נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
כשאתה עושה את ההיפ דרייב , נראה שהגב עולה מאוחר מידי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשאתה עושה את ההיפ דרייב , נראה שהגב עולה מאוחר מידי
שמתי לב שבהרבה לוגים התחילו לעשות DB ROW, יש סיבה שכולם משלבים את זה בטקסס? (ולחזרות גבוהות גם)
שבוע 4 טקסס אימון התאוששות
סקוואט
2X5X120
פרס
3X5X72.5- עלה מהר, שבוע הבא אפשר לעלות סוף סוף
1X10X60- בק אוף
מתח
50 חזרות ב5 סטים- המטרה להגיע ל65-70 חזרות ב5 סטים ואז להתחיל להוסיף משקל, שיפור אדיר בחודש האחרון
מסכים יש מקום לשפר טכניקה, זה למה רשמתי 90%, בגדול אני צריך להיות יותר מכווץ בסטים כדי שכל הגוף לא יזוז כולל הגב, אני לרוב מצלם בדיוק מהסיבה הזו, לא משנה כמה אני אעשה סקוואט תמיד יש מה לשפר.
ככל שהסטים מתקדמים בנפח כבר אין אוויר והכל נהיה קשה יותר, במיוחד סטים 4 ו5 שכבר אין לך כוח לנשום וקשה מאוד לשלוט על הטכניקה... עוד שבועיים מקצץ ל4 סטים
מסור מצויין, מבחינתי הוא הרבה יותר עדיף מBOR כי הוא לא מעמיס לי על הגב התחתון ומחזק מאוד את הרחב גבי וככה תומך בלחיצת חזה ובכל שאר התרגילים בפלג גוף עליון.
אני אישית עושה ביום נפח שבוע אחד פאוורקלין ושבוע שני חתירות לטווח גבוה.(מתח אני עושה בהתאוששות+עצימות)
הרבה ליפטרים כמו דייב טייט/וונדלר/מארק בל ממליצים לעבוד בטווח גבוה, הנה כתבה בנושא:
http://www.t-nation.com/free_online_article/most.../kroc_rows_101
השאיפה שלי להגיע ל5 סטים של 20 חזרות עם דאמבל של 50, רחוק בערך 10 קילו משם כרגע, אבל מתקדם טוב- מרגיש מצויין עם התרגיל
תודה על התשובה המפורטת, באותה מידה ממליצים בלינארית למשל לעשות מתח במקום BOR כדי לא להעמיס על הזוקפים.. אז למה לא מתח?
שבוע 4 טקסס אימון התאוששות
סקוואט
2X5X120
פרס
3X5X72.5- עלה מהר, שבוע הבא אפשר לעלות סוף סוף
1X10X60- בק אוף
מתח
50 חזרות ב5 סטים- המטרה להגיע ל65-70 חזרות ב5 סטים ואז להתחיל להוסיף משקל, שיפור אדיר בחודש האחרון
מסכים יש מקום לשפר טכניקה, זה למה רשמתי 90%, בגדול אני צריך להיות יותר מכווץ בסטים כדי שכל הגוף לא יזוז כולל הגב, אני לרוב מצלם בדיוק מהסיבה הזו, לא משנה כמה אני אעשה סקוואט תמיד יש מה לשפר.
ככל שהסטים מתקדמים בנפח כבר אין אוויר והכל נהיה קשה יותר, במיוחד סטים 4 ו5 שכבר אין לך כוח לנשום וקשה מאוד לשלוט על הטכניקה... עוד שבועיים מקצץ ל4 סטים
מסור מצויין, מבחינתי הוא הרבה יותר עדיף מBOR כי הוא לא מעמיס לי על הגב התחתון ומחזק מאוד את הרחב גבי וככה תומך בלחיצת חזה ובכל שאר התרגילים בפלג גוף עליון.
אני אישית עושה ביום נפח שבוע אחד פאוורקלין ושבוע שני חתירות לטווח גבוה.(מתח אני עושה בהתאוששות+עצימות)
הרבה ליפטרים כמו דייב טייט/וונדלר/מארק בל ממליצים לעבוד בטווח גבוה, הנה כתבה בנושא:
http://www.t-nation.com/free_online_article/most.../kroc_rows_101
השאיפה שלי להגיע ל5 סטים של 20 חזרות עם דאמבל של 50, רחוק בערך 10 קילו משם כרגע, אבל מתקדם טוב- מרגיש מצויין עם התרגיל
משקלים מכובדים כמה שוקל כבר?
- - - עידכון הודעה - - -
נחש את ממליץ לי באימון a אחרי חתירה לשלב מסור? אם כן כמה סטים וחזרות ? וכמה משקל התחלתי?
טקסס שבוע 5- התאוששות
סקוואט
2X5X120
פרס
3X5X72.5- סוף שבוע הזה אתחיל נפח עם 65 ועצימות ב75(משקלים נמוכים)בפרס
1X10X60
מתח
52 חזרות ב5 סטים- היה PR חזרות גם(15)- אשכרה לפני חודש עשיתי פחות מחצי
עוד לא התחלתי לעשות רוטציה, אבל בגדול אני אתחיל לעשות שבוע אחד בנץ' ושבוע שני פרס
בשבוע של הפרס ביום הקל יהיה אימון מהירות/בנץ' עם גומיות ככה שעדיין תהיה תנועה של לחיצה
בשבוע של הבנץ' יהיה 3X5 בפרס עם משקל בין השיא לבין הנפח(גבוה מהנפח)
מגיע שלב שקשה להתקדם בבנץ' כל שבוע בלי לשחק עם טווחי חזרות הרבה, אצלי זה באזור ה120-125 קילו.
סה"כ כשאני עושה בנץ' ופרס ומתקדם בהם טוב אז הם משפיעים גם אחד על השני כמו שצריך, מה גם שעם פציעה כתף ישנה אני חייב לשמור על פרס חזק