הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור rampo
  • פורסם בתאריך

rampo

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
0
197
0
כבר כמה חודשים במאסה שוקל בסביבות 74 קילו , גובה 1.75
כמה אחוז שומן אני נראה בערך? וכמה שאני עובד חזק על החזה הוא נראה קטן משאר הגוף , יש משהו לעשות לגבי זה?

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    111.jpg
    KB 41.4 · צפיות: 281
  • 222.jpg
    222.jpg
    KB 37.9 · צפיות: 204
  • 333.jpg
    333.jpg
    KB 36.2 · צפיות: 183
  • 444.jpg
    444.jpg
    KB 41.8 · צפיות: 318
  • 555.jpg
    555.jpg
    KB 26.9 · צפיות: 177
  • 666.jpg
    666.jpg
    KB 32.2 · צפיות: 188
מעריך שבאיזור ה21-23%
זה אומר להיכנס לחיטוב ד'א..
ומה המשקלים של החזה? תרגילים עיקריים? חזרות?

תתחיל להעלות לאט לאט משקל של הלחיצת חזה שלך. תעבוד תנועה נכונה להכניס כמה שפחות יד אחורית לתרגיל וכמה שיותר חזה.
תעבור אל טווח חזרות של 12-15 או עדיפות ל 10-12 אם עצימות גבוהה .. ותמיד בסוף גם שאין לך כוח תוציא את כול מה שיש ותדחוק עוד פעם כי זה בעצם הגדילה
ותגוון בין התרגילים כול אימון אבל אל תשכח את הבנץ...

נערך לאחרונה:
נאמרו פה שטויות.

בכל אופן, אתה על כ17 א.ש.

נאמרו פה שטויות.

בכל אופן, אתה על כ17 א.ש.

העליתי תמונה אתמול להערכת אחוזי שומן שאני נראה בידיוק באיזור הזה. רק שאותי העריכו ב20-26% .. מה שכן במציאות אני נראה יותר חטוב מהתמונות פה..
מתוסבכים מי פה עד לתאילנד .. ואיפה בידיוק אמרתי שטויות תדגיש לי ואני אביא לך הוכחה קלינית מדיעית. נראה שאתה תקוע בשנות ה70 של פיתוח גוף...

פותח האשכול הדיבור הזה לא קשור אלייך אחי.
מנסה להבהיר פה משהו

פותח האשכול שוקל בסביבות 74 קילו , גובה 1.75 ...
אני 1.76 ושוקל 79 מה שכן יותר מאסיבי מפותח האשכול . אבל איכשהו פותח האשכול נמצא אל 17% שומן . ואני 26%??? לפי מה שאמרתם באשכול שפתחתי.

http://www.lbs.co.il/attachment.php?attachmentid=10404&d=1362164846

http://www.lbs.co.il/attachment.php?attachmentid=10396&d=1362068351

מצאו את ההבדלים ..
חוץ מזה שאני אחרי ארוחה וחצי ליטר מים שזה מה שנקרא בליטה. אז איך הוספתם לי 10% אחוזי שומן מפותח האשכול?

נערך לאחרונה:
פותח האשכול הדיבור הזה לא קשור אלייך אחי.
מנסה להבהיר פה משהו

פותח האשכול שוקל בסביבות 74 קילו , גובה 1.75 ...
אני 1.76 ושוקל 79 מה שכן יותר מאסיבי מפותח האשכול . אבל איכשהו פותח האשכול נמצא אל 17% שומן . ואני 26%??? לפי מה שאמרתם באשכול שפתחתי.

http://www.lbs.co.il/attachment.php?attachmentid=10404&d=1362164846

http://www.lbs.co.il/attachment.php?attachmentid=10396&d=1362068351

מצאו את ההבדלים ..
חוץ מזה שאני אחרי ארוחה וחצי ליטר מים שזה מה שנקרא בליטה. אז איך הוספתם לי 10% אחוזי שומן מפותח האשכול?
אתה לא 26% שומן מי אמר את זה <?

אתה לא 26% שומן מי אמר את זה <?

אי אפשר לראות ככה, מהצד. אם אתה רוצה ניחוש, למעלה מ-20.

אחוז גבוהה מאוד יש הרבה עבודה בחיטוב

חה! גם DNP לא יעזור במקרה זה להפוך את זה לקל.

ואלה רק חצי מהתגובות ...
תיסבכתם לי את החיים וביגלל זה הערכה שלי לפותח האשכול הייתה כזאת גבוהה.

ואם אני לא אל 26% אז אל כמה % Body fat אני נראה?

אין עליך יותר מדי שריר

תתחיל להתאמן כבד נכון ועם תרגילי בסיס ולאכול מסודר
אחרי שתתחזק ותגדל קצת יהיה מה לחטב

• פותח/ת השרשור
הייתי בסוף חיטוב בסביבות 14 אחוז שומן וכיום לפי ההערכה פה אני 17
עליתי בסביבות 9 קילו בנתיים ובערך 3 אחוז שומן
זאת התקדמות טובה או לא?
ואני מתאמן חזק ועם משקלים שכן קשה לי.. התקדמתי לדוגמה בבאנץ , התחלתה בסביבות 18 קילו לצד וכיום אני על 28

אחוז גבוהה מאוד יש הרבה עבודה בחיטוב

חה! גם DNP לא יעזור במקרה זה להפוך את זה לקל.

ואלה רק חצי מהתגובות ...
תיסבכתם לי את החיים וביגלל זה הערכה שלי לפותח האשכול הייתה כזאת גבוהה.

ואם אני לא אל 26% אז אל כמה % Body fat אני נראה?

תגיד, אתה לא חושב שאתה קצת נסחף??
קודם-כל איפה העריכו אותך 26% ????? היחידי שנתן לך הערכה כלשהי וגם אותה הוא הגביל בגלל תמונת הצד היחידה שלך והלא ברורה היה מר לטיסימוס.
וזה הציטוט:

מה אתה מתחיל להכניס אותי למשוואה בציטוט כשעוד אחרי זה באתי אליך בטוב והסברתי לך למה התכוונתי!!
ומה אתה בוכה "אמרו לי ככה, אמרו לי ככה, לא יכול להיות!! אני יותר שרירי, הוא יותר שמן!" מה אתה בגן?

רוצה הערכה יותר מדוייקת?? אז במקום להגיד אכלתי ואני מלא בנוזלים ויש לי רק תמונת צד בתאורת שירותים שעושה לי שרירים כשאני מדגיש יד אחורית.
צלם את עצמך מכמה זוויות, תעלה ותקבל הערכה יותר מדוייקת.

זה אתה שמתסבך לך את החיים - לא אנחנו.

תגיד, אתה לא חושב שאתה קצת נסחף??
קודם-כל איפה העריכו אותך 26% ????? היחידי שנתן לך הערכה כלשהי וגם אותה הוא הגביל בגלל תמונת הצד היחידה שלך והלא ברורה היה מר לטיסימוס.
וזה הציטוט:

מה אתה מתחיל להכניס אותי למשוואה בציטוט כשעוד אחרי זה באתי אליך בטוב והסברתי לך למה התכוונתי!!
ומה אתה בוכה "אמרו לי ככה, אמרו לי ככה, לא יכול להיות!! אני יותר שרירי, הוא יותר שמן!" מה אתה בגן?

רוצה הערכה יותר מדוייקת?? אז במקום להגיד אכלתי ואני מלא בנוזלים ויש לי רק תמונת צד בתאורת שירותים שעושה לי שרירים כשאני מדגיש יד אחורית.
צלם את עצמך מכמה זוויות, תעלה ותקבל הערכה יותר מדוייקת.

זה אתה שמתסבך לך את החיים - לא אנחנו.

הדבר היחידי שהבאתי איכשהו לאשכול הזה הוא השוואה ריאלית ביני לבין פותח האשכול שלא אמרתי אליו שום דבר רע דרך אגב רק ציינתי שאני יותר מאסיבי ויכול ליהיות אל אחוז שומן יותר גבוהה, אבל תעשה את החישוב שלך לבד . 1.75 אל 74 17 אחוזי שומן. / 1.76 אל 79 אם היקף יד 43 בלי פאמפ אל 20+ % שומן
ולא מדגיש שום יד אחורית זה כבר סרט שאתה סיפרתה לעצמך , ואם תשים לב אני גם לא מצמיד את היד, שים לב להבדלים בין ה Forarms לבין החלק העליון של היד ותבין שיש מאסה יפה. כמו שאתה יודע אם מאסה באים האחוזי שומן. הדבר היחידי שניסיתי לעשות פה הוא לקבל הערכה יותר ריאלית ממה שקיבלתי באשכול שפתחתי.

תקרא תבין ותמחק את ההודעות שלי לא באתי להרוס לאף אחד את האשכול...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם יוסי יד 50 מהמכון שוקל 87 קילו על 1.77, והוא על 23% שומן.

שמע מה אתה דוחף לי מילים לפה לא אמרתי כלום ממה שפתחתה פה. אם כבר אתה ניכנסתה להתקף קריסטל מיתנהג כמו ילד קוקיות עוד שנייה מלשין אליי למשטרה אל ציטוט
הדבר היחידי שהבאתי איכשהו לאשכול הזה הוא השוואה ריאלית ביני לבין פותח האשכול שלא אמרתי אליו שום דבר רע דרך אגב רק ציינתי שאני יותר מאסיבי ויכול ליהיות אל אחוז שומן יותר גבוהה, אבל תעשה את החישוב שלך לבד . 1.75 אל 74 17 אחוזי שומן. / 1.76 אל 79 אם היקף יד 43 בלי פאמפ אל 20+ % שומן
ולא מדגיש שום יד אחורית זה כבר סרט שאתה סיפרתה לעצמך , ואם תשים לב אני גם לא מצמיד את היד, שים לב להבדלים בין ה Forarms לבין החלק העליון של היד ותבין שיש מאסה יפה. כמו שאתה יודע אם מאסה באים האחוזי שומן. הדבר היחידי שניסיתי לעשות פה הוא לקבל הערכה יותר ריאלית ממה שקיבלתי באשכול שפתחתי.

ושתחרר אל תהיה ילדה קטנה. תקרא תבין ותמחק את ההודעות שלי לא באתי להרוס לאף אחד את האשכול...
עליי* על* עליו* על* על * על* עם* 😃

ועכשיו בנימה יותר רצינית , במקום לריב פה עם כל העולם פשוט תהייה בוגר מחר על הבוקר אחרי שתעשה את הצרכים שלך בשירותים , תעלה תמונת פרונט רפוי ומכווץ , תאמין לי שתקבל הערכה מדוייקת , אתה הבאת תמונה ממש לא ריאלית להערכה מדוייקת , יאללה אביב בהצלחה.

שמע מה אתה דוחף לי מילים לפה לא אמרתי כלום ממה שפתחתה פה. אם כבר אתה ניכנסתה להתקף קריסטל מיתנהג כמו ילד קוקיות עוד שנייה מלשין אליי למשטרה אל ציטוט

ושתחרר אל תהיה ילדה קטנה. תקרא תבין ותמחק את ההודעות שלי לא באתי להרוס לאף אחד את האשכול...

קודם כל תרגיע עם הדיבור הנגוע שלך.

אתה רוצה לדבר לעניין, דבר לעניין, אל דבר איתי כמו ילד שכונות על קרח ומשטרה.

אתה נדחף לאשכול הערכה של מישהו ומתחיל להתלונן למה לו אמרו 17% ולך 20%
אז כן, אתה מתנהג כמו הילדים האלה שבאים בבית ספר ואומרים למורה למה לו יש 100 ואני קיבלתי 90.
ועוד אתה אומר שנתנו לך הערכה 26% מה שלא נכון, אחרי זה אתה גם מתחיל להשוות לנו נתונים.
ואחרי זה אני מסביר לך מה שאמרו לך (שאתה לא מתייחס לזה משום מה) שקשה להעריך אותה מהתמונת צד הזאת ושזה ככה בערך
שוב - אם אתה רוצה הערכה נורמלית יותר צלם תמונות אחרות יותר ברורות.

ואז אתה מתחיל גם להגיד ירדו עליי ואתה מביא ציטוט שלי שהסברתי לך למה התכוונתי וזה לא קשור אליך בכלל.
אז איך אתה קשור פה בכלל להערכה של הבחור?

העליתי תמונה אתמול להערכת אחוזי שומן שאני נראה בידיוק באיזור הזה. רק שאותי העריכו ב20-26% .. מה שכן במציאות אני נראה יותר חטוב מהתמונות פה..
מתוסבכים מי פה עד לתאילנד .. ואיפה בידיוק אמרתי שטויות תדגיש לי ואני אביא לך הוכחה קלינית מדיעית. נראה שאתה תקוע בשנות ה70 של פיתוח גוף...

יש לך דימוי עצמי נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית