הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פתח תקווה\דרום השרון?---השרשור המרכזי

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
בטח הולכים להפתח פה הרבה פוסטים אז בואו נרכז
הייתי שמח גם לדעת לאן כל אחד הולך

מעניין אותי משהו אחד (כותב את זה ממקום נייטרלי)
האם הבחירה לפתח תקווה פה היא ממקום של "התחרות בפתח תקווה,ברמה גבוהה יותר" או שמעורב כאן מטען אישי? (כי הרי עדיין לא פורסמו פרסים\אירוח והטבות למניהן)

הרוב פה מבחירה אתית בלבד

מכיוון שבדימונה רובינו נהנו מהאווירה והיחס של המארגנים כלפי המתחרים ולפי חודש וחצי בערך נקבע תאריך לתחרות בפתח תקווה ופתאום לפני יומים נקבע באותו יום תאריך לתחרות בדרום השרון.. זה דברים שלא עושים ולא יתרום בכלום לספורט ..אם הם היו מחכים עד מאי לפחות היו באים אותם אנשים שמתחרים אצל גל אדטו..

WPC התחרות בדרום השרון

שלום זאת אריאלה ומטבע הדברים אמליץ על התחרות בדרום השרון. אינני נכנסת לויכוח רק אציין שאינני מסכימה עם מי שכתב שהרמה המיקצועית בפתח תיקווה גבוהה יותר, משום בחינה שהיא. אני בהחלט מסכימה עם מי שציין שהבחירה היא אתית , כלומר שהבחירה לא קשורה למקצועיות אלא לשיקולים אחרים שאיני מסכימה אך מכבדת.
למה אצלנו?
-אירגון בינלאומי ותיק שמארגן תחרויות בחו״ל וספורטאים ישראלים (כולל כאלה שמתחרים בפ״ת) השתתפו בהן, וישתתפו. אליפויות אירופה ואליפויות עולם.
-הציוד הטוב ביותר שקיים היום בישראל, וכאן, סילחו לי, אבל בניגוד לד״ר אדטו שאותו אני מעריכה, אני כן התחריתי בחו״ל ויכולה להעיד כי המונוליפט של ולרי הוא מהטובים אם לא הטוב באירופה. אולי יש דברים שהתחרות בפתח תקווה תעלה על שלנו(לא מאמינה ..) אך הציוד אינו אחד מהם.
-שיפוט אחיד של שופטים בינלאומיים שהוסמכו ע״י האירגון הבינלאומי
-ספוטרים מקצועיים ביותר בארץ בהנהגת ראש צוות השיפוט אייל חסון
-אולם שטרם נראה כמוהו בתחרויות בארץ. סופסוף יש הזדמנות להתחרות באולם תאטרון עם מושבים נוחים , במה מדהימה , תאורה מקצועית, מוזיקה סוף... בקיצור שואו מחשמל וחוויה לספורטאים ולצופים. בין לבין, מזנון עשיר,מידשאות רחבות.
-ו... פרסים. הרבה פרסים.
בשבוע הבא נכריז על הפרסים
- דמי הרשמה ולו״ז מפורט יפורסמו גם הם בשבוע הבא. בכל מקרה לו״ז כללי:
28 במרץ פאוארליפטינג ללא ציוד כל הקטגוריות, כל הגילאים, גברים ונשים
29 במרץ לחיצת חזה בלי ועם ציוד, פאוארליפטינג עם ציוד

פרטים מתעדכנים בדף הפייסבוק של wpc israel

.israelpowerlifting.com ובאתר.
נשמח לראות אתכם אצלנו ובכל מקרה בהצלחה היכן שתבחרו להתחרות
אריאלה

איפה אפשר לראות את התוצאות של התחרות בדימונה?
פשוט לפי מה שהבנתי אין כמעט אף אחד בקטגורייה שלי ואני לא יגיע להתחרות בעצמי..

איפה אפשר לראות את התוצאות של התחרות בדימונה?
פשוט לפי מה שהבנתי אין כמעט אף אחד בקטגורייה שלי ואני לא יגיע להתחרות בעצמי..

http://www.powerlifting.co.il/תוצאות-התחרות-קרב-3.html

יש באתר גם רשימה של אנשים שכבר נרשמו, כך שתוכל לראות אם בינתיים יש אנשים שאמורים להיות בקטגוריה שלך.

גם אם תהיה לבד בקטגוריה אני ממליץ לך בכל מקרה לבוא.
זאת חוויה לבוא, אולי לשבור שיאים, לפגוש עוד אנשים מהתחום וכו'.

http://www.powerlifting.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%91-3.html

יש באתר גם רשימה של אנשים שכבר נרשמו, כך שתוכל לראות אם בינתיים יש אנשים שאמורים להיות בקטגוריה שלך.

גם אם תהיה לבד בקטגוריה אני ממליץ לך בכל מקרה לבוא.
זאת חוויה לבוא, אולי לשבור שיאים, לפגוש עוד אנשים מהתחום וכו'.
מצד שני קצת חבל לי להוציא 400 שקל +- ולהתחרות לבד.

שלום זאת אריאלה ומטבע הדברים אמליץ על התחרות בדרום השרון. אינני נכנסת לויכוח רק אציין שאינני מסכימה עם מי שכתב שהרמה המיקצועית בפתח תיקווה גבוהה יותר, משום בחינה שהיא. אני בהחלט מסכימה עם מי שציין שהבחירה היא אתית , כלומר שהבחירה לא קשורה למקצועיות אלא לשיקולים אחרים שאיני מסכימה אך מכבדת.
למה אצלנו?
-אירגון בינלאומי ותיק שמארגן תחרויות בחו״ל וספורטאים ישראלים (כולל כאלה שמתחרים בפ״ת) השתתפו בהן, וישתתפו. אליפויות אירופה ואליפויות עולם.
-הציוד הטוב ביותר שקיים היום בישראל, וכאן, סילחו לי, אבל בניגוד לד״ר אדטו שאותו אני מעריכה, אני כן התחריתי בחו״ל ויכולה להעיד כי המונוליפט של ולרי הוא מהטובים אם לא הטוב באירופה. אולי יש דברים שהתחרות בפתח תקווה תעלה על שלנו(לא מאמינה ..) אך הציוד אינו אחד מהם.
-שיפוט אחיד של שופטים בינלאומיים שהוסמכו ע״י האירגון הבינלאומי
-ספוטרים מקצועיים ביותר בארץ בהנהגת ראש צוות השיפוט אייל חסון
-אולם שטרם נראה כמוהו בתחרויות בארץ. סופסוף יש הזדמנות להתחרות באולם תאטרון עם מושבים נוחים , במה מדהימה , תאורה מקצועית, מוזיקה סוף... בקיצור שואו מחשמל וחוויה לספורטאים ולצופים. בין לבין, מזנון עשיר,מידשאות רחבות.
-ו... פרסים. הרבה פרסים.
בשבוע הבא נכריז על הפרסים
- דמי הרשמה ולו״ז מפורט יפורסמו גם הם בשבוע הבא. בכל מקרה לו״ז כללי:
28 במרץ פאוארליפטינג ללא ציוד כל הקטגוריות, כל הגילאים, גברים ונשים
29 במרץ לחיצת חזה בלי ועם ציוד, פאוארליפטינג עם ציוד

פרטים מתעדכנים בדף הפייסבוק של wpc israel

.israelpowerlifting.com ובאתר.
נשמח לראות אתכם אצלנו ובכל מקרה בהצלחה היכן שתבחרו להתחרות
אריאלה

נרשמתי במיוחד, כמו אריאלה.
התחריתי בדימונה ולצערי הרב אני בחו"ל בתאריך המיועד לתחרות הקרובה.
אני לא אכנס לפרטים "למי יש יותר גדול" של מי יותר מקצועי וכו'. אני יכול להגיד מחוויה אישית בדימונה על העזרה של ד"ר גל אדטו, אם ברמת טכניקה, לוגיסטיקה, תזונה, ביגוד, כללים, לינה ומה שלא תרצו. אין אחד כאן שהוא לא עזר לו אישית והתחרה.
ד"ר גל אדטו דאג אישית לכיסוי תקשורתי של בלייזר וערוץ ספורט5. אנדי בולטון בכבודו ובעצמו הגיע לשפוט ולהעביר סמינר בתחרות בדימונה. דמות בקנה מידה עולמי.
התחרויות שהיו כאן עד עכשיו בחסות WPC כללו קרב 2 מדי שנתיים. בלי שום קידום לענף, בלי שום חשיבה יצירתית ובלי שום ערך מוסף.
לי הייתה חוויה אישית מאוד שלילית עם הארגון, הגעתי במיוחד לשקילה המוקדמת על מנת לרכוש סינגלט ורצועות כפי שפרסמו באתר שלהם, נתקלתי בחבורה אטומה שמתעקשת לדבר רוסית על ידי ולשלוח אותי ב"בוז" לקנות בדימונה כי אין להם, ולא היה להם גם בתחרות. למרות שפרסמו. אף אחד שם לא רצה להזיז אצבע עבור מישהו. במיוחד לא מתחרה חדש שלא חלק מה"חבורה" שלהם. אני יכול לפרט יותר אבל זה יהיה מיותר.

בתגובה לקביעת תאריך התחרות של WPC כ3 שבועות לפני המועד, ספורטאים רבים (שגם תכננו להתחרות במועד המתוכנן באפריל) יצאו כנגדם על המאבק אגו המטופש שהם מנהלים נגד הארגון של גל אדטו, מדובר בספורטאים אשר לא לקחו צד, התחרו בשני האיגודים, התחרו ברמה העולמית מזה שנים רבות. ישנם עוד לא מעט ספורטאים שאני מכיר שנמנעו מלהגיב על הנושא עקב קירבה כלשהי למארגני WPC שלא רצו שיפגע ביחסים ביניהם, ושמרו את דעותיהם לעצמם.

מי שמתלבט היכן להתחרות צריך לחשוב בתור ספורטאי איזה ארגון ידאג לו ולצרכיו, יקדם את הספורט באופן חד משמעי (תהליך שכבר קורה בפועל) ולא מונע משיקולי אגו טהורים. ברור לכולם שאם לוליק ואריאלה היו דואגים לספורט הם היו עוזרים לד"ר גל אדטו שכמובן היה מקבל את עזרתם בברכה.

ל MasterSplitter

נרשמתי במיוחד, כמו אריאלה.
התחריתי בדימונה ולצערי הרב אני בחו"ל בתאריך המיועד לתחרות הקרובה.
אני לא אכנס לפרטים "למי יש יותר גדול" של מי יותר מקצועי וכו'. אני יכול להגיד מחוויה אישית בדימונה על העזרה של ד"ר גל אדטו, אם ברמת טכניקה, לוגיסטיקה, תזונה, ביגוד, כללים, לינה ומה שלא תרצו. אין אחד כאן שהוא לא עזר לו אישית והתחרה.
ד"ר גל אדטו דאג אישית לכיסוי תקשורתי של בלייזר וערוץ ספורט5. אנדי בולטון בכבודו ובעצמו הגיע לשפוט ולהעביר סמינר בתחרות בדימונה. דמות בקנה מידה עולמי.
התחרויות שהיו כאן עד עכשיו בחסות WPC כללו קרב 2 מדי שנתיים. בלי שום קידום לענף, בלי שום חשיבה יצירתית ובלי שום ערך מוסף.
לי הייתה חוויה אישית מאוד שלילית עם הארגון, הגעתי במיוחד לשקילה המוקדמת על מנת לרכוש סינגלט ורצועות כפי שפרסמו באתר שלהם, נתקלתי בחבורה אטומה שמתעקשת לדבר רוסית על ידי ולשלוח אותי ב"בוז" לקנות בדימונה כי אין להם, ולא היה להם גם בתחרות. למרות שפרסמו. אף אחד שם לא רצה להזיז אצבע עבור מישהו. במיוחד לא מתחרה חדש שלא חלק מה"חבורה" שלהם. אני יכול לפרט יותר אבל זה יהיה מיותר.

בתגובה לקביעת תאריך התחרות של WPC כ3 שבועות לפני המועד, ספורטאים רבים (שגם תכננו להתחרות במועד המתוכנן באפריל) יצאו כנגדם על המאבק אגו המטופש שהם מנהלים נגד הארגון של גל אדטו, מדובר בספורטאים אשר לא לקחו צד, התחרו בשני האיגודים, התחרו ברמה העולמית מזה שנים רבות. ישנם עוד לא מעט ספורטאים שאני מכיר שנמנעו מלהגיב על הנושא עקב קירבה כלשהי למארגני WPC שלא רצו שיפגע ביחסים ביניהם, ושמרו את דעותיהם לעצמם.

מי שמתלבט היכן להתחרות צריך לחשוב בתור ספורטאי איזה ארגון ידאג לו ולצרכיו, יקדם את הספורט באופן חד משמעי (תהליך שכבר קורה בפועל) ולא מונע משיקולי אגו טהורים. ברור לכולם שאם לוליק ואריאלה היו דואגים לספורט הם היו עוזרים לד"ר גל אדטו שכמובן היה מקבל את עזרתם בברכה.

כל כך הרבה אי דיוקים ודיסאינפורמציה בהודעה אחת.
על המקצועיות והעזרה בדימונה לא אגיב שכן אם הייתי רוצה ״ללכלך״ על ד״ר אדטו הייתי עושה זאת מזמן והיו לי הרבה הזדמנויות.
רק אציין שהאירגון 100% רואו שתחת חסותו התחרות בפתח תיקוה מתקיימת פנה אליי לקבל המלצה וקיבל המלצה חמה על דר גל והנשיא שהוא ידיד אישי שלי שמע רק את הצד הטוב. את הצד הפחות נעים מנעתי ממנו. התיכתובת שמורה עימי.
לא אתיחס כאמור לכל מה שכתבת רק למשפט הבא:
ברור לכולם שאם אריאלה ולוליק וכו׳:
יש דברים שאתה ממש לא יודע. אסתפק בכך שאתה לגמרי טועה וגם הדרך הזאת נוסתה...
תאמין או לא, זו בחירה שלך.
ערב מצויין לכולם:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית