SmokingSnake- לוג אימוני כוח

יום נפח שבוע 12

ביקשתי מחבר לעבודה שיצלם סט אחד, משבוע הבא מקווה לצלם הכל כשויבריל יחזור לעניינים.

אוכל/שתיה באימון(להמחיש מה זה יום נפח):
- חצי ליטר מים עם CRAZE.
- ליטר וחצי מים.
- בערך 700 מ"ל מים עם חומצות אמינו(קיבלתי חינם)
- בתוך האימון 300 מ"ל מים עם סקופ וחצי חלבון
- 2 אפרסקים, תפוח, בננה
- 2 חטיפי אנרג'י

סקוואט
4X5X160- סה"כ טכניקה טובה אבל קצת GM ולפעמים צנחתי, אני נשאר במשקל הזה לשבוע הבא(זה שיא לנפח)

פרס
1X4X72.5- אחיזה צרה מדי/עליתי 6 קילו והתרחבתי ואשכרה הייתי צריך להחליף רוחב אחיזה בגלל זה
4X5X72.5

מסור
2X20X45
1X18X45
1X14X45

סט שלישי מהיום:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
- חצי ליטר מים עם CRAZE.
- ליטר וחצי מים.
- 2 אפרסקים, תפוח, בננה
- 2 חטיפי אנרג'י
חשבתי שאתה טבעי..
סקוואט טוב מאוד

- חצי ליטר מים עם CRAZE.
- ליטר וחצי מים.
- 2 אפרסקים, תפוח, בננה
- 2 חטיפי אנרג'י

הבאת את הפירות מהבית?
אתה מרגיש שזה עוזר לך לנשנש בין הסטים?

הבאת את הפירות מהבית?
אתה מרגיש שזה עוזר לך לנשנש בין הסטים?

אימון של שעתיים וחצי, אני חייב להכניס חלבון ואוכל אפילו אם זה לא הרבה...
הבאתי פירות מהבית הקפיטריה שלנו סגורה כרגע

מתי אתה אוכל את כל זה? אם הייתי אוכל בין הסטים של הסקוואט הייתי מקיא :bad:

נחש המלצת לי פעם בחמישה שבועות לעשות ריקון נוזלים. איך אני עושה את זה ?

פשוט כי אני רעב ומרגיש כאילו הקיבה שלי אוכלת את עצמה כבר

נחש המלצת לי פעם בחמישה שבועות לעשות ריקון נוזלים. איך אני עושה את זה ?

אתה לוקח שבוע בינוני/בלי להתקדם יותר מדי במשקלי עבודה, מכניס טיפה אירובי(שעתיים פרוש על פני כל השבוע) ומוריד פחמימה ל120-130 גרם.
אמור להוריד נוזלים

כדי שיוכל לאכול כמו שצריך ולא לדאוג שהוא נהיה שמן סתם

אתה לוקח שבוע בינוני/בלי להתקדם יותר מדי במשקלי עבודה, מכניס טיפה אירובי(שעתיים פרוש על פני כל השבוע) ומוריד פחמימה ל120-130 גרם.
אמור להוריד נוזלים

זה באמת משפיע בצורה כלשהי? (גיסי מתחתן בסוף אוגוסט, ואם זה ייתן אפקט כלשהו אני אכניס איזה שבוע שקר כזה 😃)

בגדול אם הייתי היום עושה SS שוב הייתי פשוט אוכל כמו שאני אוכל היום בתפריט מסודר(אז לא ידעתי כלום, פשוט אכלתי)
שבוע כזה של הורדת נוזלים יכול להיות טוב כשאתה על הרבה קלוריות, כל מי שבהתחלה ועדיין לא צורך כ"כ הרבה לטעמי לא צריך.

וכן, זה משפיע, אתה מוריד 25-30% מהעליה במשקל תוך כדי עליה(אם המשפט נשמע הגיוני)

אני דווקא חושב שכדאי לעשות דל פחמימה קיצוני לכמה זמן שאפשר להחזיק/עד שלא רואים יותר שינוי בנוזלים.
עד 30 גרם פחמימה, רצוי עד 20 ואפילו מתחת ל-10 פחמימה.
מהניסיון שלי ב-PREP PHASE ב-CBL אני ירדתי 2-3 אחוז שומן (אני כמו בשיא החיטוב, איזור 14%-14.5%. אני תופס את הכרס וזה נראה ומרגיש כמו סוף החיטוב) ואיבדתי נוזלים.
אולי לא ירדתי בשומן ופשוט הנוזלים היו כל כך קיצוניים שחשבתי שאני 16-17 (וככה גם מי שהעריך לי בפורום) אבל בעצם נשארתי על אחוז זהה מסוף החיטוב.
10 ימים על דל קיצוני משנים מראה בצורה רצינית, אפילו 5-7 ימים ככה ואתה נראה אחר לגמרי.
אם משלבים HIIT של 15-20 דקות פעם-פעמיים במהלך התקופה יהיה אפקט אפילו עוד יותר חזק.

אני דווקא חושב שכדאי לעשות דל פחמימה קיצוני לכמה זמן שאפשר להחזיק/עד שלא רואים יותר שינוי בנוזלים.
עד 30 גרם פחמימה, רצוי עד 20 ואפילו מתחת ל-10 פחמימה.
מהניסיון שלי ב-PREP PHASE ב-CBL אני ירדתי 2-3 אחוז שומן (אני כמו בשיא החיטוב, איזור 14%-14.5%. אני תופס את הכרס וזה נראה ומרגיש כמו סוף החיטוב) ואיבדתי נוזלים.
אולי לא ירדתי בשומן ופשוט הנוזלים היו כל כך קיצוניים שחשבתי שאני 16-17 (וככה גם מי שהעריך לי בפורום) אבל בעצם נשארתי על אחוז זהה מסוף החיטוב.
10 ימים על דל קיצוני משנים מראה בצורה רצינית, אפילו 5-7 ימים ככה ואתה נראה אחר לגמרי.
אם משלבים HIIT של 15-20 דקות פעם-פעמיים במהלך התקופה יהיה אפקט אפילו עוד יותר חזק.

מי שבSS עושה מאסה, המטרה של ריקון נוזלים(2-6 קילו בשבוע) זה כדי לא להראות כמו שק נוזלי, לא כדי לחטב.
בשביל לחטב עושים חיטוב(אחוזי שומן לא יורדים בשבוע)

מי שבSS עושה מאסה, המטרה של ריקון נוזלים(2-6 קילו בשבוע) זה כדי לא להראות כמו שק נוזלי, לא כדי לחטב.
בשביל לחטב עושים חיטוב(אחוזי שומן לא יורדים בשבוע)
אני מודע לזה, הייתי על נייטרלי.
שבוע שמישהו לא יתקדם במשקלים לא נורא, זה שווה את הירידה המשמעותית בנוזלים ואולי גם בשומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית