נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
נחש מה מומלץ למי שיש בעיה עם הניתוק של ההדליפט כמוני אבל הנעילה ממש מהירה ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פתחתי נושא בפורום אימוני כוח שמסביר על בנץ' דינאמי
בקשר למשתמש חדש:
1. לעשות דדליפט כל שבוע נעצר בשלב מסויים, אצלי זה היה ב190 ל5 חזרות, לא יכולתי להתקדם יותר מזה עם ההתאוששות והסדר יום שלי, ראק פולס עובד בדיוק על הנקודות תקיעה שלי בדדליפט ולכן שיפר לי את הדדליפט מאוד(15 קילו בזמן די קצר)
2. 1X5 בדדליפט זה המון, אל תשכח שיש לי משהו כמו 5 סטים לפני כן(חימום עם 60, 90, 120, 140, 170) שמוסיפים נפח, אין לי צורך בנפח גבוה בדדליפט כל עוד אני מתקדם, את הנפח אני משקיע בסקוואט. לעשות נפח בדדליפט היה שורף לי את התרגילים האחרים והמטרה להתקדם בהכל.
יש אפשרות לעשות תכנית ממוקדת דדליפט אבל זו לא המטרה כרגע
פעם הסקוואט שלי היה גבוה בהרבה מהדדליפט, עד שהבנתי שזה בגלל הטכניקה (לא שהיא לא הייתה טובה, אלא דרשה שינוי כדי להרים יותר).
במקום למקם את המוט מעל חצי כף הרגל, אני ממקם אותו מעל קצות האצבעות, ככה אני מעיף את המוט מהריצפה.
אחד הדברים הכי טובים שאפשר לעשות לדדליפט זה לעבור לעמידת צפרדע.
מה זה אומר?
פעם הסקוואט שלי היה גבוה בהרבה מהדדליפט, עד שהבנתי שזה בגלל הטכניקה (לא שהיא לא הייתה טובה, אלא דרשה שינוי כדי להרים יותר).
במקום למקם את המוט מעל חצי כף הרגל, אני ממקם אותו מעל קצות האצבעות, ככה אני מעיף את המוט מהריצפה.
אין קשר לגמישות, גם אני גמיש מאוד.גם לי מאמצע כף הרגל קשה יותר למשוך
מה הסיבה לזה? אני מאוד גמיש בהאמס וגם באופן כללי לא חסרה לי גמישות