הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי מאסה מלוכלכת. 3 חודשים. תמונה צריך הערכת אחוזי שומן ..

6SixPack

משתמש מתחיל
114
0
נק' מוניטין:
-103
114
0
היי חברים מלא לא הייתי פה !
אני אחרי מאסה קצרה 3 חודשים ודיי מלוכלכת...
תמונה מהרגע צריך הערכת אחוזי שומן
תחילת שבוע נכנסתי לחיטוב אני אל כמה חומרים יפים שאמורים להעיף את התהליך הזה לדיי קל.. מקווה לראות תוצאות ושיהיה שווה תכסף שהוצאתי!
בן 18

2013-02-28_18-12-56_343.jpg

באסה אל האיכות פשוט האייפון בתיקון..

כמה אחוזי שומן ?
אחלה יום שיהיה לכולם וKEEP WORKING HARD

מה הקטע לעשות מסה 3 חודשים?ומה הקטע של "מסה מלוכלכת" זה סתם תירוץ לאכול כמו חזיר ולהראות כמו פח בשלושה חודשים.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לראות ככה, מהצד. אם אתה רוצה ניחוש, למעלה מ-20.
מחר אני אעלה תמונה אל הבוקר. ואעדכן טיפה..
מה הקטע לעשות מסה 3 חודשים?ומה הקטע של "מסה מלוכלכת" זה סתם תירוץ לאכול כמו חזיר ולהראות כמו פח בשלושה חודשים.
כי שקלתי 96 והייתי בחיטוב כמעט 7 חודש. סוף חיטוב שקלתי 67 אל 11% שומן. הייתי קרוב להיכנס לאבראבנל אז בלעתי כול מה שבא לי לפה ב3 חודשים האלה..
לפחות המשקלים עלו יפה .. יחד אם השומן ....
אחוז גבוהה מאוד יש הרבה עבודה בחיטוב

מחכה לזה .. כמה שלא היתגעגעתי להליכון חח

מחר אני אעלה תמונה אל הבוקר. ואעדכן טיפה..

כי שקלתי 96 והייתי בחיטוב כמעט 7 חודש. סוף חיטוב שקלתי 67 אל 11% שומן. הייתי קרוב להיכנס לאבראבנל אז בלעתי כול מה שבא לי לפה ב3 חודשים האלה..
לפחות המשקלים עלו יפה .. יחד אם השומן ....

מחכה לזה .. כמה שלא היתגעגעתי להליכון חח
איך בנאדם מגיע למצב שב3 חודשים הוא עולה 15 אחוז שומן :nono:

• פותח/ת השרשור
איך בנאדם מגיע למצב שב3 חודשים הוא עולה 15 אחוז שומן :nono:
תכניס כול יום 3-4 אלף קלוריות בעיקר מגאנ'ק גם אתה תעלה .. מה אתה מחפש אל מה להינעל לא הבנתי תראש שלך במקום לתת חוות דעת\יעוץ...

תכניס כול יום 3-4 אלף קלוריות בעיקר מגאנ'ק גם אתה תעלה .. מה אתה מחפש אל מה להינעל לא הבנתי תראש שלך במקום לתת חוות דעת\יעוץ...

אישית במסה המלוכלכת שעשיתי שנה שעברה אכלתי בלי בקרה כמו חולה ועליתי עשר אחוז בחצי שנה... אתה הגזמת אחשלי

• פותח/ת השרשור
קנית DNP ? מזל טוב
DNP לא DNP . אני אל כמה דברים חוקיים ולא חוקיים שאמורים לעזור לי בתהליך, לא מחליף את זה בתזונה או אימונים. אבל פשוט יש לי נטייה שקשה לי לאבד אחוזי שומן.
אם ליהיות מפורט מתודלק אל טסט.. כי הרמות טוטסטרון שלי הטיבעיות נורא נמוכות.
אישית במסה המלוכלכת שעשיתי שנה שעברה אכלתי בלי בקרה כמו חולה ועליתי עשר אחוז בחצי שנה... אתה הגזמת אחשלי
יש לי נטייה להשמנה, גנטיקה ...
יש תאלה שאוכלים פיצות מקדולנדס כול יום ולא עולים באחוזי שומן. אני מאלה שאוכלים סלט ועולה 10 קילו..
חה! גם DNP לא יעזור במקרה זה להפוך את זה לקל.
זה לא שאפשר למשוך אותו חודשיים.
אלף כול צריך לציין כמה דברים ... בתמונה אני אחרי ארוחה ואחרי חצי ליטר מים
ויום לפני זה הכנסתי לגוף באיזור ה300-400 פחמימות ככה שאני "רטוב"..
המצב נראה שונה במציאות ככה שאתם סתם מתוסבכים ומתסבכים...

הנה העידכון מהחיטוב השעבר שלי אפשר לראות את השינוי שעשיתי ..

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=34823

נערך לאחרונה:
אלף כול צריך לציין כמה דברים ... בתמונה אני אחרי ארוחה ואחרי חצי ליטר מים
ויום לפני זה הכנסתי לגוף באיזור ה300-400 פחמימות ככה שאני "רטוב"..
המצב נראה שונה במציאות ככה שאתם סתם מתוסבכים ומתסבכים...

הנה העידכון מהחיטוב השעבר שלי אפשר לראות את השינוי שעשיתי ..

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=34823

אחי אני לא בא להסתלבט עליך, אני פשוט צחקתי כי DNP בעצמו לא יוריד אותך מ20% ל7% .
כאילו בתאוריה הוא יכול, אבל אי אפשר למשוך איתו יותר מדיי זמן.

עכשיו אם אתה שואל אותי - עשית אחלה חיטוב בפעם הקודמת למרות שאני אישית חושב שמשיכת העור כלפי מטה להדגיש את הריבועים היא מיותרת ויוצרת אשליית שווא. אבל בלי קשר רואים שעשית שינוי משמעותי.

אבל אני לא מבין אותך אחי, עשית אחלה שינוי וחזרת לבלוס כמו מטורף. ואל תמכור לי שמסלט עלית ככה, טחנת אוכל ויש לך נטיה לצבור יותר שומן.
אני גם אסביר לך למה אני אומר את זה:
ככל שהחיטוב שלך יותר ארוך וקשה ובמיוחד באופן טבעי אתה מסכן יותר "שריר" שעבדת והזעת בשבילו כל-כך קשה, לא חבל?
וחוץ מזה שמסה אמורה להיות כיפית ואתה יכול לעלות בשומן אבל שים לעצמך גם מעצורים שלא תראה 3 חודשים בסוף כמו פחון חלוד.

ועם כל זה ולמרות הכל שאפו על ההתמדה והשינויים, רק פשוט תשתדל פחות מהקיצון אל הקיצון.

אל תאשים גנים גם אני הייתי ככה פעם. אתה צריך להאשים חוסר בעבודה קשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית