הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SmokingSnake- לוג אימוני כוח

איך זה הגיוני שהמסור שלי כ"כ חלש ? 40 זה אולי הRM12 שלי אני מאמין
עניין של הרגל ?

אולי האחיזה שלך מפריעה וחלשה?
מסור זה קשה, אני אישית התחלתי חלק כי כבר עשיתי מטקונים של פאוורקלין עם 60 קילו ל50 חזרות, אז הייתה סיבולת טובה

אימון התאוששות טקסס שבוע 6

סקוואט
2X5X120

בנץ' באחיזה צרה עם גומיות מיני מונסטר(ליפוף כפול בכל צד)
8 סטים של 3 חזרות עם 55KG, דקה מנוחה

מתח סופינציה
3X10
1X9

אימון של פחות משעה

כבר 6 שבועות מתחילת טקסס שאני ישן פחות מ4 שעות לפני יום עצימות, היום זה התנקם בי בדדליפט במשקל שהיה הPR הקודם שלי, קצת מאוכזב אבל אני אחזור על המשקל שוב.

סקוואט
1X3X175-PR- המטרה להגיע ל200 ל3, בונה חזק על החופש בקיץ כדי להתקדם מהר

פרס
1X3X75- די קל, סה"כ פעם ראשונה שאני עובד שלשות, השיא שלי כרגע 80 ל3 כי תמיד עבדתי רק בחמישיות/סינגלים, מקווה להגיע ל90 ל3

דדליפט

1X4X200- חמישית עלתה לברך, לא ניתקתי- כשל(שאיפה להגיע ל220 ל5)

מתח
1X9
1X13
1X9

נערך לאחרונה:
אני בחיובי מסביב ליום נפח ועצימות, המשקל שלי 2-3 קילו יותר בסוף שבוע מאמצע שבוע בגלל שאני דוחף אוכל

איך בדיוק אתה מנהל את זה ?
אתה בסהכ לא עולה במשקל אלא בנוזלים למרות שאתה אוכל יותר , איך זה יתכן

אני לא סופר קלוריות ואוכל פשוט אוכל מה שבא לי וחלבון הכוף נשאר באותו משקל כל עוד אני לא דוחף בכח
כשאתקע אעלה עוד במשקל

נפח שבוע 7

סקוואט- טכניקה לא מספיק טובה, אני מסיים את השבוע ולוקח שבוע קל

4X5X155
1X5X145

בנץ'
5X5X107.5

פאוורקלין- מתכונת רגילה
1X15X87.5

התאוששות שבוע 7
לא לקחתי חגורה, הפרס קצת הרגיש קשה יותר למרות המשקל הקל

סקוואט
2X5X120

פרס
1X8X62.5
2X7X62.5

מתח סופינציה- די חלש, ירדתי ב4-5 חזרות מלפני שבועיים, אולי בגלל הפרס
3X10
2X9

קצת תאומים

עצימות שבוע 7- טקסס, התחילו הריסוסים למרות חוסר בשינה

סקוואט
1X3X177.5-PR- עדיין בעיית טכניקה בחזרה אחרונה אבל יותר קל משבוע שעבר.

בנץ' באחיזה צרה עם slingshot ורוד עם עצירות בכל חזרה*
1X3X115
1X3X125
2X3X132.5-PR- פעם ראשונה, היה קל מדי אבל בעיקר תרגלתי איך זזים עם הדבר הזה

ראק פולס
1X5X210- PR
- קופץ בחמישיות

מתח- חלש
1X10
2X9

*סלינגשוט:
היו לי פציעות כתף בכדורסל ואימונים: כשהתחלתי להתאמן בערך לפני שנתיים וחצי, שמו לי לחיצה בסמית' מאשין, נפצעתי שם בכתף ואז עברתי בדיוק לSS, לפני התחרות בפתח תקווה לחצתי 120 ל3X3, נפצעתי חודשיים לפני בכשל של סינגל עם 130 בגלל ספוטר שנתן למוט למעוך אותי כמה שניות, ירדתי בערך ב15 קילו שוב פעם בבנץ', אני חוזר לעצמי עכשיו שוב ומתחיל לשבור שיאים-- כרגע כואב/לא נוח בכתף לעשות overload בבנץ', למרות שאין לי בעיות טכניקה כ"כ בפלג גוף עליון.

