הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Planet Fitness שוברים שיאים חדשים

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
אחרי שהם עשו את הפירסומת המפורסמת של האנטי-בילדרים ("I lift things up and put them down"), פלאנט פיטנס הגיעו לשיאים חדשים לאחר שמנהל החד"כ הציב אולטימטום לאישה שדיברה בטלפון הנייד שלה בזמן שעשתה אירובי על מכשיר האליפטיקל. האישה טענה שהיא ענתה לשיחה דחופה מהרופא שלה ושהיחס של המנהל היה משפיל ומאיים. המנהל הגיע אליה באולטימטום: "או שאת מנתקת עכשיו את השיחה או שהמנוי שלך בחד"כ מבוטל".

http://www.foxnews.com/us/2013/03/0...ed-for-talking-on-cell-phone/?test=latestnews

אני שמחה שהעלת את הכתבה, כי אני רוצה להוציא קיטור על מקרה שהיה לי אתמול.
אתמול נסעתי לי ללימודים, והקדמתי בקצת יותר משעה.
התקשרתי לחברים שלי בשביל לשאול אם הם נרשמו לקורס ואם אני אראה אותם והם אמרו לי שהם לא רחוק משם מתאמנים ויגיעו אחרי, ושאם אני רוצה אני יכולה לבוא.
יש לי מנוי בחדר כושר הזה בעיר אחרת ואני יכולתי גם להתאמן במכון שהייתי בו באותו יום.
הייתי עם מכנס דמוי גינס שחור, וכשעשיתי את התרגיל שלי, הגיע איזה מאמן נודלס אחד שבוז, מינמום איש צינור אוויר במצעד הגאווה
והתחיל לצעוק עליי שאני מתאמנת עם מכנסיים לא מתאימים.
מה זה החרא הזה? העיפו אותי מהמכון כושר שלי בגלל שהיה לי נוח להתאמן עם "גינס"?
לא מבינה למה לעשות מזה סיפור, אז סבבה רבים פה יגידו שאלה הנהלים וזה מה יש.
אבל איזה סיכון בטיחותי יש כאן? אני לא פוגעת בעצמי או באחרים, מה הפנאטיות הזו?
בחורות מתאמנות עם טופ ושורט ואף אחד לא יבוא ויגיד להן תתלבשו כי זה לא בטיחותי. (גם המדריך שיגיד את זה גם בטח יקבל מכות אחר כך בחדר מדריכים)
אבל הבנתם למה הכוונה שלי.

נערך לאחרונה:
המקרה הזה זה אולי הדבר היחיד שאני עכשיו אוהב בחדר כושר הזה

• פותח/ת השרשור
אני שמחה שהעלת את הכתבה, כי אני רוצה להוציא קיטור על מקרה שהיה לי אתמול.
אתמול נסעתי לי ללימודים, והקדמתי בקצת יותר משעה.
התקשרתי לחברים שלי בשביל לשאול אם הם נרשמו לקורס ואם אני אראה אותם והם אמרו לי שהם לא רחוק משם מתאמנים ויגיעו אחרי, ושאם אני רוצה אני יכולה לבוא.
יש לי מנוי בחדר כושר הזה בעיר אחרת ואני יכולתי גם להתאמן במכון שהייתי בו באותו יום.
הייתי עם מכנס דמוי גינס שחור, וכשעשיתי את התרגיל שלי, הגיע איזה מאמן נודלס אחד שבוז, מינמום איש צינור אוויר במצעד הגאווה
והתחיל לצעוק עליי שאני מתאמנת עם מכנסיים לא מתאימים.
מה זה החרא הזה? העיפו אותי מהמכון כושר שלי בגלל שהיה לי נוח להתאמן עם "גינס"?
לא מבינה למה לעשות מזה סיפור, אז סבבה רבים פה יגידו שאלה הנהלים וזה מה יש.
אבל איזה סיכון בטיחותי יש כאן? אני לא פוגעת בעצמי או באחרים, מה הפנאטיות הזו?
בחורות מתאמנות עם טופ ושורט ואף אחד לא יבוא ויגיד להן תתלבשו כי זה לא בטיחותי. (גם המדריך שיגיד את זה גם בטח יקבל מכות אחר כך בחדר מדריכים)
אבל הבנתם למה הכוונה שלי.
אני מניח שאלו דרישות של הביטוח ולא של החד"כ ולכן אין להם ברירה אלא לבקש ממך להחליף מכנס או לעזוב, אחרת אם יקרה לך משהו הם לא יהיו מכוסים.
מה יכול לקרות לך? לעשות סקוואט עם ג'ינס זה לא משהו שכדאי ליישם. גם אימונים אירובים עם ג'ינס זה לא בדיוק "בטיחותי". וללכת ולשים לב כל שנייה איזה תרגיל את עושה ש"מתאים" לג'ינס ו"לא מתאים" לג'ינס, זה דיי לא פרקטי.

אחרי שהם עשו את הפירסומת המפורסמת של האנטי-בילדרים ("I lift things up and put them down"), פלאנט פיטנס הגיעו לשיאים חדשים לאחר שמנהל החד"כ הציב אולטימטום לאישה שדיברה בטלפון הנייד שלה בזמן שעשתה אירובי על מכשיר האליפטיקל. האישה טענה שהיא ענתה לשיחה דחופה מהרופא שלה ושהיחס של המנהל היה משפיל ומאיים. המנהל הגיע אליה באולטימטום: "או שאת מנתקת עכשיו את השיחה או שהמנוי שלך בחד"כ מבוטל".

http://www.foxnews.com/us/2013/03/0...ed-for-talking-on-cell-phone/?test=latestnews

מוגזם אצלו כמה חזקים בפאוור , כל היום עם ההמחשבים הקטנים טבלאטים בין סט לסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית