הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רוסי שמכבד את עצמו לא ילך תחרות של לוליק

מצב
השרשור נעול

Powerfuel

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
40
1
0
קבלתם כבר טלפון מאריאלה ?
לא ממפעל הפיס - מתחרות.
סוף סוף אחרי תחרות בדימונה התחילו לראות שספורטאים מתאחדים , חשבתי לבוא לשתי תחרויות, אפילו לעודד ואולי להתחרות בעצמי שזה חלום של הרבה שנים. במיוחד פתחתי חשבון בפייסבוק שמעניין אותי כקליפת השום רק בשביל לקחת חלק בזה.
הכי ריגש אותי הקטע שמשדרים בערוץ ספורט - "הישראלי וודים קטונין זכה במקום ראשון" ואש מראים את וודים מדבר ברוסית לתוך מצלמה, ואשכרה אני גאה בו ! הבנאדם חלק מאיתנו ! סוף סוף יש איחוד, סוף סוף צעירים צברים מתלהבים ובאים בהומונים.

טוב למה כל ההקדמה?
ראיתם את הרשימה של תחרות בדרום השרון? האנשים ההזויים האלה לא מבינים שהם במקום לקדם זורקים עשר שנים אחורה !
באו נקים תחרות תוך מגזרית - שדרוזים יתחרו בינם לבין עצמם, גם ערבים, גם רוסים וגם אולי נבודד מרוקאים ותימנים?
אני גם רוסי במקור, סיימתי תיכון, עשיתי פה צבא, עובד, מנסה כמה שיותר להיות חלק מחברה ישראלית.
לוליק מבזה את עצמו עושה לכולם סבב טלפונים וטוחן לרוסים את המוח שילכו לתחרות שלהם. בושה וחרפה ! אתם רוצים עוד פעם לעשות גטו?

שלא יספרו לכם סיפורים שהם דואגים לספורט. מי שמסוגל לבוא ולגרום לכזה בידוד וקרע ועוד לחשק על הקטע של "רוסים" הוא לא משתין ולא יורק לכיוון של ספורט.
טובת כלל יותר חשובה. יכול להיות שבדימונה היו מלא דרים לא בסדר, אבל מי לא טועה כשמתחיל? זה אפשר לתקן , אתם מבינים!!! חסרונות ותקלות אפשר לתקן !!! אבל מה שלוליק עושה אי אפשר לתקן בקלות !!!

בגלל שלא אהבתם את התחרות בדימונה אתם מוכנים לזרוק לכלבים את כל מה שנעשה כבר? אתם לא מבינים שסוף סוף אנשים התחילו להיות ביחד בספורט !!! תעצרו את הטירוף הזה !!!

:s71::s71::s71::s71::s71::s71:

מי שרוצה לחוות את דעתו יכול לעשות את זה ומוזמן.
אבל אני לא אתן למשתמשים לנהל מלחמה מיוזרים אנונימים. מי שרוצה לכתוב, שיעשה את זה מהמשתמש המקורי שלו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית