבה אחרת.
כמובן שחלק מהעניין הוא להכיר יותר נשים, ופה בא לידי ביטוי הקטע של לפתוח סט, כלומר להתחיל עם מישהי. אבל אומנות הפיתוי מתעסקת יותר באיך להצליח עם מישהי מאשר באיך להכיר מישהי. אלו דברים שונים, ובפיקאפ מתעסקים בשניהם, כי הם קשורים אחד בשני. אבל אתה טועה לחשוב שההיכרות זה שם המשחק ועל זה הכל מבוסס.
בנוסף, עצם העובדה שאתה חושב שבפיקאפ לומדים משפטים זה מראה כמה שאתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר. כל הגישה עוסקת בזה שאין דבר כזה משפט פתיחה טוב, כי זה תלוי באיך אתה אומר אותו ומה אתה משדר. על זה כל העניין וזה בדיוק מה שאנשים שלא טובים עם נשים לומדים. הם לא לומדים לשנן משפטים.

קרא מה כתבתי לאביעד
ואל תהיה יהיר זה סתם מוציא אותך אפס, במיוחד במקרה כזה שאין לך חצי מושג על היכולות החברתיות של הבן אדם שאתה מבקר
לפי מה שכתבת אני מאבחן אותך כסכיזופרן ... אין פה מה להסתבך

שזה מראה שאין לך מושג מה זה באמת "תרגילי פיק אפ" (רמז: הם לא ממש קיימים, פיקאפר יוצר משיכה בדיוק באותה צורה ש"טבעי" יוצר משיכה - פשוט אחד עושה את זה טבעי ואחד למד את זה. וזה יוצר עניין אצל כל הנשים שאינן חסינות לרגשות)
ושאין לך באמת מושג מה עובר על אנשים שלא מצליחים עם נשים כל החיים ולמה זה קורה ואתה סתם משתחצן עליהם שהם לא גברים
קרא מה כתבתי לאביעד

ושוב, אנשים - זה שאתם מזיינים 10 בחורות חדשות כל יום זה לא סתם לא מעניין, זה פשוט מוכיח שאתם לא הבנתם שספרים בנושא אומנות הפיתוי לא נכתבו בשבילכם (יש לכם הרבה מה ללמוד מהם, אבל אתם לא תעשו את זה כי אתם כן מצליחים עם נשים באופן טבעי)

אה ותפסיקו להיעלב ממה שאני כותב או לקחת את זה למקום אישי, תתבגרו. לא רוצים להשתתף בדיון? אל תשתתפו, אבל אל תכנסו ותקחו את זה למקומות אישיים, תהיו בוגרים. פוסלים טענות של מישהו כי הוא בן 14? יענו בכלל לא איכפת לכם מה הוא כותב? אני יודע שזה נושא שמוציא מיד את האגו שלכם להראות שאתם זייני על, וזה מאוד מעניין אותי אם אתם מזיינים 10 או 100 נשים כל יום, אבל פשוט תנהלו דיון תרבותי ובוגר. זו לא בקשה כל כך מוגזמת. אחר כך תחזרו לעשרים הבתולות שמחכות לכם מחוץ לדלת.

מוניטין+
המון אנשים לא מבינים שPUA בבסיס שלו נועד ל Self Development , יש כל כך הרבה אנשים שכל התחום הזה עזר להם להתפתח ולהפתח אני לא מבין מה כל הנגד הזה והירידות האלה אם בכלל אף אחד מכם לא קרא אפילו ספר אחד על התחום ? איך אתם יכולים להגיב על משהו שאתה בכלל לא יודעים מהו?
אם זה לא מעניין אותכם , סבבה אף אחד לא הכריח אותכם ללמוד את זה

כמה טיפוסי.

קרא מה כתבתי לאביעד

אויש שוב אתה מתחיל עם קשקושים. חבל שאתה מוכר את עצמך בזול לקלישאות נבובות.
תקשיב לי רגע בפעם המיליון!! אין לזה שום קשר לזיון בחורות ולתדמית הזיין!!! זה בדיוק מה שאני מנסה להפריך פה! אתה קראת מה שרשמו פה בתחילת השרשור?? זה סלף דיבלפמנט? מה אתה אומר?? איך מה שאנשים רשמו פה בהתחלה קשור לשיטה ה"נכונה" לדבריך של פיק-אפ'ס.
ופיק-אפ זה פיק-אפ. שאנשים יפסיקו לכבס מילים ולהציג אותם כעוד משהו שהוא לא, פיק-אפ או אומנות הפיתוי הן שיטות רדודות בעיקרן להשגת נשים למטרות רדודות לא פחות.

מה אתה מתחיל להציג לי סרטונים ומאמרים על פיק-אפים של מה "לא לעשות" ומה זה פיק-אפ אמיתי??
סבבה שיש אנשים עם פחות בטחון ויש אנשים שצריכים לעבוד על זה!! בחיים לא ירדתי לא על בתולים ולא על שום דבר בסגנון ואתה מכניס לי מילים לפה שאתה מציג את דעותיי עליהם כ"חרא של אנשים" אני לא דיברתי על האדם! דיברתי על השיטות בתגובה הראשונה שלי (תחזור שוב תקרא אותה),
אבל לרדת לרמות רדודות כדי להשיג שיפור בבטחון העצמי שלך?? קום און פליז, על מי אתה עובד? תכבס חרא כמה שאתה רוצה ותציג אותו כזהב אבל זה ישאר חרא.

יש ספרים הרבה יותר מועילים ושיטות הרבה יותר רציונליות לטיפול בבטחון עצמי נמוך עם נשים ובכלל בטחון עצמי נמוך הוא דבר כללי.
אנשים צריכים לעבוד על זוגיות, לא על שיטות "להבאת בחורות".
תבין, אתה רק חושב שיש עומק הדברים בכל הנושא הזה של פיק-אפ. זו אשליה! אין שם שום עומק.
אתם מציגים את הנושא הזה כאילו מדובר מינימום במדע טילים, מי שלא קורא לא יכול לדבר על זה, לא מבין.
די עם זה כבר.

וככה על הדרך, רוב הגברים בנינו חארות, זה אינסטיקנט מולד אצלנו "לפזר את הזרע" לכבוש כמה שיותר.
ולכן כל ההצגה הזאת שנועדה להאיר את הנושא כדבר חשוב ולא כעוד דרך "לפזר את הזרע" לא עובדת עליי בתור גבר לגבר.

הדגשתי לך כמה מהמשפטים הנבחרים שלך באדום.
ראה אם אתה מצליח למצוא שם את הסתירות הלוגיות שלך ואת ההצגה שלך שפיק-אפ זה תחום חשוב שלא מדבר על "בואו בסופו של דבר ניכנס לכמה שיותר תחתונים של בחורות".

וואלה, באמת מנסה להבין למה תקפתם ככה את "beast and cheat"....
רוב הפוסט עמוס בתגובות חריפות ואישיות כנגדו(שאני באמת עושה מאמצים להבין מאיפה הן מגיעות),כאשר הוא יוצא נשכר מולכם בהודעות שלו-יותר בוגר,עינייני,לא יורד לפסים אישיים.

תחשבו 2 דק' ותמצאו את הפרדוקס כאן.

אני אדבר בשם עצמי.
לא תקפתי אותו באופן אישי אלא את דעותיו ואת אופן הצגתם.
אני שמח שאתה מסכים איתו.

מוניטין+
המון אנשים לא מבינים שPUA בבסיס שלו נועד ל Self Development , יש כל כך הרבה אנשים שכל התחום הזה עזר להם להתפתח ולהפתח אני לא מבין מה כל הנגד הזה והירידות האלה אם בכלל אף אחד מכם לא קרא אפילו ספר אחד על התחום ? איך אתם יכולים להגיב על משהו שאתה בכלל לא יודעים מהו?
אם זה לא מעניין אותכם , סבבה אף אחד לא הכריח אותכם ללמוד את זה

חביבי, קרא מה שרשמתי לו. תפסיקו לעבוד על עצמכם עם הפיתוח עצמי הזה.
אתה באמת חושב שצריך לקרוא ספרים בתחום? יש ספרים שלמים רק על תחום הסלף דיבלפמנט בלי כל הבולשיט של להכניס נשים למשוואה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה הקטע. גם אני בגיל "המופלג" של 30 לא מתעניין בבחורה בשום דבר אחר מעבר לשלושה חורי כניסה ויציאה פוטנציאליים, ואין לי שום בעיה להודות בזה.
למה ליפות את המציאות ולנסות להציג את הפיק אפ בתור מה שהוא לא?

קרא מה כתבתי לאביעד

ידידי היקר שוב אין לי מושג איך הגעת לחצי מהדברים שאתה כותב.
כבר כתבתי לך על כל הדברים שאין לי מושג עליהם
אין לי גם מושג למה אתה חושב שזה מגיע משחצנות
ואין לי מושג למה מהדברים שלי הסקת שאני מביא 10 בחורות בערב במקום לחשוב שלדעתי עדיף למצוא אחת מיוחדת ולהישאר איתה
אין לי גם מושג למה אתה חושב שאני נעלב מהדברים שלך
ואין לי מושג למה נדמה לך שאני לא רוצה להשתתף בדיון
אין לי מושג למה אתה חושב שאני פוסל טענות של ילד רק כי הוא בן 14
ואין לי מושג למה נדמה לך שאני מדבר מאגו.

השיטה הזאת של להכניס לאנשים מילים פה ואז "לתקוף" אותם על זה מוכרת לי טוב מדי
לצערי בעקבות נסיון רב שנים עם חיילים בעייתים שנוטים להשתמש בה
אני לא טוען שאתה אחד כזה אבל יש לכם את זה כמכנה משותף.
למדתי גם, שזה הופך דיונים ללא יעילים כי כל הזמן סוטים מהנושא אז אני מאחל לך בהצלחה בפיקוק או איך שקוראים לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית