שקרים של נשים.

אני לא מבין מה הקטע. גם אני בגיל "המופלג" של 30 לא מתעניין בבחורה בשום דבר אחר מעבר לשלושה חורי כניסה ויציאה פוטנציאליים, ואין לי שום בעיה להודות בזה.
למה ליפות את המציאות ולנסות להציג את הפיק אפ בתור מה שהוא לא?

ברכותי, זה הדבר הכי שוביניסטי ורדוד שקראתי או שמעתי באינטרנט השנה,לא כולל פורנו.
אתה מוזמן לשלוח את המידה שלך והטישרט תגיע אליך.

נערך לאחרונה:
יש לי חבר שהוא בכל הקטע של הפיק אפ משחק אותה וזה
איך שהוא מדבר איתי ואיך שהוא מדבר עם כל השאר רואים שזה משחק אבל אנשים קונים את זה תכלס...

• פותח/ת השרשור
רדוד, כנראה שכן.
שוביניסטי, ממש לא.
בדיוק כמו שבחורה (או הומו) שכל מה שמעניין אותה/אותו זה זין, זה לא הופך אותו/אותה לפמיניסט/ית.

קרא מה כתבתי לאביעד
ואל תהיה יהיר זה סתם מוציא אותך אפס, במיוחד במקרה כזה שאין לך חצי מושג על היכולות החברתיות של הבן אדם שאתה מבקר
לפי מה שכתבת אני מאבחן אותך כסכיזופרן ... אין פה מה להסתבך

די אתה רק מנסה לצאת פחות לוזר מהדיון הזה, לא צריך להיות גאון כדי להבין שהתחלת לקרוא על פיקאפים ועל כל מיני "גיים" על בחורים ועוד כל מיני חרטות למיניהם רק כי היכולות החברתיות שלך לא בשמיים.

אחד האשכולות הכי מיותרים שראיתי. אין טעם בכלל להמשיך אותו בכלל

לקרוא לחיפוש בנות בעזריאלי פיקאפ זה כמו לקרוא לריצה עם משקולות של חצי קילו בידיים אימון כוח.

אחי, לפני שנתיים זיינתי כלב וזה העלה לי את הביטחון עם בנות במיטה.
הייתי גם מלקק לו את החור כמו שכלבים נוהגים לעשות לכלבים אחרים וקיבלתי ביטחון לרדת לחברה שלי!
U hatin brah?????????????? U mirin?????????

זה כמו ערסים שרושמים לבנות בפייסבוק ש"אני בחור זהב, תאשרי ולא תתחרטי נשמה!". בדיחה.
אני סתם עושה את זה בעזריאלי כי יש שם הרבה בנות ומה לעשות (המטרה לבלות, זוכר?)
אז זהו, שזה לא פיקאפ.
פיק אפ זה לא "הלו בובה, זה כאב לך כשנפלת מגן עדן?" -הנעת גבות + קריצה-
פיק אפ לא מדבר על מה להגיד, הוא מדבר על איך לגשת. מי שמתעסק במשפטי פתיחה לא פיקאפר. מי שמתעסק במה הוא אומר לא פיקאפר. המטרה של השיטה לגשת בביטחון עצמי, חיוך, ידיים בחוץ, לצחוק להנות, להראות לה שאתה הפרס (גישת הפרס בגוגל) ושהיא רוצה אותך ולא אתה אותה, ולהשיג מה שאתה רוצה מזה (נשיקה, זיון, מספר וכו'). לא להתעסק באיזה משפט פתיחה, השיטה לא מתעסקת במה להגיד ואוסרת על זה.
אישית גם סתם ניסיתי לבדוק את זה וכשניגשתי זה הלך ככה- "היי, מה קורה? אני רון, נעים מאד. הכינוי שלי בכיתה הוא פורנו, אני בתול שבחיים לא מדבר עם בנות ונותן ביד כל היום, חולם על אורגיה עם בלונדה כוסית ציצי ענקי ואנסתי ילדה בעבר. הפעם יש לי אומץ לדבר, אז היי."
ההגשה (חיוך, ביטחון עצמי וכו') הייתה טובה, היא בהתחלה נלחצה טיפה, וזזה אחורה, חזרה קדימה צחקה והציגה את עצמה.
עדיין חרטא? לא עובד? מעניין מה אני אומר? זו לא השיטה, ומי שטוען שכן הוא ליצן.

אחי עם כל הכבוד אתה בן 14 !!!!!
אני אסביר למטה
זה לא עניין של נסיון או ידע ... זה דיון עקר...
אישה שתרגילי פיק אפ זולים כאלה עובדים עליה היא לא אישה.
וגבר שלא מסוגל למצוא בחורה בלי לשחק עליה משחקים כאלה הוא לא גבר.
אם זה עוזר לביטחון העצמי של מישהו אז תפדל יא זלמה לך על זה
אבל לפתוח פה דיון שכל אחד זורק חצי מילה באנגלית באיזה קורס שהוא למד זה לא רציני
ולכתוב באינטרנט על כיבושים של ילד בן 14 על ילדות בנות 13 זה אפילו עוד פחות רציני ועל גבול הפלילי
תראה מה רשמתי למעלה על מה אמרתי לילדה שעד היום אנחנו בקשר, ולא היא לא שרמוטה ואחלה ילדה.
ממש אפסית, וזה עבד על עוד מלא. פייס איט, זו שיטה שפותחה במשך 10 שנה, הבן אדם שפיתח אותה (מיסטרי) זיין על, לדעתי הכי גדול בעולם (הוא אשכרה זיין אלפים אם לא עשרות אלפים) ובהיסטוריה. כולן שרמוטות, נכון?
יש גם סרטון של בן אדם שנחשב הכי טוב בגישה הישירה (יש גישה עקיפה של לשאול אותה שאלה כללית לדוג' וישירה של היי אתה חמודה רציתי להכיר) שהוא התחיל עם מישהי שרואים שהיא ממש חכמה ובחורה טובה, סטודנטית, והם התנשקו אחרי 10-8 דקות.
יש המון סרטונים של גדולים בנושא שמתעדים את זה. כמו סימפל פיקאפ, שכל פעם לובשים דברים מוזרים ומשיגים זיונים בטירוף (יש להם אשכרה המון עצות על איך להשיג אנאלי גם אם היא לא רוצה) מול המצלמות- משלבים בשיחה טמפונים משומשים שהם מציגים לבחורה, לבושים כמו אימואים ומספרים לה איך הם בוכים בכרית, חותכים ורידים וכו', לבושים כמו סופרמן, באטמן, גיקים וכו', ומוכיחים עם הקלטה וצילום שמקבלים מספרים ונשיקות. חרטא, אה?
בנוגע לגיל- אני לא מתחיל עם ילדות בנות 13, אני הולך על 14-16, אני לא פדופיל ולא מעוניין לדבר עם ילדה שמתעסקת בברביות.
מה אתה מקשקש שטויות? מה קשור פלצנות פה בכלל?
בחייאת דינק, מה זה גל הטיפשות הזה ששוטף את המדינה עם משפטי פיק-אפ, מה אנשים מנסים שורות על בחורות סתם בשביל הקטע?זה לא נראה לך מטומטם?

תשמע, לא פלייר ולא גיים ולא כל החרטאבונות האלה.
אם יש מישהי שמדברת אליי, לא צריך כל מיני טריקים ושטיקים וכובעים נוצצים וקונדומים בטעמים, מה אנשים מנסים למכור פה? תדמית של זיין?

בקיצור ילדים, מספיק עם השטויות, תבואו טבעי תבואו תפוצ'יפס.

ואם כבר אתה לא מבין מה כזה facepalm בשרשור הזה, תראה אותו לכמה מהבנות שאתה מכיר ותבקש מהן חוות דעת לגבי מה שכתוב פה.

כל השרשור הזה FAIL אחד גדול
אני אענה פה כי אין לי כוח לצטט את הכל ולענות אחד אחד.
חוץ מכמה דברים שהסברתי למעלה, כמו שהשיטה היא לא משפטי פתיחה אלה הגשה, אני אתן לך טיפה מושג שלכם זייני העל אין, וזה נשמע לכם מוזר, אבל זו המציאות של בתול נואש.
לא סיפרתי את זה כמעט לאף אחד חו. מלאלה שעברו איתי את התהליך וראו את זה, אבל הנה-
בעבר, הייתי 0. ממש ככה.
לא היה לי ביטחון עצמי עד כדי כך שנחנקתי מלדבר עם ילדה זרה או ילדה מהכיתה, ולא היה לי אומץ לשאול בטלפון מי חיפש את ההורים שלי, רק להגיד ביי ואמא לא נמצאת.
פחדתי להתקשר לספרייה לברר על ספר.
בבית הספר היסודי עוד היו בנות בכיתה המקבילה ועוד תיקשרתי איתן, עברתי לחטיבה למחוננים (אובחנתי בעל IQ של 148, 151, ו-153, כל פעם טיפה שונה), בית ספר דתי מסריח רק של בנים, בלי בנות. המבנה של הבנות, שהיה בית ספר נפרד לגמרי, היה במרחק יותר מקילומטר, החברים היו בערים רחוקות כמו בת ים, רמת גן, פתח תקווה וכו' (אני חולוני) והייתי די חסר חיי חברה, ובמיוחד חסר נשים.
כאחד שתקופת החרמנות החלה מוקדם (גיל 8, HARDCORE) לא יכלתי כבר לסבול את זה, ובגיל 14, שזה המינימום לתחום (בשביל שזה באמת יעבוד- בגילאים צעירים בנות נעלבות ובוכות וזה לא עובד עליהן), התחלתי ללמוד עם עוד 3-4 חברים שפגשתי ברשת (הם כבר היו עם בסיס טוב מאד אחרי מספר חודשי "אימונים"), ונפגשו המון פעמים, עזריאלי, סינימה סיטי, הסנטר בתל אביב, יס פלאנט, חוף בת ים, קניון חולון, קניון בת ים וכו'.
מאותו רגע החיים שלי השתנו.
בפעם הראשונה שנפגשתי איתם, רצו לראות מה אני שווה כרגע, וניגשו איתי לילדה (שלחו ילד אחד), הוא הציג את עצמו "היי אני X, זה רון תכירו". הייתי אמור ללחוץ להן את היד, אבל בקושי הצלחתי להזיז, נראתי כמו נוד של גרוזיני, אדום, מזיע, לחוץ וממש פחדתי. כן, עד כדי כך.
מה קרה זיינים, מוזר לכם שבן אדם לא מצליח להוציא הגה מהפה? כן, עד כדי כך. יש אנשים כאלה, מה לעשות?
אחרי שיצאנו למפגשים רבים, עבדנו קשה כמה חודשים זה קרה.
השינוי היה ממש מורגש- לא פחדתי להתקשר לספרייה, דיברתי חופשי עם כולם, לא פחדתי לשאול אם האוטובוס עבר, נהיה חופשי, משוחרר, חברתי, הייתי באמת בעל תקשורת עם המין השני, הרגשתי טוב. הביטחון העצמי עלה, לא פחדתי לקבל החלטות, להסתכן.
היום אין לי בעיה להשיג מספר של כמעט כל אחת, להכיר כל בן אדם (לא כמו הליצן שתואר למעלה על ידי KMAN, באמת לגשת וסתם להכיר כי הוא נראה נחמד).
יכלתי לצחוק על עצמי, לא להיות מבואס וילד מחשב, פשוט השתנתי.
למה? בזכות זה שלמדתי פיק אפ, ניסיתי, הצלחתי לעשות את זה.
היום אני לא החנון מהאוניברסיטה, אני גם גאון ולומד הרבה, אבל אני חברתי ולא יושב בהפסקה עם הפלאפון, אני גם מחכים ולומד, ובאותו זמן זורם וחברתי, מדבר עם כולם וצוחק עם כולם.
אז כן, זה משפר ביטחון עצמי, כן, זה עובד, וכן, אנשים צריכים את זה.
זו הייתה סוג של פריקה, אבל היה חשוב לי שתבינו שיש מציאות אחרת.
Beast and cheat תקבל את המוניטין ברגע שאוכל לחלק לך. לא ציטטתי אותך אבל אני מסכים עם כל מילה.

אני סתם עושה את זה בעזריאלי כי יש שם הרבה בנות ומה לעשות (המטרה לבלות, זוכר?)
אז זהו, שזה לא פיקאפ.
פיק אפ זה לא "הלו בובה, זה כאב לך כשנפלת מגן עדן?" -הנעת גבות + קריצה-
פיק אפ לא מדבר על מה להגיד, הוא מדבר על איך לגשת. מי שמתעסק במשפטי פתיחה לא פיקאפר. מי שמתעסק במה הוא אומר לא פיקאפר. המטרה של השיטה לגשת בביטחון עצמי, חיוך, ידיים בחוץ, לצחוק להנות, להראות לה שאתה הפרס (גישת הפרס בגוגל) ושהיא רוצה אותך ולא אתה אותה, ולהשיג מה שאתה רוצה מזה (נשיקה, זיון, מספר וכו'). לא להתעסק באיזה משפט פתיחה, השיטה לא מתעסקת במה להגיד ואוסרת על זה.
אישית גם סתם ניסיתי לבדוק את זה וכשניגשתי זה הלך ככה- "היי, מה קורה? אני רון, נעים מאד. הכינוי שלי בכיתה הוא פורנו, אני בתול שבחיים לא מדבר עם בנות ונותן ביד כל היום, חולם על אורגיה עם בלונדה כוסית ציצי ענקי ואנסתי ילדה בעבר. הפעם יש לי אומץ לדבר, אז היי."
ההגשה (חיוך, ביטחון עצמי וכו') הייתה טובה, היא בהתחלה נלחצה טיפה, וזזה אחורה, חזרה קדימה צחקה והציגה את עצמה.
עדיין חרטא? לא עובד? מעניין מה אני אומר? זו לא השיטה, ומי שטוען שכן הוא ליצן.

אני אסביר למטה

תראה מה רשמתי למעלה על מה אמרתי לילדה שעד היום אנחנו בקשר, ולא היא לא שרמוטה ואחלה ילדה.
ממש אפסית, וזה עבד על עוד מלא. פייס איט, זו שיטה שפותחה במשך 10 שנה, הבן אדם שפיתח אותה (מיסטרי) זיין על, לדעתי הכי גדול בעולם (הוא אשכרה זיין אלפים אם לא עשרות אלפים) ובהיסטוריה. כולן שרמוטות, נכון?
יש גם סרטון של בן אדם שנחשב הכי טוב בגישה הישירה (יש גישה עקיפה של לשאול אותה שאלה כללית לדוג' וישירה של היי אתה חמודה רציתי להכיר) שהוא התחיל עם מישהי שרואים שהיא ממש חכמה ובחורה טובה, סטודנטית, והם התנשקו אחרי 10-8 דקות.
יש המון סרטונים של גדולים בנושא שמתעדים את זה. כמו סימפל פיקאפ, שכל פעם לובשים דברים מוזרים ומשיגים זיונים בטירוף (יש להם אשכרה המון עצות על איך להשיג אנאלי גם אם היא לא רוצה) מול המצלמות- משלבים בשיחה טמפונים משומשים שהם מציגים לבחורה, לבושים כמו אימואים ומספרים לה איך הם בוכים בכרית, חותכים ורידים וכו', לבושים כמו סופרמן, באטמן, גיקים וכו', ומוכיחים עם הקלטה וצילום שמקבלים מספרים ונשיקות. חרטא, אה?
בנוגע לגיל- אני לא מתחיל עם ילדות בנות 13, אני הולך על 14-16, אני לא פדופיל ולא מעוניין לדבר עם ילדה שמתעסקת בברביות.

אני אענה פה כי אין לי כוח לצטט את הכל ולענות אחד אחד.
חוץ מכמה דברים שהסברתי למעלה, כמו שהשיטה היא לא משפטי פתיחה אלה הגשה, אני אתן לך טיפה מושג שלכם זייני העל אין, וזה נשמע לכם מוזר, אבל זו המציאות של בתול נואש.
לא סיפרתי את זה כמעט לאף אחד חו. מלאלה שעברו איתי את התהליך וראו את זה, אבל הנה-
בעבר, הייתי 0. ממש ככה.
לא היה לי ביטחון עצמי עד כדי כך שנחנקתי מלדבר עם ילדה זרה או ילדה מהכיתה, ולא היה לי אומץ לשאול בטלפון מי חיפש את ההורים שלי, רק להגיד ביי ואמא לא נמצאת.
פחדתי להתקשר לספרייה לברר על ספר.
בבית הספר היסודי עוד היו בנות בכיתה המקבילה ועוד תיקשרתי איתן, עברתי לחטיבה למחוננים (אובחנתי בעל IQ של 148, 151, ו-153, כל פעם טיפה שונה), בית ספר דתי מסריח רק של בנים, בלי בנות. המבנה של הבנות, שהיה בית ספר נפרד לגמרי, היה במרחק יותר מקילומטר, החברים היו בערים רחוקות כמו בת ים, רמת גן, פתח תקווה וכו' (אני חולוני) והייתי די חסר חיי חברה, ובמיוחד חסר נשים.
כאחד שתקופת החרמנות החלה מוקדם (גיל 8, HARDCORE) לא יכלתי כבר לסבול את זה, ובגיל 14, שזה המינימום לתחום (בשביל שזה באמת יעבוד- בגילאים צעירים בנות נעלבות ובוכות וזה לא עובד עליהן), התחלתי ללמוד עם עוד 3-4 חברים שפגשתי ברשת (הם כבר היו עם בסיס טוב מאד אחרי מספר חודשי "אימונים"), ונפגשו המון פעמים, עזריאלי, סינימה סיטי, הסנטר בתל אביב, יס פלאנט, חוף בת ים, קניון חולון, קניון בת ים וכו'.
מאותו רגע החיים שלי השתנו.
בפעם הראשונה שנפגשתי איתם, רצו לראות מה אני שווה כרגע, וניגשו איתי לילדה (שלחו ילד אחד), הוא הציג את עצמו "היי אני X, זה רון תכירו". הייתי אמור ללחוץ להן את היד, אבל בקושי הצלחתי להזיז, נראתי כמו נוד של גרוזיני, אדום, מזיע, לחוץ וממש פחדתי. כן, עד כדי כך.
מה קרה זיינים, מוזר לכם שבן אדם לא מצליח להוציא הגה מהפה? כן, עד כדי כך. יש אנשים כאלה, מה לעשות?
אחרי שיצאנו למפגשים רבים, עבדנו קשה כמה חודשים זה קרה.
השינוי היה ממש מורגש- לא פחדתי להתקשר לספרייה, דיברתי חופשי עם כולם, לא פחדתי לשאול אם האוטובוס עבר, נהיה חופשי, משוחרר, חברתי, הייתי באמת בעל תקשורת עם המין השני, הרגשתי טוב. הביטחון העצמי עלה, לא פחדתי לקבל החלטות, להסתכן.
היום אין לי בעיה להשיג מספר של כמעט כל אחת, להכיר כל בן אדם (לא כמו הליצן שתואר למעלה על ידי KMAN, באמת לגשת וסתם להכיר כי הוא נראה נחמד).
יכלתי לצחוק על עצמי, לא להיות מבואס וילד מחשב, פשוט השתנתי.
למה? בזכות זה שלמדתי פיק אפ, ניסיתי, הצלחתי לעשות את זה.
היום אני לא החנון מהאוניברסיטה, אני גם גאון ולומד הרבה, אבל אני חברתי ולא יושב בהפסקה עם הפלאפון, אני גם מחכים ולומד, ובאותו זמן זורם וחברתי, מדבר עם כולם וצוחק עם כולם.
אז כן, זה משפר ביטחון עצמי, כן, זה עובד, וכן, אנשים צריכים את זה.
זו הייתה סוג של פריקה, אבל היה חשוב לי שתבינו שיש מציאות אחרת.
Beast and cheat תקבל את המוניטין ברגע שאוכל לחלק לך. לא ציטטתי אותך אבל אני מסכים עם כל מילה.

הכל טוב, הכל יפה.
אתה חמוד ואני שמח שזה עזר לך נשמה.
אבל אתה כמו כולם - לא מבין על מה הדיון - ובעצם מוכיח שאתה מצדיק אותי ואתה לא מסכים עם חבר שלך וזה קצת מתנגש עם תוצאות הIQ שלך.
זה לא אישי או משהו, אבל איך אדם בעל IQ כל-כך גבוה לא מבין שאתה 1. גם מצדיק אותי במילים שלך. 2. גם מתנגד לשורה התחתונה של ביסט אנד צ'יט. 3. שאתה אומר שאתה מסכים עם כל מילה שלו ובעצם זו סתירה.

