עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היום: פואם רולר בבית
רושם פה את הרוטינה שלי שיהיה ברור מה הכוונה כל פעם שאני ארשום פה "פואם רולר"
עושה כרגע פעם בשבוע רק(שבת), שואף לפעמיים בשבוע(שלישי ושבת)
כל שריר בגוף או אזור מחולק לשניים, כל פעם עבודה על חצי מהאורך 10-15 פעמים(אני רושם בשתי שורות מהסיבה הזאת):
IT BAND .1- מהgreater trochanter עד אמצע הירך
מאמצע ירך עד מפרק הברך.
2. קוואדס- מתחילת הpubic bone עד אמצע ירך
מאמצע ירך עד הפטלה.
3. האמסטרינגס- מה iscial tuberosity(עובד על הנקודה הזאת חזק) עד אמצע ירך
מאמצע ירך עד החלק האחורי של הברך
4. מקרבים- מהחיבור באגן עד אמצע ירך
מאמצע ירך עד לברך.
5. תאומים וסולאוס- מהחלק האחורי של מפרק הברך עד אמצע השוק.
מהאמצע של השוק עד לגיד אכילס(כולל)
5. SHINS- חלוקה לשניים של הtibialis anterior בצורה דומה לתאומים.
6. ישבן ומרחיקי ירך- כל פעם רגל בהצלבה ועבודה מסוף הפאסיה של גב תחתון עד הischial tuberosity.
7. כף רגל- דורך על הפום רולר וגם על הצד(הקשת של כף הרגל)
8. חזה וכתף- כל צד בנפרד בעיקר בחיבור ליד מפרק הכתף ובית השחי(קדימה), בנוסף משתמש בכדור טניס על הכתף מול הקיר
9. רחב גבי- על הצד, כרגיל חלוקה לשניים, מתחיל מהבית שחי עד האמצע, חלק שני מהאמצע וקצת יותר למטה(כואב)
10. זוקפים ועמ"ש(T1-T12)- עובד על גמישות של הToracic spine בגב ב3 חלקים כל פעם 3-5 חוליות- עושה פשיטת חוליות סטטית.(segmental mobilization)
11. טרפזים וrhomboids- עיסוי אקטיבי הפעם, לוקח ידיים מאחורי הראש, מרפקים לתקרה(ככה יש רוטציה מקסימלית של השכמות)- עובד על הרוטייטור קאף בחיבור מאחורה בחוליות העליונות, אזור של T1-T5.
חלק שני בחוליות התחתונות יותר T5-T12, אני יורד בזהירות גם לעיסוי של חוליות לומבריות תוך כדי flexion.
בשלב הזה אני עובד קצת גם על התלת ראשי בדרך כלל עלך הדרך.
12. חוליות צוואריות ושרירי צוואר- סיבובי צוואר איטיים בשכיבה על הגב.
הכל לוקח בערך 40 דקות
לא רציתי לפתוח נושא חדש וזכרתי שאתה מבין בזה אז אני כבר אשאל פה, בקשר למבנה של האימון - רכשתי ראמבל רולר עכשיו ואני רוצה לדעת איך האימון בנוי (מבנה כמו סטים/חזרות למשל).
רשמת שאתה מחלק כל שריר ל-2 חלקים ועושה 10-15 פעמים. הכל רציף? יש מנוחות? אני יודע שהשאלות קצת באוויר אבל אם תוכל לתת טיפה הכוונה ראשונית אני אשמח.
הבנתי תודה!זה לא מסובך, שימוש ברולר זה לא "אימון" זה סה"כ שחרור, אין יותר מדי קושי פיזי.
תנוח כמה שבא לך(אני לא נח בכלל), אני מחלק כל שריר ל2, עוצר לפעמים בנקודה אם יש נקודה ממש ממש כואבת, וממשיך את שאר החלק של השריר ב10-15 סיבובים מהירים.
למה ירדת ל5*3 עם בק אוף כבר בשלב הזה של התכנית?
נחש תגיד אתה ניסית מקבילים עם הסלינגשוט?
אם לא תוכל לנסות 2-3 חזרות ולספר לי איך זה?
יש לך לינק לסירטון המלא? (לא powerlifting the mentality)
רוצה להוסיף תרגילי עזר ויותר נפחלמה פיצלת את הטקסס לארבעה ימים?
תרגיל עזר של בייספס, לאיזה תרגיל מורכב הוא מסייע?