הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[עזרה] תוכנית אימונים

AviadKatani

משתמש מתחיל
101
8
נק' מוניטין:
8
101
8
אהלן. לפני אולי חודשיים פניתי לכאן וביקשתי תוכנית אימונים, כולם המליצו על SS, הכל טוב ויפה עד לכאן.
התקשתי מאוד עם סקוואט, רוב האימונים שלי היו בזבוז כשמו, אם זה לחכות בתור לסקוואט, או לנסות לעשות ככושלים.
כיום אני עושה סקוואט דיי טוב, אבל לא מקפיד על תזונה.
לא, לא ניסיתי דדליפט פרס וכו', אין אף אחד בחדר כושר שעושה פרס ומעטים הם האלו שעושים דדליפט ויכולים לעזור.
פרס ודדליפט יותר מלחיצים לדעתי מסקוואט (הם יותר קשים וצריך לקחת הרבה זמן בשביל לעשות אותם).
אז עשיתי באימונים מחוסר ברירה גיוון בשביל לשמור על הגוף בכושר, הייתי עושה מתח, וקצת תרגילים ממכונות לגב, וכמובן הקפדתי על לחיצות חזה.
בזמנו (שפתחתי את האשכול לבקשת תוכנית אימונים) הייתי עושה 2.5 קילו לחיצת חזה בכל צד, 10 חזרות 3 סטים, כיום זה 15 קילו בכל צד, 5 חזרות 3 סטים.
השיפור בכוח ובעוצמה שעברתי הוא דיי משמעותי, אבל אני חושב שאני העלתי מהר מידיי משקלים בכל מיני דברים...
ויש לי עכשיו מלא רעידות בגוף לפעמיים וזה, זה קשור למשהו?
למטרת האשכול: אני צריך תוכנית אימונים שונה, לפחות לבינתיים, יש קיץ בקרוב ואני רוצה להיות חטוב לקראתו. יש לי אחלה של יד וגב ושרירי בטן כנ"ל, אז אני מאמין שגם אחריי החיטוב אני יראה סבבה, אני בערך 2-3 חודשיים בחדר כושר.
תודה לעוזרים.. סורי על חפירה מהסרטים.

ד"א, גובהה: 171, משקל: 70

נערך לאחרונה:
קח תכנית לחיטוב מהפורטל.
דדליפט הרבה יותר קל ללמידה מסקוואט, וגם פרס. פשוט תתחיל ותעלה סרטונים לביקורת.

• פותח/ת השרשור
קח תכנית לחיטוב מהפורטל.
דדליפט הרבה יותר קל ללמידה מסקוואט, וגם פרס. פשוט תתחיל ותעלה סרטונים לביקורת.

אין, תמיד שאני בא למישהו ואומר אם הוא יכול ללמוד אותי הוא אומר זה ידפוק לך תגב בלה בלה בלה ופשוט צריך ללכת.. זה ממש קשה ככה ללמוד
אני רוצה להיות גם מחוטב לקיץ.
ולא אהבתי ממש את התוכנית לחיטוב שיש שמה בפורום.. חשבתי אולי יהיה משהו אחר.

• פותח/ת השרשור
הקפצה, ממש חשוב..
מה לגבי הרעידות בידיים? זה לא רק כשאני בחדר כושר, כמעט כל היום יש

אנחנו לא בונים תכניות מותאמות אישית (אלא אם כן אתה בייעוץ). מה שיש בפורטל זה מה שיש.
לגבי הרעידות בגוף - יכול להיות שחסר לך מינרל כלשהו, מגנזיום או סידן.

Back
למעלה תחתית