אני אנסה להסביר את מהות הדיון שוב ואחרי שאני עושה את זה - תחזור חזרה לתחילת השרשור ותתחיל לקרוא את הכל מהתחלה תוך דגש על מה שאני אומר. אם בסוף הגעת למסקנה שונה ממני ואתה באמת ממשיך להסכים עם ביסט אנד צ'יט אז משהו כנראה

אתה וביסט אנד צ'יט ועוד כמה ליצינים טוענים בגדול - פיק-אפ או אומנות הפיתוי זה נושא מורכב שבעצם מטרת העל שלו היא (וזה ציטוט של ביסט אנד צ'יט) "לא לגרום לך להכיר בחורות אלא להצליח איתן" עוד מטרות שניוניות כמו "הגברת הבטחון העצמי"

אני טוען ש...
פיק-אפ או אומנות הפיתוי זו
א. אומנות רדודה ולא מדע טילים שבסופו של דבר אמורה להשיג לך תוצאה חיובית עם בנות.
למה שתרצה להצליח עם בנות? נורא פשוט. אתה בעצמך דיברת על חרמנות מגיל 8 ! זו הסיבה חמודי! אל תשקר לעצמך שמדובר במטרת-על נעלה.
ב. העלאת הבטחון העצמי דרך שיטה כזאת היא 1. מטופשת. 2. זמנית ומאוד תלויה! למה?
במידה והצלחת עם מישהי יווצר משוב תגמול חיובי במוח שיגרום בעצם להעלאת הבטחון. אך תוצאה הפוכה תניב משוב שלילי שתגרום לפגיעה בבטחון ולהתדרדרות.

ברשותך כמה ציטוטים נבחרים מהשרשור:
1. אתה (whitwowl)
חבל שיש מאבטחים בעזריאלי -
אתה בטח מודע למה יש יותר דגש על הנושא הזה שם? כי בחורות התלוננו!! סימן שזה מפריע להן​
.
2.אתה (whiteowl)
כן, אני נינג'ה- גם מתחיל עם בנות וגם בורח משומרים, אני HARDCORE.הם לא באמת עושים משהו.לא רואה מה הבעיה בזה, כמה שלהתחיל ברחוב/בים וכו', אני בא לבלות ובגלל שיש ים כוסיות אני מתחיל איתן.למה להפסיד כל כך הרבה כוסיות? -
זה נשמע לך כמו מישהו רציני שאפשר להתייחס אליו?
אתה מתייחס לבנות ככוס מהלך ואתה בעצם בא להסביר לנו כמה השיטה הזו חיונית לבטחון עצמי ולא לזיון? ועצם העובדה שאתה בורח משומרים, אתה כנראה עושה משהו לא נכון שהם חושבים שאתה מטריד נשים..​
.
3.kman -
כל מני אנשים שמנסים לנשק בנות באמצע הקניון.
אמנם הוא דיבר על אנשים אחרים, אך בתכל'ס זה מה שהרבה אנשים מהתחום הזה מנסים... ועל זה אני מדבר​
4.אתה -
אני אעשה את זה בלילה ברחוב/נייטגיים במועדון, (מדובר על נשיקה למעלה שKMAN ציין) - אני מקסימום יוצא לבלות ועל הדרך מתחיל עם כמה בנות חמודות שנראות לי ואני רוצה להכיר.זו הגישה שלי, לא לזיין כמו מיסטרי ולא לדחוף אצבעות בקניון. נייטגיים?
חמוד. אבל לא מציאותי! במקום לקרוא רק על פיקאפים תקרא קצת על דרכי החשיבה של גברים, נשים. גברים מחפשים להיכנס לתחתונים ולא להיות ידידים סתם ככה. אתה רוצה לזיין כמו מיסטרי, אבל עם טאקט.
5. אתה -
יש הרבה גישות כמו לזיין, ביטחון עצמי, להיות מקובל -
תנסה ככה לזיין=בטחון עצמי= להיות מקובל במקרה דנן. ואפשר לפתח את זה לדיונים פילוסופיים אבל הם קשורים אחד בשני במבנה החברתי.
6.אתה -
המטרה הראשונית של הפיקאפ היא להשיג בנות, לפי מיסטרי,יוצר השיטה, לזיין במועדון ומשם זה התפתח לכיוונים שונים. וזה צריך לזכות במדליית זהב! אתה מבין שהבחור שאתה קורא אותו המטרה שלו (לפחות הוא אמיתי) היא פשוט לזיין? אז מה כל החרטא מסביב? זה נלווה להצלחה אבל לא המטרה!

קיצור כל השרשור רווי בדוגמאות פשוט אין לי כוח יותר להביא עוד מיליונים - אתה גם כמו ביסט אנד צ'יט לא טורח באמת באמת לקרוא ולחשוב על הדברים האלו.
אתה רק רוצה להצדיק את עצמך שהכל נעשה לשם קידוש שמיים ולא חס וחלילה מטרה זדונית ונלוזה כמו פשוט סקס.
אגב, היא מטרה לגיטימית - כולנו רוצים להתרבות - אבל פשוט תודו בזה כבר.

לסיכום, הדיון הזה עקר כמו לאנס ארמסטורנג אחרי כריתת שני אשכים.
שהרי ברור שאתם תמשיכו להצדיק את עצמכם ושום דבר לא יזיז אתכם וכנראה גם אותי - עוד אחת מתחלואות האדם.

אני פורש כפרות עליכם. קבל בכל-זאת מוניטין הסיפור מרגש ואני שמח שזה עזר לך (ואני ממש לא ציני)
שא ברכה.

נערך לאחרונה:
אויש שוב אתה מתחיל עם קשקושים. חבל שאתה מוכר את עצמך בזול לקלישאות נבובות.
תקשיב לי רגע בפעם המיליון!! אין לזה שום קשר לזיון בחורות ולתדמית הזיין!!! זה בדיוק מה שאני מנסה להפריך פה! אתה קראת מה שרשמו פה בתחילת השרשור?? זה סלף דיבלפמנט? מה אתה אומר?? איך מה שאנשים רשמו פה בהתחלה קשור לשיטה ה"נכונה" לדבריך של פיק-אפ'ס.
ופיק-אפ זה פיק-אפ. שאנשים יפסיקו לכבס מילים ולהציג אותם כעוד משהו שהוא לא, פיק-אפ או אומנות הפיתוי הן שיטות רדודות בעיקרן להשגת נשים למטרות רדודות לא פחות.

מה אתה מתחיל להציג לי סרטונים ומאמרים על פיק-אפים של מה "לא לעשות" ומה זה פיק-אפ אמיתי??
סבבה שיש אנשים עם פחות בטחון ויש אנשים שצריכים לעבוד על זה!! בחיים לא ירדתי לא על בתולים ולא על שום דבר בסגנון ואתה מכניס לי מילים לפה שאתה מציג את דעותיי עליהם כ"חרא של אנשים" אני לא דיברתי על האדם! דיברתי על השיטות בתגובה הראשונה שלי (תחזור שוב תקרא אותה),
אבל לרדת לרמות רדודות כדי להשיג שיפור בבטחון העצמי שלך?? קום און פליז, על מי אתה עובד? תכבס חרא כמה שאתה רוצה ותציג אותו כזהב אבל זה ישאר חרא.

יש ספרים הרבה יותר מועילים ושיטות הרבה יותר רציונליות לטיפול בבטחון עצמי נמוך עם נשים ובכלל בטחון עצמי נמוך הוא דבר כללי.
אנשים צריכים לעבוד על זוגיות, לא על שיטות "להבאת בחורות".
תבין, אתה רק חושב שיש עומק הדברים בכל הנושא הזה של פיק-אפ. זו אשליה! אין שם שום עומק.
אתם מציגים את הנושא הזה כאילו מדובר מינימום במדע טילים, מי שלא קורא לא יכול לדבר על זה, לא מבין.
די עם זה כבר.

וככה על הדרך, רוב הגברים בנינו חארות, זה אינסטיקנט מולד אצלנו "לפזר את הזרע" לכבוש כמה שיותר.
ולכן כל ההצגה הזאת שנועדה להאיר את הנושא כדבר חשוב ולא כעוד דרך "לפזר את הזרע" לא עובדת עליי בתור גבר לגבר.

הדגשתי לך כמה מהמשפטים הנבחרים שלך באדום.
ראה אם אתה מצליח למצוא שם את הסתירות הלוגיות שלך ואת ההצגה שלך שפיק-אפ זה תחום חשוב שלא מדבר על "בואו בסופו של דבר ניכנס לכמה שיותר תחתונים של בחורות".
וואו מה הולך פה
אני לא מגן על האנשים שמציגים את עצמם כפיקאפרים, אני מגן על פיקאפ
יש אנשים שמציגים את עצמם כפיקאפרים והם בפועל למעשה לא מיישמים עקרונות בסיסיים, בין אם במודע ובין אם לא - זה לא רלוונטי
ופיק אפ אלה ממש לא שיטות רדודות. הרוב המוחלט של האנשים שזה באמת משנה להם את החיים מקצה לקצה הם בדרך כלל אנשים חנונים, לצורך הדוגמה מהנדסי מחשבים, שלא נגעו בבחורה בחיים, וכל מה שהם "מבקשים" זה להשיג מישהי. כמו שציינתי, לא מדובר פה על משפטי פתיחה או שיטות - אלא על הבנה של דברים ופיתוח אישי בהתאם אליהם.
אין לי מושג איך המשפטים שהדגשת שכתבתי מראים סתירה כלשהי. אמרתי שיש חנונים שבערך עד גיל 20 לא נישקו בחורה והיום הם מזיינים יותר ממך. בהנחה שאתה לא שוכב עם בחורה חדשה כל 3-4 ימים, המשפט נכון.
אחר כך אמרתי שאתה לא ממש יודע מה זה פיקאפ. ולפי איך שאתה מדבר, זה נכון מאוד. ואתה בעצמך לא טוען שקראת מעבר לרבע שעה על זה, לפני שאני בכלל מדבר על ספרים ו\או הרצאות.
אחר כך הסברתי שפיקאפ זו אומנות הפיתוי ומדובר על איך להשיג נשים. לא רק על איך להכיר נשים בקניון. שרוב הספרים והמאמרים עוסקים באיך להשיג אישה שאתה כבר מכיר, ולא משנה מאיפה. כמובן שגם יש לימוד של איך להכיר, אבל זה ממש לא העיקר. וגם בזה, צדקתי.
ובסוף, אמרתי שזה שאתה מזיין 10 בחורות חדשות כל יום (כמטאפורה ל"מצליח עם נשים", למקרה שזה לא היה מובן), ועדיין מתנגדים לפיקאפ, רק מראה שלא הבנתם שכל הספרים, המאמרים, ההרצאות, הקורסים וכו' לא נועדו בשבילכם.

ולא, אני לא הולך לקבל את טענת פיזור הזרע. אני לא יודע מה מעניין אותך בנשים, וגם לא איכפת לי. אני ממש לא מתעניין ב"לפזר את הזרע שלי". זה לא שאני מתנגד לקשרי יזיזות, או סקס חד פעמי, היו לי כאלה ממש עד לא מזמן, אבל לא - זה לא הדבר שמעניין אותי בנשים. הרבה יותר מעניין אותי לחיות עם מישהי איכותית.
ולמקרה שאתה חושב שאני מחרטט פה כי חברה שלי קוראת או משהו כזה, תן לי לחסוך לך - אם הייתי בראש שלך בכלל לא הייתי איתה בסטטוס בני זוג מראש. והיא גם ככה לא קוראת את זה.

אני לא מבין מה הקטע. גם אני בגיל "המופלג" של 30 לא מתעניין בבחורה בשום דבר אחר מעבר לשלושה חורי כניסה ויציאה פוטנציאליים, ואין לי שום בעיה להודות בזה.
למה ליפות את המציאות ולנסות להציג את הפיק אפ בתור מה שהוא לא?
אחלה. אותי באופן אישי, זה קצת מגעיל. אבל שכל אחד יעשה מה שבזין שלו. רק אל תגיד שהזין שלך ושלי מעוניינים בדיוק באותם דברים. ולא, פיק אפ לא נועד להשגת המטרה שלך. פיק אפ נועד בשביל להצליח עם נשים יותר. חלק ישתמשו בזה להשגת המטרה שלך, וחלק ישתמשו בזה להשגת המטרות שלהם.
למקרה שאתה עדיין מבולבל - תן לי להדגיש: אני (ואני לא היחיד), לא מתעניין רק בשלושה חורי כניסה ויציאה פוטנציאליים, אלא בהרבה מעבר לזה. אני אוהב את שלושת החורים, אבל זה רק חלק מהעניין בשבילי, ולא כולו, כמו אצלך. אותי הרבה יותר מעניין להיות בזוגיות עם מישהי איכותית שאני אוהב ומעריך וכו' וכו'.
לפי התגובה שלך השתמע כאילו אתה לא חושב שיש אנשים כאלה \:
ואני מבטיח לך שאני לא היחיד. ובכל מקרה זה לא רלוונטי אם יש עוד מיליון או עשרה כמוני.

ידידי היקר שוב אין לי מושג איך הגעת לחצי מהדברים שאתה כותב.
כבר כתבתי לך על כל הדברים שאין לי מושג עליהם
אין לי גם מושג למה אתה חושב שזה מגיע משחצנות
ואין לי מושג למה מהדברים שלי הסקת שאני מביא 10 בחורות בערב במקום לחשוב שלדעתי עדיף למצוא אחת מיוחדת ולהישאר איתה
אין לי גם מושג למה אתה חושב שאני נעלב מהדברים שלך
ואין לי מושג למה נדמה לך שאני לא רוצה להשתתף בדיון
אין לי מושג למה אתה חושב שאני פוסל טענות של ילד רק כי הוא בן 14
ואין לי מושג למה נדמה לך שאני מדבר מאגו.

השיטה הזאת של להכניס לאנשים מילים פה ואז "לתקוף" אותם על זה מוכרת לי טוב מדי
לצערי בעקבות נסיון רב שנים עם חיילים בעייתים שנוטים להשתמש בה
אני לא טוען שאתה אחד כזה אבל יש לכם את זה כמכנה משותף.
למדתי גם, שזה הופך דיונים ללא יעילים כי כל הזמן סוטים מהנושא אז אני מאחל לך בהצלחה בפיקוק או איך שקוראים לזה.
חשבת על הרעיון שחלק מהדברים לא הופנו אליך? זה אמנם הגיע אחרי ציטוט ההודעה שלך, אבל בכוונה עשיתי רווח בין מה שהגבתי לך ובין מה שכתבתי לכל השאר. וכתבתי:
ושוב, אנשים - זה שאתם מזיינים 10 בחורות חדשות כל יום זה לא סתם לא מעניין,
...
מפה היית אמור להבין שזה לא מופנה אליך, אלא לכלל.

יש לי חבר שהוא בכל הקטע של הפיק אפ משחק אותה וזה
איך שהוא מדבר איתי ואיך שהוא מדבר עם כל השאר רואים שזה משחק אבל אנשים קונים את זה תכלס...
אם הוא "משחק" - אז באופן חד משמעי הוא לא מיישם עקרונות בסיסיים מאוד בפיק אפ.

די אתה רק מנסה לצאת פחות לוזר מהדיון הזה, לא צריך להיות גאון כדי להבין שהתחלת לקרוא על פיקאפים ועל כל מיני "גיים" על בחורים ועוד כל מיני חרטות למיניהם רק כי היכולות החברתיות שלך לא בשמיים.

אחד האשכולות הכי מיותרים שראיתי. אין טעם בכלל להמשיך אותו בכלל
חחחחח גיים על בחורים? איפה אתה חי?
ולמה איכפת לך מה היו היכולות החברתיות שלי לפני שהתחלתי להתעסק בפיק אפ, שזה לפני בערך 7 שנים?
כמו שכתבתי, הייתי ~בינוני- עם נשים. מספק אותך?
רוצה עוד היסטוריה על מה שעשיתי בשבע השנים האחרונות?
אה ושוב, אתה סתם יוצא אפס שאתה יורד לפסים אישיים. כאילו זה משנה מה היכולות החברתיות שלי או של כל אחד אחר. אם אתה לא יכול להגיב לטענה ולא רק לטוען, אתה ממש טיפש. אם יש תחום שאני שונא להתפלצן בו זה בדיוק התחום הזה, אבל אני מוכן לנחש שבתחום החברתי, במיוחד בנושא נשים, אתה לא קרוב ללהיות טוב כמוני. זה לא באמת משהו שאפשר או שמעניין אותי לבדוק, אבל הגישה שלך מעפנה.

וואו מה הולך פה
אני לא מגן על האנשים שמציגים את עצמם כפיקאפרים, אני מגן על פיקאפ
יש אנשים שמציגים את עצמם כפיקאפרים והם בפועל למעשה לא מיישמים עקרונות בסיסיים, בין אם במודע ובין אם לא - זה לא רלוונטי
ופיק אפ אלה ממש לא שיטות רדודות. הרוב המוחלט של האנשים שזה באמת משנה להם את החיים מקצה לקצה הם בדרך כלל אנשים חנונים, לצורך הדוגמה מהנדסי מחשבים, שלא נגעו בבחורה בחיים, וכל מה שהם "מבקשים" זה להשיג מישהי. כמו שציינתי, לא מדובר פה על משפטי פתיחה או שיטות - אלא על הבנה של דברים ופיתוח אישי בהתאם אליהם.
אין לי מושג איך המשפטים שהדגשת שכתבתי מראים סתירה כלשהי. אמרתי שיש חנונים שבערך עד גיל 20 לא נישקו בחורה והיום הם מזיינים יותר ממך. בהנחה שאתה לא שוכב עם בחורה חדשה כל 3-4 ימים, המשפט נכון.
אחר כך אמרתי שאתה לא ממש יודע מה זה פיקאפ. ולפי איך שאתה מדבר, זה נכון מאוד. ואתה בעצמך לא טוען שקראת מעבר לרבע שעה על זה, לפני שאני בכלל מדבר על ספרים ו\או הרצאות.
אחר כך הסברתי שפיקאפ זו אומנות הפיתוי ומדובר על איך להשיג נשים. לא רק על איך להכיר נשים בקניון. שרוב הספרים והמאמרים עוסקים באיך להשיג אישה שאתה כבר מכיר, ולא משנה מאיפה. כמובן שגם יש לימוד של איך להכיר, אבל זה ממש לא העיקר. וגם בזה, צדקתי.
ובסוף, אמרתי שזה שאתה מזיין 10 בחורות חדשות כל יום (כמטאפורה ל"מצליח עם נשים", למקרה שזה לא היה מובן), ועדיין מתנגדים לפיקאפ, רק מראה שלא הבנתם שכל הספרים, המאמרים, ההרצאות, הקורסים וכו' לא נועדו בשבילכם.

ולא, אני לא הולך לקבל את טענת פיזור הזרע. אני לא יודע מה מעניין אותך בנשים, וגם לא איכפת לי. אני ממש לא מתעניין ב"לפזר את הזרע שלי". זה לא שאני מתנגד לקשרי יזיזות, או סקס חד פעמי, היו לי כאלה ממש עד לא מזמן, אבל לא - זה לא הדבר שמעניין אותי בנשים. הרבה יותר מעניין אותי לחיות עם מישהי איכותית.
ולמקרה שאתה חושב שאני מחרטט פה כי חברה שלי קוראת או משהו כזה, תן לי לחסוך לך - אם הייתי בראש שלך בכלל לא הייתי איתה בסטטוס בני זוג מראש. והיא גם ככה לא קוראת את זה.

תשמע אין לי כוח יותר מדיי להתכתשויות האלה אז אני אעשה את זה קצר.
אני קורא כל מיני דברים שאתה מגיב (בעיקר בתחום המקצועי) ואני מתרשם שעומד מולי אדם אינטילגנט שקורא ומבין ויש לו היגיון בריא והוא יודע לחשוב לעומק.
אני בליבי מאמין שאתה כבר הבנת שבשרשור הזה קצת יצאת טועה בענק ואני לא אשב לכתוב לך מגילות ולהוכיח אותך כי אתה אדם חכם שפשוט בוחר להתעלם.
אם היינו עכשיו בשיחה ורבלית הייתי בצ'יק צ'ק מוכיח לך עד כמה שטויות אתה מדבר כשאתה מבדיל את החשיבה שלך מחשיבה גברית טיפוסית.
אבל לכתוב את זה יצריך ממני יותר מדיי כוחות ועם כל הכבוד עוד לא התחילו לשלם לי בפורום.

ידידי, זה שיש לך חברה או שאתה נשוי (בתור אחד שכבר יש לו שני ילדים) וזה שאתה חושב שאתה לא רואה נשים כאובייקט מיני ומעניין אותך קשר רציני ולא מסעות כיבושים מראים בעצם רק דבר אחד: אתה לא מבין איך אתה חושב ומרגיש.
אם גברים היו מחפשים רק להכיר נשים ושיהיה להם בת-זוג לדיבורים לא היינו שורדים.
אתה מכונה שנועדה לשרוד!! לא משנה מה אתה חושב או מרגיש - אתה בסופו של דבר רק רוצה לדחוף את החברים שלך.
זה שאתה מעדיף את זה עם בת-זוג שתחבר אותך גם באופן ריגשי זה ממש מעלה לי דמעות בעיניים אבל במהלך מסע הכיבושים שלך עד הכרת אותה "אחת"
אתה קודם-כל מחפש להתרבות.

תשמע אין לי כוח יותר מדיי להתכתשויות האלה אז אני אעשה את זה קצר.
אני קורא כל מיני דברים שאתה מגיב (בעיקר בתחום המקצועי) ואני מתרשם שעומד מולי אדם אינטילגנט שקורא ומבין ויש לו היגיון בריא והוא יודע לחשוב לעומק.
אני בליבי מאמין שאתה כבר הבנת שבשרשור הזה קצת יצאת טועה בענק ואני לא אשב לכתוב לך מגילות ולהוכיח אותך כי אתה אדם חכם שפשוט בוחר להתעלם.
אם היינו עכשיו בשיחה ורבלית הייתי בצ'יק צ'ק מוכיח לך עד כמה שטויות אתה מדבר כשאתה מבדיל את החשיבה שלך מחשיבה גברית טיפוסית.
אבל לכתוב את זה יצריך ממני יותר מדיי כוחות ועם כל הכבוד עוד לא התחילו לשלם לי בפורום.

ידידי, זה שיש לך חברה או שאתה נשוי (בתור אחד שכבר יש לו שני ילדים) וזה שאתה חושב שאתה לא רואה נשים כאובייקט מיני ומעניין אותך קשר רציני ולא מסעות כיבושים מראים בעצם רק דבר אחד: אתה לא מבין איך אתה חושב ומרגיש.
אם גברים היו מחפשים רק להכיר נשים ושיהיה להם בת-זוג לדיבורים לא היינו שורדים.
אתה מכונה שנועדה לשרוד!! לא משנה מה אתה חושב או מרגיש - אתה בסופו של דבר רק רוצה לדחוף את החברים שלך.
זה שאתה מעדיף את זה עם בת-זוג שתחבר אותך גם באופן ריגשי זה ממש מעלה לי דמעות בעיניים אבל במהלך מסע הכיבושים שלך עד הכרת אותה "אחת"
אתה קודם-כל מחפש להתרבות.
לפסקה הראשונה אני לא יכול להתייחס, כי פשוט אמרת "אני יכול לנצח אותך בויכוח, אבל אין לי כוח לזה".
לפסקה השנייה אני כן יכול להתייחס.
כמו שכבר אמרתי, אני רחוק מלהתנגד לסקס חד פעמי או קשרי יזיזות, אבל הם לא המטרה שלי בכל הסיפור הזה. העובדה שאני נהנה מסקס ותמיד אצטרך אותו היא נכונה, אבל לא אומרת כלום. מה שמעניין אותי זה הרבה מעבר לשלושת החורים ואם אתה רוצה להתעקש על סמנטיקה אז "אני רוצה להתרבות בצורה של זוגיות ולא בצורה של לזיין 100 נשים ושיולידו את הילדים שלי לבד"
ואם קשה לך להאמין או לקבל את זה אז אין לי איך להמשיך את הדיון.

ומה שהכי משעשע זה שזה בכלל לא קשור לנושא ולא נוגע להאם פיקאפ הוא דבר דבילי שמכיל משחקים טיפשיים שלפעמים עובדים ולפעמים לא, או שפיקאפ זה בכלל מה שאני אומר שזה כל הדיון - כלומר, רחוק ממה שאתה חושב (או חשבת) שזה.

כתבה נחמדה, אבל עיצבן אותי שהוא אמר שקשה לגשת לבחורה.
אני מכיר הרבה פיקאפרים (אמני פיתוי, רק נורמליים ולא כמו מה שהוציאו מסטס בסרטונים האלה) שתוך 5 פעמים שהם ניגשו למישהי כבר לא הייתה להם בעיה לגשת...
זה דבילי שזה יצא קשה ומפחיד ובלה בלה בלה, כשבסך הכל בפעמים הראשונות זה בעיה ואחרי זה סתם מיתוס וחארטות.
יציאה אחת לעזריאלי בתקופה עם עומס, 10-15 פעמים לגשת למישהי וזה נעלם.
טוב, אותי הכל מעצבן אבל שיהיה, אחלה כתבה בסך הכל, כאחד שלמד טיפה פיק אפ וניגש הרבה אני מכיר את כל זה, שונא בנות שנדבקות ומושכות את חברה שלהן לפני שהיא הספיקה לדבר "היא לא מעוניינת", צריכים להרוג אותן, חבל שיש מאבטחים בעזריאלי :(

לא יאמן...

התדמית של ה"פיק-אפ" גרועה בגלל ילדים כמו WHITEOWL שמטרידים ילדות בעזריאלי עם כובעים מוזרים בשביל למשוך תשומת לב.
פיקאפ לדעתי הוא יותר שיפור עצמי, לא על ידי לבישת כובעים מוזרים ולהתחיל עם 100 בנות ביום אלא על ידי טיפוח עצמי (פיתוח גוף^^, ביגוד, הגיינה), פיתוח ביטחון עצמי והבנה של מצבים חברתיים (שפת גוף, לא להיות פוסי ועוד כמה דברים)

זה נועד בעיקר לאנשים שזה לא בא להם בטבעיות אז מסבירים להם ומכאן נוצרו כל הקורסים למיניהם, אני חושב שהם חארטות שרק גונבים כסף ואפשר ללמוד הכל מהאינטרנט. אבל תלוי איפה קוראים ולמי מקשיבים.

בקיצור - תפסיקו עם כל הרוטינות ולהתחיל עם כל חור שאתם רואים, ותתחילו להשקיע בעצמכם במקום

צר לי, אבל שניכם מביכים את עצמכם. אין לכם חצי מושג מה זה פיקאפ. הייתי מסביר לכם שעקרונות בסיס הם למשל להיות עצמך, להיות ישיר וכו' אבל זה לא נראה שהשקעתם יותר מרבע שעה של קריאה בנושא, ולא נראה שגם תשקיעו יותר מזה. ובכלל לא הזכרתי אפילו ניסיון בשטח בתחום.
ממש לא בקטע של להתפלצן \ להשתחצן \ לשחק אותה קזנובה, אבל בתור אחד עם ידע (יחסית) מאוד, מאוד נרחב בנושא - באמת שאין לכם מושג על מה אתם מדברים, והעקרונות שאתם חושבים שקיימים בפיקאפ הם פחות או יותר ברשימת הדברים ה"אסורים".

מה הולך כאן, למה אנשים מגיבים בצורה אקראית?
ואיך אתה מספיק יהיר בשביל לאבחן ביטחון עצמי של בן אדם דרך האינטרנט?
אתה נשמע דיי דביל

השוואה גרועה
מריצה עם משקולות של חצי קילו בידיים אף אחד מעולם לא התחזק מעבר להסתגלות הבסיסית מאוד של משרד כל היום---->פעילות גופנית כלשהי.
מלהתחיל עם נשים בעזריאלי אינספור אנשים הגיעו למיטה עם אינספור נשים, ולמען האמת יש לי חבר טוב שככה הכיר את חברה שלו, ואם אני צריך לתת הערכה אז הם יחד כבר בערך חצי שנה.

השוואה תקפה ומעולה. לחפש בנות בעזריאלי זה בול כמו לעשות סייקל, לאכול טוב ולהרים משקולות של חצי קילו.

השוואה תקפה ומעולה. לחפש בנות בעזריאלי זה בול כמו לעשות סייקל, לאכול טוב ולהרים משקולות של חצי קילו.
הרגע שינית את ההשוואה
ואני עדיין עומד על העובדה שאינספור אנשים השיגו אינספור תוצאות עם נשים שהם הכירו בעזריאלי, או כל קניון אחר שתבחר. גם אנשים שלא השיגו נשים כמעט בכלל לפני כן. גם אנשים שלא היה להם ביטחון עצמי בכלל ולמדו שם הכל מאפס. תוצאות גם מבחינת סקס חד פעמי וגם מבחינת מערכת יחסים לטווח ארוך. אני מבין שכואב לך לקבל את זה, אבל זו המציאות - תתמודד.

הרגע שינית את ההשוואה
ואני עדיין עומד על העובדה שאינספור אנשים השיגו אינספור תוצאות עם נשים שהם הכירו בעזריאלי, או כל קניון אחר שתבחר. גם אנשים שלא השיגו נשים כמעט בכלל לפני כן. גם אנשים שלא היה להם ביטחון עצמי בכלל ולמדו שם הכל מאפס. תוצאות גם מבחינת סקס חד פעמי וגם מבחינת מערכת יחסים לטווח ארוך. אני מבין שכואב לך לקבל את זה, אבל זו המציאות - תתמודד.

אתה מכיר מישהו שזיין יותר מ3 בחורות שונות ועדיין מחפש בחורות בעזריאלי? קשה לי להאמין.

לחפש בנות בעזריאלי זה משהו שעושים כשהחיים שלך ריקים ממקומות עם בנות לגמרי, עד למצב שאתה צריך ללכת לשם כדי למצוא מישי להתחיל איתה, וכשאין לך אף ידידה שתכיר לך את חברות שלה או אפילו חבר שיכול לסדר לך יציאה עם ידידות שלו.

חברים שלי בצבא סיפרו לי על כל העסק הזה ולא יכולתי לשמוע על החברה האלה מאומנות הפיתוי,זה היה מעצבן אותי וגם אני חשבתי שזה ליים.
אבל לאחרונה הבנתי שאלה לא חבורה של נוכלים שמתקוממים נגד בחורות אלא בסך הכל גברים עם בעיות קלות עד קשות מאוד של ביטחון.
אני בטוחה שלפחות לכמה מזייניי העל שיש פה קרה מצב של פריז עם בחורה שנראתה להם לטעמם והרגישו את ההרגשה המבאסת הזאת אחרי.
אז לאנשים כאלה זה קורה כל הזמן ואם סטס מלמד אותם כמה תכסיסים אז יאללה נו.. בכבוד.
בהתחלה הוא ילך לעזריאלי, סטס ילחץ עליו, יחקה אותה ירד עליה יתחיל עם חברה שלה וואטאבר.
ובאיזשהו שלב הם גם לא צריכים את כל זה יותר.
יש לחברה שלי אח שלומד אצל סטס והבחור חתיך ברמות, תענוג לדבר איתו ולא חסר לו כסף.
אבל הביטחון העצמי שלו פלטה.
אז אני שמחתי שהוא הלך לשם.

ולשאר הקישקושים שהיו פה.
רוב הבחורות הולכות עם עשירים.
רוב הגברים מסתכלים על מראה.
זו המציאות או כמו שמטאליקה אומרים
Sad but true
אני מציעה שכל אחד פה ילך לישון עם מי שבא לו.
כוסיות,שמנות, בחורות עם ריח גוף טבעי נוראי.
בדיונים כאלה גם ככה כולם משקרים אז תעשו מה שמרים לכם אותו.

ולגבי הכתבה.
אנשים שצריך להרוג.
זה עצוב ששגיב פרידמן עשה הכללה על נשים.
גם אני רשמתי משהו שהוא הרוב המכריע.. אבל לא אמרתי שכולם ככה.
לי זה ממש מוריד אם הגבר אידיוט ובחיים לא ביקשתי שישלמו עליי.
וכל מה שנסגר שם בכתבה.
אבל לא נורא שיהנה מהחמישים שקלים שהוא קיבל על הכתבה הזאת ושיפנק את עצמו בפרלמנט במקום נובלס

נערך לאחרונה:
אתה מכיר מישהו שזיין יותר מ3 בחורות שונות ועדיין מחפש בחורות בעזריאלי? קשה לי להאמין.

לחפש בנות בעזריאלי זה משהו שעושים כשהחיים שלך ריקים ממקומות עם בנות לגמרי, עד למצב שאתה צריך ללכת לשם כדי למצוא מישי להתחיל איתה, וכשאין לך אף ידידה שתכיר לך את חברות שלה או אפילו חבר שיכול לסדר לך יציאה עם ידידות שלו.
ואגב יש גם אנשים שמתחילים עם נשים בעזריאלי מבלי ללכת לשם במיוחד. פשוט כי לפעמים גם זכרים נמצאים בעזריאלי, ומנצלים את ההזדמנות.
אבל התשובה היא חד משמעית כן

חברים שלי בצבא סיפרו לי על כל העסק הזה ולא יכולתי לשמוע על החברה האלה מאומנות הפיתוי,זה היה מעצבן אותי וגם אני חשבתי שזה ליים.
אבל לאחרונה הבנתי שאלה לא חבורה של נוכלים שמתקוממים נגד בחורות אלא בסך הכל גברים עם בעיות קלות עד קשות מאוד של ביטחון.
אני בטוחה שלפחות לכמה מזייניי העל שיש פה קרה מצב של פריז עם בחורה שנראתה להם לטעמם והרגישו את ההרגשה המבאסת הזאת אחרי.
אז לאנשים כאלה זה קורה כל הזמן ואם סטס מלמד אותם כמה תכסיסים אז יאללה נו.. בכבוד.
בהתחלה הוא ילך לעזריאלי, סטס ילחץ עליו, יחקה אותה ירד עליה יתחיל עם חברה שלה וואטאבר.
ובאיזשהו שלב הם גם לא צריכים את כל זה יותר.
יש לחברה שלי אח שלומד אצל סטס והבחור חתיך ברמות, תענוג לדבר איתו ולא חסר לו כסף.
אבל הביטחון העצמי שלו פלטה.
אז אני שמחתי שהוא הלך לשם.

ולשאר הקישקושים שהיו פה.
רוב הבחורות הולכות עם עשירים.
רוב הגברים מסתכלים על מראה.
זו המציאות או כמו שמטאליקה אומרים
Sad but true
אני מציעה שכל אחד פה ילך לישון עם מי שבא לו.
כוסיות,שמנות, בחורות עם ריח גוף טבעי נוראי.
בדיונים כאלה גם ככה כולם משקרים אז תעשו מה שמרים לכם אותו.

ולגבי הכתבה.
אנשים שצריך להרוג.
זה עצוב ששגיב פרידמן עשה הכללה על נשים.
גם אני רשמתי משהו שהוא הרוב המכריע.. אבל לא אמרתי שכולם ככה.
לי זה ממש מוריד אם הגבר אידיוט ובחיים לא ביקשתי שישלמו עליי.
וכל מה שנסגר שם בכתבה.
אבל לא נורא שיהנה מהחמישים שקלים שהוא קיבל על הכתבה הזאת ושיפנק את עצמו בפרלמנט במקום נובלס
קיבלת מוניטין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית