עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ניסתי כמה שיותר לדחות את זה, אבל איך זה קשור? אני מצליח לעלות את המוט טיפ טיפ ונופל לא חושב שזה קשור לאחיזהמגנזיום, אחיזה עילית-תחתית?
ניסתי כמה שיותר לדחות את זה, אבל איך זה קשור? אני מצליח לעלות את המוט טיפ טיפ ונופל לא חושב שזה קשור לאחיזה
הסקוואט שלי עמוק מדי עכשיו מקפיד לוותר קצת על העומק, את הטכניקה אני אבדוק.אין טעם לשחק בתרגילי עזר לדדליפט בSS, מהחברים שעשו איתי את התכנית במכון לא מכיר מישהו שסיים עם פחות מ160 לחמישייה, הייתי הולך לבדוק שהסקוואט שלך עמוק מספיק ואתה מתקדם בו. בנוסף יש צורך לבדוק טכניקה אולי בדדליפט ולראות שאתה מושך בהתחלה טוב.
אם הכל בסדר כנראה יש בעיית התאוששות.
אין סיבה שלא תתקדם לפעמיים משקל גוף אם אתה פחות מ75 קילו בSS, ראיתי ילדים בני 16 עושים את זה אצלנו
עודף עומק משפיע לרעה? באיזה צורה בדיוק אם לא אכפת לך לפרט?בשורה האחרונה התכוונתי שאם אתה שוקל 70-75 תוכל להגיע בקלות לדדליפט כפול מהמשקל(140-150)
אישית סיימתי עם 170 ל5 חזרות, על 99-100 קילו(לא בשמים אבל אני מרוצה)
ברגע שהסקוואט יהיה טוב ולא יגביל אותך בגלל עודף עומק אתה תתקדם אל תדאג
כן, כי אתה לא \ פחות מנצל את הסטרץ' ריפלקס, אתה מרים פחות משקל ובשביל להגיע לעומק כזה אתה נאלץ להרפות בתחתית - ולהיות רפוי בתחתית של הסקוואט עם הרבה משקל עליך זה אף פעם לא רעיון טוב.עודף עומק משפיע לרעה? באיזה צורה בדיוק אם לא אכפת לך לפרט?
להגיע למצב של להרפות בתחתית לא יצא לי אומנם, אבל אני כן מנסה לרדת כמה שיותר עמוק כי אני לא ממש מרגיש את הסטרץ' שתיארת או איך שזה לא נקרא הבאונס מהמתיחה של ההאמסטרינגס.. אף פעם לא יצא לי להרגיש את זה ממש ולכן אני שואף לרדת עמוק כדי שאולי אני אמצא את זה :| (קצת נשמע מופרך אבל אני עושה סקוואט כמה חודשים ולא מצאתי את הבאונס הזה מהתחתית)כן, כי אתה לא \ פחות מנצל את הסטרץ' ריפלקס, אתה מרים פחות משקל ובשביל להגיע לעומק כזה אתה נאלץ להרפות בתחתית - ולהיות רפוי בתחתית של הסקוואט עם הרבה משקל עליך זה אף פעם לא רעיון טוב.
להגיע למצב של להרפות בתחתית לא יצא לי אומנם, אבל אני כן מנסה לרדת כמה שיותר עמוק כי אני לא ממש מרגיש את הסטרץ' שתיארת או איך שזה לא נקרא הבאונס מהמתיחה של ההאמסטרינגס.. אף פעם לא יצא לי להרגיש את זה ממש ולכן אני שואף לרדת עמוק כדי שאולי אני אמצא את זה :| (קצת נשמע מופרך אבל אני עושה סקוואט כמה חודשים ולא מצאתי את הבאונס הזה מהתחתית)