החלטתי לקנות slingshot כי אמרו שהוא מוריד הרבה עומס מהכתף וטוב לoverload, בנוסף השגתי אותו ב40 דולר כולל משלוח(חצי מחיר בערך מהרגיל) ממוכר שאני עושה איתו עסקים הרבה זמן, אז הלכתי על זה, מסקנות:
1. לא הצלחתי לגעת בחזה עם 100 קילו- אם הבנץ' RAW פחות מ120 ל3-5 חזרות אין מה לחשוב על זה(הייתי אמור לעשות היום 125 לשלשות, אני חושב שאני עדיין חלש בשביל זה, אולי ב130-135 היה מרגיש יותר טבעי להתחיל)- יש שיגידו אפילו 20-25 קילו יותר לפני שמתעסקים עם זה, אה"ל המליץ לי לא לקנות למשל ולהתחזק ל3+ פלטות לפני שאני נוגע בזה.
2. הslingshot נטרלה לי את הכתף והחזה/פירקה לי את הטרייספס והרחב גבי(אחיזה צרה מאוד/טווח גדול).
3. בחיים לא הרגשתי כ"כ טוב בכתף אחרי שלשות כבדות בבנץ'

שימוש באימונים:

-אני הולך להמשיך ימי נפח רק RAW, ביום הכבד אני הולך לעשות רוטציה בין סלינגשוט ובנץ' RAW בהחלפה כל שבועיים(מטרה לשבור שיאים בשניהם, הסלינגשוט יוצאת ככה בשימוש פעם בחודש למעשה).
-ביום התאוששות בשבוע של הפרס אני הולך לעשות קבוע בנץ' דינאמי(מהירות) עם גומיות ו50%.
-אני ממשיך ללחוץ צמוד מאוד למרות שהמשקל יורד קצת בגלל זה, כי אין לי כאבים ככה.

הרגשתי היום טוב, בלי כאב כתף בכלל, אני אנסה 140 אולי פעם הבאה ואדווח איך הכתפיים.
זה הכניס לי קצת עניין חדש באימונים, נחמד

נערך לאחרונה:
שבוע 8 יום נפח- מקצץ נפח מעכשיו ל4X5, גם ככה אני לא מגיע 100% ליום נפח כי 36-38 שעות לפני כן יש לי יום עצימות תמיד...

סקוואט
4X5X155- עבדתי לאט מדי כדי לשפר טכניקה/מוט שהתגלגל לי בחזרות אחרונות בזמן האחרון- בגדול הכל עלה אז בסדר

פרס
6X5X67.5- התבלבלתי בספירה נתתי סט עודף, עדיין קל מאוד

חתירה עם משקולת(מסור)

1X10X30-חימום
4X20X42.5- למרות שהורדתי סט היה קשה מאוד, מעבר לחזרה 15 כבר הייתי גמור, נשאר באותו משקל כרגע

2 סטים אחרונים של הסקוואט היום(להתעלם מהטרולים בהתחלה, כמה חברים מהמכון):

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פעם ראשונה שאני רואה בילדרים מטרילים facepalm

עדיין נראה שהגב עולה מאוחר מידי .

גם אצלי פעם המוט היה מתגלגל . עם סט אפ טוב זה לא אמור לקרות אני חושב

הסט הרביעי היה טוב רק איטי קצת, בחמישי המוט היה גבוה באיזה אינץ' וזה דפק לי את הסט/המוט התגלגל.
סה"כ הגב שלי לא עולה מאוחר כמו פעם, אולי זה נראה ככה בגלל המבנה גוף, אבל הסט הרביעי היה טוב מאוד.

בגדול ביום הכבד יש לי פחות בעיות, ביום נפח בסט אחרון אתה כבר רוצה לסיים ולנוח.

אני צריך להקפיד יותר על טכניקה בסטים האחרונים, יש לי גם נטיה לרדת קצת יותר מדי וזה מבזבז לי הרבה כוח.

חזק מאוד נחש, מת כבר לסיים עם הבחינה ולחזור לרסס.
מרגיש רע מאוד שה-180 לא עלה לחמישיה היום.:(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית