הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SmokingSnake- לוג אימוני כוח

יום הריסוסים שבוע 10 ואיתו 3 שיאים(שלא ייגמר לעולם)
השבוע פספסתי אימון התאוששות בגלל מבחנים וגם ירדתי 2 קילו משקל גוף(כרגע 104), היה לילה לבן וחזרתי הביתה אחרי מבחן, ישנתי 4 שעות והלכתי להתאמן הכל עלה.

סקוואט
1X3X182.5-PR

פרס
1X2X82.5-3RD=fail - חוסר ריכוז חזרה אחרונה זזה קדימה
1X3X82.5-PR

דדליפט
1X5X205-PR- ממשיך לקפוץ ב5 קילו כל שבועיים

chin-ups
3X10

כן לקחתי שבוע הפסקה ממתח, שבוע הבא אני חוזר ואני מתחיל לעשות מתח חזרות ומשקל לסירוגין.
בסבב הנוכחי לא ציפיתי להרבה בגלל הלימודים, אבל פשוט הכל עולה, אני מקווה להגיע לפחות ל220 לחמישייה בדדליפט, זה ייתן לי 245-250 לסינגל ממה שאני מכיר את עצמי בדדליפט.

יום נפח שבוע 11
היה אימון קשה, אתמול חשבתי לא להתאמן בגלל דומס בגב וירכיים מהדדליפט(לא עליתי במדרגות), אבל ולאד שכנע, עשיתי פואם רולינג ובאתי לתת בראש.
לקח לי 3 שעות היום(הגזמנו קצת, דיבורים צחוקים אוכל באמצע)
ימי נפח מתחילים להפוך לברוטאליים, מ160 אני אוריד את הבק אוף של הסקוואט ואולי גם אוריד סט בבנץ' ואעשה סט אחרון בק אוף.

סקוואט
- זה השיא הנוכחי לנפח(עשיתי 4X5 בלי בק אוף)
4X5X157.5- צריך לקצץ עומק סתם מבזבז לי אנרגיה
1X7X120 בק אוף(השלמת נפח)

בנץ'- PR לנפח(ואני אעלה ל115 פעם הבאה), אחרי הפציעה והתחרות התחלתי מ100(היה קשה 100!) וחזרתי עכשיו לתת בראש, הסלינגשוט עוזר לי מאוד
1X4X112.5
- סתם כשל
3X5X112.5
1X4X112.5- כשל של עייפות

פאוורקלין- סינגלים עם 30 שניות מנוחה
1X9X92.5- PR- כשל חזרה עשירית(פעמיים)

טקסס, בק אוף= סט אחרון עם יותר חזרות ופחות משקל להשלמת נפח כולל.

טקסס זה template, כל אחד יכול לשים מה שבא לו ולהתמקד במה שבא לו.
התכנית ההמונית לרוב בלי בק אוף, מצד שני אנשים עושים נפח של 4X5 לפעמים עם בק אוף, או 4X4 וראיתי גם כאלה שעושים רק 3X5 ביום נפח, ויש כאלה שראיתי שעשו סטים של 3 ל6 סטים והתקדמו.
כל עוד ביום עצימות שוברים שיאים ממשיכים עם מה שעובד

אימון התאוששות(החלטתי בהתאוששות בלי חגורה כי הכל קל, כמו טיפש הוצאתי גם את המגנזיום והמתח היה סיוט)

סקוואט
2X6X125- אירובי

פרס
3X6X65- יותר קל מאירובי

מתח
1X8(חימום)
1X10
1X14- נראה לי שזה PR לחזרות, הייתי נותן עוד 3-4 עם מגנזיום/ידיים החליקו
1X10

קצת בייספס ותאומים בסופר סטים

יום הריסוסים שבוע 11
3 שיאים בכיס כמיטב המסורת

סקוואט
1X3X185-PR

בנץ' עם עצירות מלאות עם סלינגשוט

1X2X140- ספוטר נגע במוט, החזרתי והבאתי ספוטר אחר
3X3X140-PR- כבד אבל ממשיך לקפוץ בחמישיות עד שאני נכשל

ראק פולס

1X5X220-PR
- כבד, ב2 האחרונות רעדתי כמו רקדנית בטן. ספק אם התיישרתי לגמרי באחרונה, אני אעלה רק ב2.5 פעם הבאה.

כל הכבוד על הסקוואט! כבר קשה מאוד להתקדם במשקלים האלו, במיוחד בלי עליה במשקל גוף, המשך ככה!

חזק מאוד נחש!
בקרוב מאוד אצטרף לאימונים משותפים כמו פעם!😃

כל הכבוד על הסקוואט! כבר קשה מאוד להתקדם במשקלים האלו, במיוחד בלי עליה במשקל גוף, המשך ככה!

טקסס מדהימה, אני נותן 3 או 4 שיאים כל שבוע(פרס/בנץ/סקוואט/פאוורקלין/דדליפט/ראק פולס/מתח)... בינתיים הסקוואט והדדליפט עולים 2.5 בשבוע כמו שעון ב"ה רק שלא ייגמר, גם הבנץ' סלינגשוט בעצירה בתחתית מתקדם ב2.5 לשבוע
רוצה עוד 20 קילו לפחות על המוט

איך זה הגיוני שאתה מתקדם עם טקסס ? יכולת באותה המידה לעשות ריסט כשנתקעת בראשונה ?

איך זה הגיוני שאתה מתקדם עם טקסס ? יכולת באותה המידה לעשות ריסט כשנתקעת בראשונה ?

הייתי טיפש ולא ידעתי מה אני עושה, הייתי כל הזמן מת באימון נפח ונכשל ביום הכבד ושורף את עצמי סתם.
עכשיו אני עובד עם אחוזים ומשחק עם הנפח ככה שיתאים לתכנית והעיקר שאני אתאושש כמו שצריך והיום עצימות יעלה.

זה אומר לפעמים להוריד סט אחד של 5, או להוסיף בק אוף של 8 חזרות בשביל ווליום או להשאר באותו משקל 3 שבועות בסקוואט ביום נפח בקיצור מה שעובד כדי לשבור שיאים

אין סרטונים של כלום מאחר והצלם המדופלם שלי(ויבריל) נטש אותי לאחרונה, משבוע הבא/עוד שבועיים יהיו לתלה כשויבריל יחזור לרסס איתי:Banane36:

אין סרטונים של כלום מאחר והצלם המדופלם שלי(ויבריל) נטש אותי לאחרונה, משבוע הבא/עוד שבועיים יהיו לתלה כשויבריל יחזור לרסס איתי:Banane36:

images

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית