הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט בדיקת טכניקה

• פותח/ת השרשור akyeruc
  • פורסם בתאריך
למה לעזאזל אתה עם פלטות מתחת לאצבעות הרגליים?! 😵
התחת עולה למעלה לפני שהתנועה מתחילה, וזה בגלל שהברכיים שלך עוברות את המוט מידי.
הגב התחתון לא ישר במיוחד.

• פותח/ת השרשור
למה לעזאזל אתה עם פלטות מתחת לאצבעות הרגליים?! 😵
התחת עולה למעלה לפני שהתנועה מתחילה, וזה בגלל שהברכיים שלך עוברות את המוט מידי.
הגב התחתון לא ישר במיוחד.

בישביל לחייב את הגוף שלי להפיל את המשקל על העקבים, קרה לי כמה פעמים שהמשקל נפל קדימה ואז ראיתי איזה סרטון הדרכה לדדליפט ביוטוב ואמרו שם שזאת אחלה שיטה להעביר את המשקל לעקבים, דווקא עזר לי אבל אני לא ימשיך עם זה.. בכל מקרה תודה על הביקורת אז אתה אומר מתחילת התנועה שהברכיים לא יעברו את המוט?

הברכיים יותר מידי מעבר למוט, וזה מאלץ אותך לעשות מה שאתה עושה, כי אם לא אתה מרסק לעצמך את הברך כשמוט יעלה למעלה.
בשביל להעביר את המשקל לעקבים תנסה את להישען קדימה ואחורה תוך כדי שאתה אוחז במוט, ואל תפחד ליפול אחורה.
משהו כמו זה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הברכיים יותר מידי מעבר למוט, וזה מאלץ אותך לעשות מה שאתה עושה, כי אם לא אתה מרסק לעצמך את הברך כשמוט יעלה למעלה.
בשביל להעביר את המשקל לעקבים תנסה את להישען קדימה ואחורה תוך כדי שאתה אוחז במוט, ואל תפחד ליפול אחורה.
משהו כמו זה:
[
אתה יכול לתת לי חוות דעת על סקואט ודדליפט מהיום?
סקואט -
העלתי משקלים והייתי קצת חלש אז הטכניקה פה לא הייתה משהו למרות שגם עם משקל יותר נמוך אני עושה פחות או יותר דומה לאיך שעשיתי בסרטון..

דדילפט -
ניסיתי ליישם את מה שאמרת לי על הברכיים , הגב לא הכי ישר כי לא התרכזתי בו כל כך. אגב יש לי כאבים יחסית חזקים בצדדים של הגב,זה עובר לי אחרי כמה שניות אבל אחרי הסט אני מרגיש את הכאבים חזק, אתה חושב שזה בגלל טכניקה לקוייה או מאמץ יתר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא מבין בHB לכן לא אגיב על הסקוואט, מה שכן, חסר לך עומק ואתה צריך לדחוף ברכיים יותר לצדדים.
בדדליפט תמשוך קרוב לגוף, וגם תוריד את המוט קרוב לגוף, תלחץ את הרצפה, הישבן עולה קודם, תתקן את זה.
אגב, למה אתה משקיע מאמץ בירידה בדדליפט?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין בHB לכן לא אגיב על הסקוואט, מה שכן, חסר לך עומק ואתה צריך לדחוף ברכיים יותר לצדדים.
בדדליפט תמשוך קרוב לגוף, וגם תוריד את המוט קרוב לגוף, תלחץ את הרצפה, הישבן עולה קודם, תתקן את זה.
אגב, למה אתה משקיע מאמץ בירידה בדדליפט?

שמע אני קצת מתחיל בכל הנושא של הסקואט, ממה שאני מבין עדיף לעשות LB אבל באמת יש הבדל כזה גדול בין LB לHB כאילו זה רק הבדל של מיקום של כמה סנטימיטרים, אני לא ידעתי שבכלל יש חשיבות למיקום של המוט חשבתי ששמים אותו איפה שנוח וזהו, בקיצור בישביל LB לגלגל את המוט לתחילת הטרפזים? איך ליישם את זה לעשות תנועה שונה? ובקשר לדדליפט רק דבר אחד לא הבנתי זה העניין של התחת, אני צריך בתחילת התנועה לדחוף אותו למטה? אם אני מוריד אותו למטה הברכיים שלי עוברות את המוט..

אם התחלת בHB תמשיך בHB.
בדדליפט תדאג שהתחת לא יעלה ראשון, תלחץ את הרצפה עם הרגליים, אל תמשוך את המוט.
אתה לא צריך לדחוף אותו למטה בתחילת התנועה, פשוט לדאוג שהוא לא יעלה ראשון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית