הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deficit Deadlift מהיום - בדיקת סינגלים. הגובה הוא 10 ס"מ.

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
הסרטון הולך: 130--->140--->145--->150--->152.5F. הוספתי לתרגיל הזה ומהגובה הזה 22.5 ק"ג מאז שהתחלתי את המסה (למי שזוכר את הסרטון שלי מסוף החיטוב, השיא שלי אז היה שם 127.5). במונחים של ratio, זה 3-5 ק"ג מתחת ל-200% משקל עצמי.

;susss

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פאק, הם ממש ממש ממש ממש ממש דומות
drOfzb0GcH.gif

גם על הBAF שלי רשום מאחורה W.R

בואנה מה אתה ליצן? חפרתי לך איזה 200 פוסטים שWR מייצרים את הבאף, מבחינה טכנית זו אותה נעל, יש מעט חומרים שונים וגימור שונה בתוך הנעל(רפידה וכו') חוץ מזה נעל דומה

פותח הפוסט- כמה דברים שהייתי משנה:
1. Deficit של 10 ס"מ(ועוד עם נעל מוגבהת), גם עם אחלה מנופים וידיים ארוכות זה המון, הייתי מוריד את הגובה לחצי מזה בטח ובטח לסינגלים, כל מה שרוצים זה להגדיל את הטווח תנועה, להקשות את ההתחלה מהרצפה וללמוד את הכיווץ הראשוני בתחילת התרגיל.- לחיזוק של הנעילה יש תרגילים יותר יעילים כמובן

2. Deficit בהיותו תרגיל שקשה להיות בו מכווץ עם גב תחתון במנח תקין לא תרגיל אופטימלי לסינגלים, אם כבר תכניס אותו לאימון דינאמי או אימון סינגלים עם מנוחות קצרות בתנועות מהירות, לא רואה טעם לעשות סינגלים כבדים מDD חוץ מכאבים בThoraco lumbar fascia.

יש סיבה שהחלטת בתכנית לעשות deficit בכלל ובתור תרגיל לסינגלים?
אתה עושה עוד תרגילי עזר ביום הכבד?
אתה תקוע הרבה זמן בדדליפט?

תותח!! כל הכבוד!
Deficit Deadlift אחלה של תרגיל השיא אצלי כרגע זה 180 ל5 כשאני עומד על פלטה אחת וזה בלי מגנזיום והמוט ממש מחליק
מתכנן בקרוב כשאני אתקע להוסיף עוד פלטה כמו שאצלך ולנסות להתקדם עוד משמה

• פותח/ת השרשור
בואנה מה אתה ליצן? חפרתי לך איזה 200 פוסטים שWR מייצרים את הבאף, מבחינה טכנית זו אותה נעל, יש מעט חומרים שונים וגימור שונה בתוך הנעל(רפידה וכו') חוץ מזה נעל דומה

פותח הפוסט- כמה דברים שהייתי משנה:
1. Deficit של 10 ס"מ(ועוד עם נעל מוגבהת), גם עם אחלה מנופים וידיים ארוכות זה המון, הייתי מוריד את הגובה לחצי מזה בטח ובטח לסינגלים, כל מה שרוצים זה להגדיל את הטווח תנועה, להקשות את ההתחלה מהרצפה וללמוד את הכיווץ הראשוני בתחילת התרגיל.- לחיזוק של הנעילה יש תרגילים יותר יעילים כמובן

2. Deficit בהיותו תרגיל שקשה להיות בו מכווץ עם גב תחתון במנח תקין לא תרגיל אופטימלי לסינגלים, אם כבר תכניס אותו לאימון דינאמי או אימון סינגלים עם מנוחות קצרות בתנועות מהירות, לא רואה טעם לעשות סינגלים כבדים מDD חוץ מכאבים בThoraco lumbar fascia.

יש סיבה שהחלטת בתכנית לעשות deficit בכלל ובתור תרגיל לסינגלים?
אתה עושה עוד תרגילי עזר ביום הכבד?
אתה תקוע הרבה זמן בדדליפט?

קודם כל, תודה, ועכשיו להבהרות:
מבחינת הדפיציט - אני מאוד גמיש, אז אין לי בעיה עם זה (אפשר להערכתי גם לראות בהתחלה של הסרטון שאין לי בעיה לשמור על מנח גב תקין, וגם ב-150 ההתעגלות של הגב לא הייתה משהו מאוד משמעותי, וזה משהו שקורה פחות או יותר בכל PR של דדליפט).
מבחינת התכנית - זה תרגיל שאני משתמש בו לנפח. מאחר ולעת עתה הגעתי למיצוי של מתכונת ההתקדמות בנפח, אני באמת מוריד את הדפיציט ל-5 ס"מ, והחלטתי הפעם ספציפית לעשות בו סינגלים. פרטים כאן:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36558.

התחלתי לעשות דפיציט בעיקר כדי לחזק את הניתוק מהרצפה. אני חושב שהניתוק בכל מקרה זה כבר לא נקודה חלשה שלי, ומה שלא מתנתק (לדוגמה ה-152.5 בסרטון הזה) זה פשוט משהו שכבר אני לא יכול להרים משום בחינה, או במילים אחרות - אני לא מספיק חזק באופן כללי בשבילו.
כן, אני עושה לא מעט תרגילי עזר, ואני גם משנה אותם. שוב-יותר פרטים אפשר לראות בלוג.
אני לא ממש תקוע בדדליפט - אני משער שבקלאסי מהרצפה אני כבר יכול למשוך 4 פלטות +-.
כרגע הנקודה החלשה שלי שצריך לטפל בה זה המקרבים. בדדליפט הם לא כ"כ קריטיים, אבל בסקוואט, לא משנה אם זה HB או LB, הדרך היחידה שמשקלים כבדים יעלו זה עם כניסה של הברכיים פנימה.

גמישות או לא, אני מכיר שבתרגיל הזה עובדים בדרך כלל עם 2-3 אינץ'.
דפיציט כזה גבוה זה אוברקיל של התרגיל, ממש כמו שATG זה אוברקיל של סקוואט מלא ואין צורך לתרץ אותו עם גמישות גבוהה בירכיים, בסופו של יום דדליפט רגיל מתחיל מהרצפה ואתה רוצה לחזק את התנועה הזו, לא לראות כמה דפיציט גבוה אתה יכול לעשות עם גב ישר.

הסתכלתי בלוג ולא ראיתי יותר מדי רוטציה בתרגילי עזר לדדליפט חוץ מהדפיציט. לי אישית הכי קריטי זה הראק פול שאני עושה ברוטציה עם הדדליפט, אל תפחד כל אימון רביעי בערך לעשות תרגיל עזר אחר לשני אימונים(בהנחה שאתה באמת עושה רוטציה עם הדדליפט ייצא לך פעמיים בחודש תרגיל עזר), אין בעיה של ספציפיות עם תרגילי עזר מהסיבה שהם תרגילי עזר ולא תנועות מרכזיות.

בכל מקרה לפי הלוג שלך אתה עושה את טקסס עם המון תרגילים, אני הייתי חושב על להוריד תרגילים או פשוט לעבור לספליט של 4 ימים כדי לרווח את האימונים ולתכנן את התרגילים ככה שלא יפגעו אחד בשני/יתנגשו

אני אעקוב אחרי הלוג שלך נראה מעניין

• פותח/ת השרשור
הדפיציט זה תרגיל שאני משתמש בו ביום הנפח אם שמת לב. חוץ ממנו עשיתי גם דדליפט באחיזת סנאץ', סומו, רומני, ואולי עוד כמה דברים פחות מהותיים. הנעילה מעולם לא הייתי אצלי בעיה - כל מה שאני מצליח להביא לגובה הברך אני יכול גם לנעול, גם אם יש עצירה של שנייה או שתיים. כך שראק פולס די מיותר מבחינתי.
אני חשבתי גם על לעבור לרוטינה של ג'סטין לייסק של ארבעה ימים בשבוע (יום נפח, יום תרגילי עזר, יום התאוששות, יום מנוחה, יום עצימות, יומיים מנוחה וחוזר), אבל כרגע אני מצליח לשרוד את המתכונת הבסיסית בלי היום הנוסף.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית