SmokingSnake- לוג אימוני כוח

שבוע 12 אימון קל(בלי חגורה! מוקדש לשלד הלילה!)

סקוואט
2X6X125

בנץ' אחיזה צמודה עם דאבל מיני מונסטר+ליפוף כפול, 45 שניות מנוחה
10 סטים של 3, 60 קילו- האחרונים קשים/נעילה ארוכה

מתח משקל גוף
3X10
1X14

בייספס מוט אולימפי
3X8X42.5
1X7X42.5

גיליתי שאני נמושה בבייספס אז אתחיל לעשות פעם בשבוע שמיניות עד שיהיה 60 קילו על המוט לשמיניות

קצת תאומים
4 סטים

שבוע 12 אימון קל(בלי חגורה! מוקדש לשלד הלילה!)

סקוואט
2X6X125

בנץ' אחיזה צמודה עם דאבל מיני מונסטר+ליפוף כפול, 45 שניות מנוחה
10 סטים של 3, 60 קילו- האחרונים קשים/נעילה ארוכה

מתח משקל גוף
3X10
1X14

בייספס מוט אולימפי
3X8X42.5
1X7X42.5

גיליתי שאני נמושה בבייספס אז אתחיל לעשות פעם בשבוע שמיניות עד שיהיה 60 קילו על המוט לשמיניות

קצת תאומים
4 סטים

תקשיב לריפטו תעשה עם דאמבלים

שבוע 12 אימון עצימות

הרגשתי חלש היום מאוד, אבל שמתי מוזיקה ונכנסתי ברבאק להכל, בהתחשב שהחימום בסקוואט עם 140 היה כבד הלך טוב:

סקוואט
1X3X187.5-PR- יש מצב שלא שברתי באחרונה(חוזר על זה שבוע הבא), היה כבד, חזרה אחרונה רעדתי(לא קרה לי עדיין בסקוואט)...

פרס
1X2X85-PR כשל בשלישית(טכניקה)
1X2X82.5- יותר חרא מה85
1X3X82.5- קל כמו נפח/טכניקה טובה מאוד מהעצבים

דדליפט
1X4X210-PR כשל בחמישית
טכניקה חרא, בחזרה שלישית דפקתי הכל(משכתי את המוט באוויר/רחוק מהגוף כמו טיפש) והלך כל הסט.
חמישית: החזקתי את המוט מעל הברך(אשכרה נתקעתי בנעילה), חשבתי בראש אם כדאי להקפיץ את המוט, החלטתי שאין טעם(=פסול).
ברגע שהוצאתי אוויר בחמישית הסט נגמר למעשה, הייתי צריך לקחת יותר נשימות, פעם הבאה אני מעיף את זה

סיכום ביניים למשקלים שעליתי בטקסס:

15 קילו בסקוואט, ראק פולס- 20 קילו
15 קילו בדדליפט(התחלתי 195 ל4, היום 210 ל4)
7.5 קילו לשלשה בפרס
בנץ'- סלינגשוט אז קשה לדעת(בקרוב חוזר לRAW), אבל עליתי מהתחרות מ115 לסינגל(פציעה, ו105 ל3X5) ל115 לנפח שאני נותן בשישי
פאוורקלין- 7.5 לסינגלים
מתח- 4 חזרות למקס' חזרות
10 קילו למסור לסטים של 20

דדליפט(פלטות של 50-20-20-5 בכל צד):

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן זה בעייתי שאין לנו כמעט פלטות תקניות, הן בקוטר נמוך ומרחפות מעל הרצפה, יש רק 4 תקניות כרגע(השאר או נשברו, או שיצא להם החישוק הפנימי ולא בטיחותיות), ויש זוג פלטות של 25(מרגיז לחשב איתן משקלים) וזוג פלטות של 50. אני ב220 אשים פלטות קטנות גם, כי זה מבאס למשוך 210 וזה נראה כמו 160 facepalm

בכל מקרה בסקוואט אני עם 4 פלטות כי זה לא מפריע

כן זה בעייתי שאין לנו כמעט פלטות תקניות, הן בקוטר נמוך ומרחפות מעל הרצפה, יש רק 4 תקניות כרגע(השאר או נשברו, או שיצא להם החישוק הפנימי ולא בטיחותיות), ויש זוג פלטות של 25(מרגיז לחשב איתן משקלים) וזוג פלטות של 50. אני ב220 אשים פלטות קטנות גם, כי זה מבאס למשוך 210 וזה נראה כמו 160 facepalm

בכל מקרה בסקוואט אני עם 4 פלטות כי זה לא מפריע
רגע רגע, פלטות של 50? יש דבר כזה?
הייתי בטוח ש25 זה הכי גבוה.
אם יש ולא הייתה אי הבנה עזרת לי עם התערבות בת יותר משנה. 😲

רגע רגע, פלטות של 50? יש דבר כזה?
הייתי בטוח ש25 זה הכי גבוה.
אם יש ולא הייתה אי הבנה עזרת לי עם התערבות בת יותר משנה. 😲

בתמונת פרופיל שלך בצד, כמה חשבת ששוקלות הפלאטות שהבחור מושך?
הרי מוזר אם היו לו 4 של 25 בכל צד, נכון?😃

סקוואט
1X3X187.5-PR- יש מצב שלא שברתי באחרונה(חוזר על זה שבוע הבא), היה כבד, חזרה אחרונה רעדתי(לא קרה לי עדיין בסקוואט)...

רעידות בתרגיל כלשהו זה מתוצאה של אנדרנלין מוגבר?-במילים אחרות שהמוח אומר להמשיך אבל הגוף רוצה לעצור?
תקן אותי אם אני טועה

נערך לאחרונה:
רעידות בתרגיל כלשהו זה מתוצאה של אנדרנלין מוגבר?-במילים אחרות שהמוח אומר להמשיך אבל הגוף רוצה לעצור?
תקן אותי אם אני טועה

לא, זה כשכבד לך מוות ואתה מנסה להתמודד עם המשקל בכל הכוח שנשאר לך.

יום נפח שבוע 12

ביקשתי מחבר לעבודה שיצלם סט אחד, משבוע הבא מקווה לצלם הכל כשויבריל יחזור לעניינים.

אוכל/שתיה באימון(להמחיש מה זה יום נפח):
- חצי ליטר מים עם CRAZE.
- ליטר וחצי מים.
- בערך 700 מ"ל מים עם חומצות אמינו(קיבלתי חינם)
- בתוך האימון 300 מ"ל מים עם סקופ וחצי חלבון
- 2 אפרסקים, תפוח, בננה

לא אמורים לקחת CRAZE על קיבה ריקה ופחות מים ?

אחד הדברים הכי ברורים מהסרטון שלך (במיוחד בחזרה האחרונה), הוא שאתה אכן מקריב אבל ממש לא כמו החבר'ה עם הדאמלס מאחוריך...מקווה שתלמד מהם משהו ותתחיל להיות רציני. קח את עצמך בידייים בנאדם.

למה אתה מגלגל את המוט אלייך וממך לפני כל חזרה ? כשאני עושה את זה זה ממש מכביד ומקשה עליי

יפה מאוד (לא יכול להוסיף מוניטין)! הגרביים שלך אפילו יותר סקסיות משלי, איפה קנית אותן?

למה אתה מגלגל את המוט אלייך וממך לפני כל חזרה ? כשאני עושה את זה זה ממש מכביד ומקשה עליי

גם אני עושה את זה פה ושם, עוזר לי להשתמש בלטיסימוס יותר טוב בזמן ההרמה ומוסיף לי שטפי דם הארדקור בגובה של המוט.

לא אמורים לקחת CRAZE על קיבה ריקה ופחות מים ?

רשום שצריך לקחת עם 16 אונקיות(0.48 ליטר) את הכמות שאני לוקח(סקופ ושלוש רבעים)

אחד הדברים הכי ברורים מהסרטון שלך (במיוחד בחזרה האחרונה), הוא שאתה אכן מקריב אבל ממש לא כמו החבר'ה עם הדאמלס מאחוריך...מקווה שתלמד מהם משהו ותתחיל להיות רציני. קח את עצמך בידייים בנאדם.

אכן לקחתי לתשומת לבי!

סתם הרגל...

יפה מאוד (לא יכול להוסיף מוניטין)! הגרביים שלך אפילו יותר סקסיות משלי, איפה קנית אותן?

יש לי גיפט-קארדים שהתאספו מהחגים באיזה 400 שקל, אני מחפש כל פעם איפה להשתמש. קניתי בספורט ורטהיימר לפני התחרות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית