אז ככה התגייסתי לפני שלושה חודשים בערך ,עשיתי SS עד הגיוס ולא עבדתי נכון בחודשים הראשונים של התכנית בסקוואט והיה עומס על גב תחתון ברוב האימונים וגם שחזרתי לעבוד נכון אז היה תפוס לפעמים , ודדליפט הלך סבבה והתקדם עד שניסיתי להעלות משקל אחרי שבוע שלא עשיתי דדליפט ואחרי סקוואט כבד ובשתי חזרות האחרונות הגב התעגל קצת ובאחרונה גם משכתי עם הכתפיים וכאב לי הגב למשך מספר ימים בגלל זה , שבוע לפני הגיוס עשיתי תנועה לא נכונה שהתכופפתי להרים משהו וגם הייתי קצת תפוס מהאימון וצד ימין בגב תחתון נתפס לי בצורה בינונית בלי דקירות ודברים כאלה והכאב נמשך שלושה חודשים יכול להיות בגלל השמירות בצבא או חוסר שינה אבל עדיין יש קצת כאב והיו תקופות גם שהכאב היה גם באמצע הגב באיזור החוליות , הלכתי לאורטופד ופיזיוטרפיה וכירופרקט ועשיתי תרגילים לחיזוק הבטן ושמתי לב לתנועות הגב שלי ביומיום וסקוואטים לא עשיתי כמעט בכלל חוץ מאיזה פעמיים שלוש וזה היה רק בחודש הראשון של הכאבים , עכשיו אני עדיין מתאמן התחלתי לעבור לריצה וזה מרגיש לי יותר טוב בגב ואימוני חזה ומתח וידיים וקצת כתפיים אבל רגליים וכל מיני תרגילים שמערבים את הגב התחתון הפסקתי לעשות ואני רוצה לחזור לסקוואטים בהדרגה ויש לי שתי שאלות:
קודם כל מה אתם אומרים ? עדיף לעשות HB או LB
דבר שני - עדיף להתחיל לעשות סקוואטים עכשיו או לחכות עוד כמה חודשים בשביל לא לקחת סיכון שהכאב יחזור או שזה ייפגע בי ?
(נ.ב צילום CT זה לא דבר שייקרה בקרוב כי אני בצבא ובואו נודה בזה זה לא הכי פשוט וגם אם כן זה לא יהיה בחצי שנה הקרובה אלא אם כן אני יילחץ ממש חזק עליהם ויציק להם כל יום ויגזים עם מה שיש וגם אז ייקח כמה חודשים)
קודם כל מה אתם אומרים ? עדיף לעשות HB או LB
דבר שני - עדיף להתחיל לעשות סקוואטים עכשיו או לחכות עוד כמה חודשים בשביל לא לקחת סיכון שהכאב יחזור או שזה ייפגע בי ?
(נ.ב צילום CT זה לא דבר שייקרה בקרוב כי אני בצבא ובואו נודה בזה זה לא הכי פשוט וגם אם כן זה לא יהיה בחצי שנה הקרובה אלא אם כן אני יילחץ ממש חזק עליהם ויציק להם כל יום ויגזים עם מה שיש וגם אז ייקח כמה חודשים)