הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיית ניתוק בדדליפט

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
הצד החלש שלי בבדליפט הוא הניתוק, היום זה הגיע למצב שלא הצלחתי לנתק את החזרה 4 אחרי 3 נסיונות התייאשתי, הרצתי חיפוש בפורום ולא ממש מצאתי תשובה, איזה תרגילי עזר יש לשיפור הניתוק ואיך אפשר לשלב אותם בSS?

ניסתי כמה שיותר לדחות את זה, אבל איך זה קשור? אני מצליח לעלות את המוט טיפ טיפ ונופל לא חושב שזה קשור לאחיזה

הגוף לא ירים את מה שהידיים לא יכולות להחזיק. שהמוט לא עוזב בכלל את הרצפה זאת בד"כ האחיזה.

אין טעם לשחק בתרגילי עזר לדדליפט בSS, מהחברים שעשו איתי את התכנית במכון לא מכיר מישהו שסיים עם פחות מ160 לחמישייה, הייתי הולך לבדוק שהסקוואט שלך עמוק מספיק ואתה מתקדם בו. בנוסף יש צורך לבדוק טכניקה אולי בדדליפט ולראות שאתה מושך בהתחלה טוב.

אם הכל בסדר כנראה יש בעיית התאוששות.

אין סיבה שלא תתקדם לפעמיים משקל גוף אם אתה פחות מ75 קילו בSS, ראיתי ילדים בני 16 עושים את זה אצלנו

• פותח/ת השרשור
אין טעם לשחק בתרגילי עזר לדדליפט בSS, מהחברים שעשו איתי את התכנית במכון לא מכיר מישהו שסיים עם פחות מ160 לחמישייה, הייתי הולך לבדוק שהסקוואט שלך עמוק מספיק ואתה מתקדם בו. בנוסף יש צורך לבדוק טכניקה אולי בדדליפט ולראות שאתה מושך בהתחלה טוב.

אם הכל בסדר כנראה יש בעיית התאוששות.

אין סיבה שלא תתקדם לפעמיים משקל גוף אם אתה פחות מ75 קילו בSS, ראיתי ילדים בני 16 עושים את זה אצלנו
הסקוואט שלי עמוק מדי עכשיו מקפיד לוותר קצת על העומק, את הטכניקה אני אבדוק.
את השורה האחרונה לא הבנתי אבל אני מתקדם במשקל גוף אם זה מה שהתכוונת.

בשורה האחרונה התכוונתי שאם אתה שוקל 70-75 תוכל להגיע בקלות לדדליפט כפול מהמשקל(140-150)
אישית סיימתי עם 170 ל5 חזרות, על 99-100 קילו(לא בשמים אבל אני מרוצה)

ברגע שהסקוואט יהיה טוב ולא יגביל אותך בגלל עודף עומק אתה תתקדם אל תדאג

נערך לאחרונה:
בשורה האחרונה התכוונתי שאם אתה שוקל 70-75 תוכל להגיע בקלות לדדליפט כפול מהמשקל(140-150)
אישית סיימתי עם 170 ל5 חזרות, על 99-100 קילו(לא בשמים אבל אני מרוצה)

ברגע שהסקוואט יהיה טוב ולא יגביל אותך בגלל עודף עומק אתה תתקדם אל תדאג
עודף עומק משפיע לרעה? באיזה צורה בדיוק אם לא אכפת לך לפרט?

עודף עומק משפיע לרעה? באיזה צורה בדיוק אם לא אכפת לך לפרט?
כן, כי אתה לא \ פחות מנצל את הסטרץ' ריפלקס, אתה מרים פחות משקל ובשביל להגיע לעומק כזה אתה נאלץ להרפות בתחתית - ולהיות רפוי בתחתית של הסקוואט עם הרבה משקל עליך זה אף פעם לא רעיון טוב.

כן, כי אתה לא \ פחות מנצל את הסטרץ' ריפלקס, אתה מרים פחות משקל ובשביל להגיע לעומק כזה אתה נאלץ להרפות בתחתית - ולהיות רפוי בתחתית של הסקוואט עם הרבה משקל עליך זה אף פעם לא רעיון טוב.
להגיע למצב של להרפות בתחתית לא יצא לי אומנם, אבל אני כן מנסה לרדת כמה שיותר עמוק כי אני לא ממש מרגיש את הסטרץ' שתיארת או איך שזה לא נקרא הבאונס מהמתיחה של ההאמסטרינגס.. אף פעם לא יצא לי להרגיש את זה ממש ולכן אני שואף לרדת עמוק כדי שאולי אני אמצא את זה :| (קצת נשמע מופרך אבל אני עושה סקוואט כמה חודשים ולא מצאתי את הבאונס הזה מהתחתית)

להגיע למצב של להרפות בתחתית לא יצא לי אומנם, אבל אני כן מנסה לרדת כמה שיותר עמוק כי אני לא ממש מרגיש את הסטרץ' שתיארת או איך שזה לא נקרא הבאונס מהמתיחה של ההאמסטרינגס.. אף פעם לא יצא לי להרגיש את זה ממש ולכן אני שואף לרדת עמוק כדי שאולי אני אמצא את זה :| (קצת נשמע מופרך אבל אני עושה סקוואט כמה חודשים ולא מצאתי את הבאונס הזה מהתחתית)

אתה לא מרגיש את הסטרצ' ריפלקס כי אתה כנראה משחרר את הגב התחתון וההמסטרינג לא מגיע למתיחה, לא יהיה באונס אם ההמסטרינג רפוי בתחתית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית