הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן כבר הרבה שנים , לאחרונה מקפיד ומשקיע בכל הקשור לחלבון ותוספים וצריך ייעוץ

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך

adam13

משתמש מתחיל
213
7
נק' מוניטין:
14
213
7
אני חייל קרבי, מתאמן לרוב בתקופה האחרונה בtrx וזאת כיוון שאין לי יכולת להיות בקרבת משקולות בגלל הימצאות בשטח רוב הזמן...
משתדל להתאמן 4-6 פעמים בשבוע...חזק יחסית וכשיש אפשרות לחדר כושר מתאמן במשקלים יפים יחסית.
לחיצה חזה במוט 45-50 קג כל צד 6 חזרות, דאמבלים 50 קג כל צד 10 חזרות...
חשוב להגיד שאני מודע לעצמי ויודע להתאמן רק שאין מה לעשות בגלל המסגרת בה אני נמצא לרוב אני מוצא את עצמי מתאמן בtrx בחודשים האחרונים ולא גודל (הגיוני).
א. אם מישהו רוצה להגיב או לתת רעיונות לאימוני trx שהם חזקים ואפשר לגדול בהם אני אשמח...

ב. מקפיד לאכול 150-160 גר' חלבון ביום(שוקל 77 קג) לא משנה מה... שאני צורך לרוב ממנה של חלבון "סאן איזולייט סופרים" ביום לאחר אימון והשאר בעיקר מגבינת סקי צבאית 5%.

ג. בניתי אצל מאמן אישי תפריט שאני משתדל להקפיד ולעשות התאמות בהתאם למגבלות בצבא ולא נוגע בממתקים/קינוחים בכלל כבר חצי שנה בערך. אחוז שומן מדוד לפני 3 חודשים היה 8.9%(בעבר הייתי שמן).

ד. משתמש היום לפני אימון בקריאטין מונו של ultimate nutrition+אקסטרים שוק\jack3d כפית וכפית....אחרי האימון עם החלבון עוד כפית של מונו(10 גר' סה"כ).

חשוב לי בעיקר לשמר את המאסה...אם אפשר אז לגדול אני אשמח והייתי רוצה לקבל ממכם קצת עצות, חוות דעת על האורח חיים הזה, התוספים וכו'...
תודה רבה!
אם יש הצעות לחלבון טוב גם באיכות גבוהה כזאת אשמח כי הוא טיפה משעמם ובעיקר בטעם

• פותח/ת השרשור
אשמח לתגובה

נסה לעשות תרגילים עם משקל גוף כנגד התנגדות. לדוגמה, קח תיק תעמיס בו חפצים, שים על הגב ותעשה שכיבות סמיכה בטווח חזרות של 5-8.
מתח, אותו עיקרון רק שהתיק לא על הגב אלא מקדימה.
TRX זה נחמד, אבל אתה חייב למצוא דרכים להגביר את ההתנגדות שלא בתלות הגומיה, מאחר וזה דיי סטאטי במנחים מסויימים.
לדעתי הקריאטין במצב כזה דיי מיותר.

תנסה את התות אייזולט של SAN או בננה בחלבון הרגיל (פלטינום)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על ההתייחסות, כשאפשר אני משלב משקלים כמו שאמרת עם תיק / דאמבלים ומוט... פשוט אני מתאר את המצב הקיצוני שבו יוצא לי להתאמן רק בtrx שבוע שלם... מרגיש שהקריאטין וההקפדה על כמות החלבון עוזרים לי בעיקר בשימור המסה... פשוט למען האמת trx זה לא מספיק מגוון ומשעמם כבר...
אשמח לעוד התייחסויות

תודה רבה על ההתייחסות, כשאפשר אני משלב משקלים כמו שאמרת עם תיק / דאמבלים ומוט... פשוט אני מתאר את המצב הקיצוני שבו יוצא לי להתאמן רק בtrx שבוע שלם... מרגיש שהקריאטין וההקפדה על כמות החלבון עוזרים לי בעיקר בשימור המסה... פשוט למען האמת trx זה לא מספיק מגוון ומשעמם כבר...
אשמח לעוד התייחסויות
דווקא בTRX יש המון גיוון
בכל מקרה,קריאטין לדעתי קצת מיותר במצבך

• פותח/ת השרשור
תודה!

חשוב להגיד אני מתאמן כמעט בכל יום בתכלס, ומשתמש הקריאטין כדי להיעזר בו לשימור לפחות אם לא עליה...
אשמח לתגובות נוספות בשאר הנושאים

Back
למעלה תחתית