הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בשר אדום לחץ דם גבוה

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
אז ככה התחלתי דיאטת AD
תפריט:
1: שני ביצים +25 גרם קבנוס

2:בשר בקר טחון מאה גרם + כף שמן זית

3: 3 אומגה שלוש + 1 מולטי ויטמין + בשר בקר טחון מאה גרם

4: בשר בקר טחון מאה גרם +כפית שמן זית

5: שייק חלבונים

חשוב לי לציין שהבשר נעשה על מחבט גריל ככה שאני לא משתמש בכלל בשמן בטיגון .
הדופק שלי נורא טוב 45 בדקה (של ספורטאי) אבל הלחץ דם די גבוה 70 על 130 משהו כזה וזה די מלחיץ אותי גם קראתי הרבה על בשר אדום ולחץ דם והרבה מחקרים מראים שצריכה של 135 ליום היא לא טובה , עכשיו אני יודע שיש הרבה זבל באינטרנט ורציתי לשמוע חוות דעת למה העניין הזה נורא נורא מלחיץ אותי
תודה מראש (אם יש פרטים חשובים ששכחתי לציין תגידו לי .

לספורטאים אירובים זה נפוץ מאוד.
בגלל שיש היפרטרופיה בלב + יש יותר ורידים ונימים בגוף של אותו האדם, נפח הפעימה גדל ולכן קצב הלב פוחת.

שניה, לא ברור לי משהו. שהרי היפרטרופיה של הלב זה לא דבר רצוי בגדול, לא כך?
הרי אחד הדברים שבשימוש עם חומרים מנסים להימנע ממנו זה היפרטרופיה של הלב.

הבעיה נוצרת כשיש היפרטרופיה של הלב ובו זמנית הגוף לא בונה עוד ורידים ונימים כדי "לפזר" את נפח הדם הרב שמופץ בפעימה בודדת.

• פותח/ת השרשור
יכולות להיות סטיות של 10% וקצת יותר במנוחה רק בגלל מצב נפשי כמו לחץ או חרדה. מומלץ להמדד בשנית ורצוי במצב נפשי רגוע.

מתוך סקרנות, כי אני גם כן בונה תפריט AD עכשיו, כמה זמן אתה כבר מצליח להתמיד עם הדיאטה שלמעלה?
שמעתי שהדיאטה קשה למרות שממש לא לפחות לי ואני לא מרגיש עייף חוץ מתשוקה לפחמימות זאת דיאטה מושלמת גם אני מצליח לעלות במשקלים למרות שאני בחיטוב

יכולות להיות סטיות של 10% וקצת יותר במנוחה רק בגלל מצב נפשי כמו לחץ או חרדה. מומלץ להמדד בשנית ורצוי במצב נפשי רגוע.

מתוך סקרנות, כי אני גם כן בונה תפריט AD עכשיו, כמה זמן אתה כבר מצליח להתמיד עם הדיאטה שלמעלה?
בכל מקרה זה בסדר שאני אוכל כל כך הרב בשר בקר ? לא יכול לפגוע בי בעתיד ?

אין בעיה עם היפרטרופיה של הלב כשזו תוצאה של אימונים ולא של פתולוגיה כלשהי.

שמעתי שהדיאטה קשה למרות שממש לא לפחות לי ואני לא מרגיש עייף חוץ מתשוקה לפחמימות זאת דיאטה מושלמת גם אני מצליח לעלות במשקלים למרות שאני בחיטוב

בכל מקרה זה בסדר שאני אוכל כל כך הרב בשר בקר ? לא יכול לפגוע בי בעתיד ?
אני אוכל כ- 400 גרם בשר אדום ביום. SO FAR SO GOOD.

• פותח/ת השרשור
הקפצה

חודש ראשון עם דיאטת ad הלחץ דם עדיין 88 135 באזור , ולפני שהתחלתי את האנבוליק דיאט היה לי לחץ דם 120 66 משהו כזה ,
עכשיו אני לא רוצה להגיע למצב של בעיות לחץ דם ועודף כולסטרול ואשמח לדעת מה אפשר לעשות על מנת להוריד תלחץ דם ?
אם זה להפסיק את האנבוליק דיאט בדיאטה רגילה או לשנות את התפריט שלי במקום בשר גבינה וכדומה ,
תודה רבה .
בנוסף אם יש מצב שהלחץ דם עלה בגלל הבשר בקר אשמח לדעת באיזה מזון אוכל להלחיף אותנו כי חזה עוף אני לא יכול לאכול !

הקפצה

חודש ראשון עם דיאטת ad הלחץ דם עדיין 88 135 באזור , ולפני שהתחלתי את האנבוליק דיאט היה לי לחץ דם 120 66 משהו כזה ,
עכשיו אני לא רוצה להגיע למצב של בעיות לחץ דם ועודף כולסטרול ואשמח לדעת מה אפשר לעשות על מנת להוריד תלחץ דם ?
אם זה להפסיק את האנבוליק דיאט בדיאטה רגילה או לשנות את התפריט שלי במקום בשר גבינה וכדומה ,
תודה רבה .
בנוסף אם יש מצב שהלחץ דם עלה בגלל הבשר בקר אשמח לדעת באיזה מזון אוכל להלחיף אותנו כי חזה עוף אני לא יכול לאכול !

אם זה באמת מהדיאטה האופציה הכי טובה לדעתי היא פשוט לצאת להפסקה לחזור לתזונה "הרגילה" מלפני כן ולראות אם יש שינוי כעבור כמה זמן

• פותח/ת השרשור
אם זה באמת מהדיאטה האופציה הכי טובה לדעתי היא פשוט לצאת להפסקה לחזור לתזונה "הרגילה" מלפני כן ולראות אם יש שינוי כעבור כמה זמן
הבעיה שאני עכשיו בחיטוב אני לא רוצה פתאום לשנות את כל התפריט גם הגוף יקבל שוק ועוד בחיטוב אז סתם חבל על כל ההשקעה שעשיתי עד עכשיו נשאר לי עוד שלוש שבועות לחיטוב אני מעריך ,
הרי לא הגיוני שהדיאטה הזאת רק לי עושה לחץ דם גבוה אני לא חייזר ככה שאם אנשים אחרים אומרים שאין בעיה איתה זה מספיק לי , ואני יתחיל לרוץ אולי זה ישתפר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית