הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SmokingSnake- לוג אימוני כוח

התאוששות שבוע 8

סקוואט
1X5X120
1X8X110

בנץ' דינאמי עם דאבל מיני מונסטר בליפוף כפול
8X3X55- חצי דקה מנוחה בין כל סט, 40 שניות בסטים 6-8

מתח-
נחלשתי, כנראה בגלל שעליתי ל105 כבר, פעם הבאה אתחיל במתח
2X10
1X9
1X7

תאומים בסופר סט עם בטן בעמידה מול פולי עליון

3X15

גם בסקוואט עלייה מיותרת בשומן תגרור ירידה בכוח ?

לא... נחלשתי במתח כי זה תרגיל מבוסס משקל גוף, אז מן הסתם ככל ששוקלים יותר יהיה יותר קשה, 3 קילו במתח זה הרבה, 3 קילו בסקוואט זה תוספת שאני מוסיף כל שבוע...

בכל מקרה אני עדיין יכול לעשות 13-15 חזרות מלאות במתח, הסטים של ה10 ביום התאוששות ב21:00 בלילה וזה תרגיל אחרון, אז קשה יחסית

אחרי חודשיים של 4-2 שעות שינה לפני יום עצימות היום זה קרה, כשל בסקוואט

סקוואט
1X2X180- כשל בשלישית

פרס
1X3X80- זה הPR כרגע/לא ניסיתי יותר- היה קל

דדליפט
1X4X200- נפתחה לי האחיזה מעל הברך/יצאתי ילד עם המגנזיום, ממשיך לעלות במשקל- גם זה הPR שלי

מתח
2X10
1X8

שבוע הבא נחזור עם מוטיבציה לPRים

נערך לאחרונה:

סקוואט
1X2X180- כשל בשלישית

פרס

דדליפט
1X4X200- נפתחה לי האחיזה מעל הברך/יצאתי ילד עם המגנזיום, ממשיך לעלות במשקל- גם זה הPR שלי

מתח
2X10
1X8

זה בגלל ש-Vibryll לא היה שם לעודד אותך, שבוע הבא יהיה יותר טוב 😃

סקוואט
1X2X180- כשל בשלישית

פרס

דדליפט

מתח
2X10
1X8

תירוצים .
סתם .. זה לא נורמלי ליפטינג בלי לישון טוב . אני מחמש שעות שינה בממוצע לא מצליח להתאושש קרוב לאידיאלי .
איך הדדליפט זה PR ? לא היה 200X5 ?

זה בגלל ש-Vibryll לא היה שם לעודד אותך, שבוע הבא יהיה יותר טוב
smile.gif
זה פשוט היום הזה שאתה צריך להגיש עבודות של 4 קורסים ואיכשהו תמיד מוצא את עצמך פותר תרגילים במד"ר או פיזיקה 2 עד 3 לפנות בוקר:(

תירוצים .
סתם .. זה לא נורמלי ליפטינג בלי לישון טוב . אני מחמש שעות שינה בממוצע לא מצליח להתאושש קרוב לאידיאלי .
איך הדדליפט זה PR ? לא היה 200X5 ?

קשה להתאמן בלו"ז שיש לי, אבל אני מתקדם, העיקר שאני מתאושש מהנפח בסוף שבוע, אולי צריך שבוע קל בחודש הקרוב, אבל התכנון לסחוב ככה עוד חודשיים ואז בקיץ להתחנג'ר על טקסס.
בכל מקרה ה200 זה משקל PR שעשיתי כבר, זה לא PR חדש, PR חדש יהיה עוד שבועיים שאני אתן 205.🤘

זה פשוט היום הזה שאתה צריך להגיש עבודות של 4 קורסים ואיכשהו תמיד מוצא את עצמך פותר תרגילים במד"ר או פיזיקה 2 עד 3 לפנות בוקר:(

אתה לומד חשמל, נכון?
אני זוכר שבתקופת הלימודים היו ימים לחוצים שבהם הייתי ער כל הלילה והולך מהמעונות שלי לפקולטה בכפכפים בשבע בבוקר בשביל להגיש תרגיל לפני שהמתרגל מגיע לקחת אותם, פשוט גועל נפש..

אתה לומד חשמל, נכון?
אני זוכר שבתקופת הלימודים היו ימים לחוצים שבהם הייתי ער כל הלילה והולך מהמעונות שלי לפקולטה בכפכפים בשבע בבוקר בשביל להגיש תרגיל לפני שהמתרגל מגיע לקחת אותם, פשוט גועל נפש..

כן לצערי אני סטודנט צעיר שצריך לעמוד בהגשת מטלות... אתה מבין איך זה;gasg

מחכה לחופשת קיץ שאוכל להפגיז קצת באימונים/לישון כמו בנאדם

אני סטטי באזור ה102 קילו, בגדול המשקלים לא בשמיים, עוד חודשיים יהיה מעניין כבר, אני עדיין בשלב של עבודה על טכניקה, בעיקר בסקוואט ששיניתי את הטכניקה מאוד.
מבסוט שאני חוזר לבנץ' שלי לאט לאט.

בקשר לחתירה אני אישית לא עושה כי הגב התחתון גם ככה עובד קשה בסקוואט/פאוורקלין/דדליפט.
משקל התחלתי, אני הייתי מתחיל ב30 נגיד לטווח של 15 חזרות ל3-5 סטים, אימון אחרי זה 20 חזרות ל3-5 סטים באותו משקל, ומשם להמשיך לעלות(לא קל)
אפשרי לשלב מסור בלינארית במקום פנדלי ראו? ואיך זה הולך 5 סטים לכול יד 15 חזרות?

אפשרי לשלב מסור בלינארית במקום פנדלי ראו? ואיך זה הולך 5 סטים לכול יד 15 חזרות?

בגישה של matt kroc עושים 2-3 סטים של חימום ל וסט אחד מקסימלי ל20-30 חזרות עם משקל מקסימלי.
אני עושה 5-4 סטים של 20 חזרות כל יד וזה קצת אקסטרים אבל עובד לי מצויין, לא פגע בהתאוששות ועזר לי לעלות במאסה בגב והרבה מאוד בכח בידיים, אני בשלב שאני אוהב להתנסות ולראות מה עובד לי טוב.

5 סטים של 15 חזרות נשמע בסדר, בגדול לא הייתי שם את זה למתאמן מתחיל שעושה דדליפט פעמיים בשבוע נגיד(עדיף להתמקד במתח) מחשש לאימון יתר של האחיזה.
הכי טוב לנסות ולראות איך הולך, תתחיל ממשקל סביר.

אימון נפח טקסס, שבוע 9

סקוואט
4X5X155

בנץ'
3X5X110
2X4X110

פאוורקלין
15 סינגלים חצי דקה מנוחה, 90 קילו- PR

לא חשבתי שיילך כ"כ טוב אחרי שלפני 36 שעות בערך עשיתי דדליפט כבד, אבל הלך טוב...
סרטונים בקרוב של הסקוואט ופאוורקלין

בגישה של matt kroc עושים 2-3 סטים של חימום ל וסט אחד מקסימלי ל20-30 חזרות עם משקל מקסימלי.
אני עושה 5-4 סטים של 20 חזרות כל יד וזה קצת אקסטרים אבל עובד לי מצויין, לא פגע בהתאוששות ועזר לי לעלות במאסה בגב והרבה מאוד בכח בידיים, אני בשלב שאני אוהב להתנסות ולראות מה עובד לי טוב.

5 סטים של 15 חזרות נשמע בסדר, בגדול לא הייתי שם את זה למתאמן מתחיל שעושה דדליפט פעמיים בשבוע נגיד(עדיף להתמקד במתח) מחשש לאימון יתר של האחיזה.

אימון נפח טקסס, שבוע 9

סקוואט
4X5X155

בנץ'
3X5X110
2X4X110

פאוורקלין

4 סטים כול יד 10 חזרות גם תופס? גם אני בחיטוב ואני לא רוצה להעמיס יותר מידי או שעדיף 12-15 חזרות?
ויש איזה סרטון טכניקה מומלץ שמראה למשל איך המנח גב אמור להיות?

תנסה לעשירית ותראה איך הולך, הקטע זה לתת הרבה נפח/חזרות אני הייתי הולך על 3 שמיניות וסט מקסימום של 20 איפשהו באמצע

אימון נפח טקסס, שבוע 9

סקוואט
4X5X155

בנץ'
3X5X110
2X4X110

פאוורקלין

בגישה של מט קרוקזלקי גם לא נוגעים בחזה בדאמבל אחרי ה-8 חזרות הראשונות, פשוט המשקל זז = חזרה בלי קשר לכלום.

50 דקות של באסה(אימון התאוששות)

סקוואט
2X5X120

פרס

2X5X65

מתח
4X10

תאומים בסמית'
3X20X140

יום הריסוסים- שבוע 9

ישנתי 7-9 שעות כל לילה מיום שבת, האימון עצימות היום היה לא הגיוני, הכל עף.
היה קצת קושי עם הבנץ' בסלינגשוט דווקא בנעילה.

סקוואט
1X3X180-PR

בנץ' עם סלינגשוט באחיזה צרה ועצירה על החזה

3X3X135-PR- פעם הבאה ננסה 140

ראק פולס

1X5X215-PR

אימון טוב...

כרגיל פחות מ40 שעות אחרי אימון עצימות, אבל הפרטנרים לאימון היו ועם קצת ראבק הכל עלה

סקוואט
4X5X155
1X8X120- בק אוף לתוספת VOLUME

פרס- פיניתי את הראק למישהו לצורך סקוואט, לכן מהסט השני עשיתי פאוורקלין לכתף+ סידרתי אחיזה ועשיתי פרס
4X5X70
1X4X70- לא החזקתי את המוט טוב מהפאוורקלין
1X6X70- התעצבנתי ונתתי סט שישי והוספתי חזרה

מתח- פעם ראשונה עם משקל מזה 3 חודשים
1X8
3X5+15KG- הייתי צריך להתחיל עם 12.5 לדעתי
1X8

אימון קשה מאוד כרגיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית