הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנקה כבד

rabackonly

משתמש מתחיל
129
3
נק' מוניטין:
4
129
3
שלום חברה,התחלתי סייקל של קלן+וינסטול לשבועיים,מתי להתחיל עם המנקה כבד?מההתחלה של הסייקל או לחכות מס ימים?
תודה.

לא הבנתי אתה מריץ וינסטרול בלי חומר בסיס (טסט')?
מה המינון של הויני/קלן שאתה מריץ? איך אתה מריץ אותם?

תתחיל עם ליב-52 בשניה שאתה מתחיל להכניס אוראליים.
למרות שזה לא פשע להשתמש בו גם לפניי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא יודע אם זה וינסטרול זה של סקירוקס,השם סטנודקס 4 פעמים 2 כדורים הפרש של -5 שעות אחדמהשני

אני לא יודע אם זה וינסטרול זה של סקירוקס,השם סטנודקס 4 פעמים 2 כדורים הפרש של -5 שעות אחדמהשני

לא בשביל משהו, אבל אין לך שמץ מה אתה לוקח אחי.
אני שואל אותך מינונים ואתה חוזר לי בכדורים - אתה בסוף תפגע בעצמך.
אם הבנתי אותך נכון אתה לוקח ויני של סיירוקס- כאשר כל כדור הוא 10 מ"ג (שקית צהבהבה) - מה שאומר שאתה לוקח 80 מ"ג ביום.
לא ברור כמה קלן אתה משלב איתו. או שאתה לוקח כדור אחד ויני וכדור אחד קלן ואז המינונים שונים.

בקיצור בלאגן שלם, אני ממליץ לך להפסיק מיידית את מה שאתה עושה כרגע.

אגב, בשביל 4 פעמים ביום ההפרש צריך להיות 6 שעות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז ככה נתחיל מזה שדיברתי איתך על זה בהודעה פרטית.
דבר שני אני לאהתחלתי לבד,התחלתי עם יעוץ של בנאדם שמטפל בהרבה אנשים שאני מכיר ויש לו שםטוב.
הוא אמר לי להתחיל 4 ימים ראשונים 80 קלן,ו10 האחרים עם 120(כדורים של 40),בנוסף לוינסטרול 4 פעמים ביום 2 כדורים למשך 14 יום.
מנקה כבד הליב 52 2 בבוקר 2 בערב.
עקב שזאת הפעם הראשונה שלי,אני מויד את המינון של הקלן והחלטתי לעבוד לפ הפורום.1-4 אחד 5-8 שני כדורים 9-14 3 כדורים.

אז ככה נתחיל מזה שדיברתי איתך על זה בהודעה פרטית.
דבר שני אני לאהתחלתי לבד,התחלתי עם יעוץ של בנאדם שמטפל בהרבה אנשים שאני מכיר ויש לו שםטוב.
הוא אמר לי להתחיל 4 ימים ראשונים 80 קלן,ו10 האחרים עם 120(כדורים של 40),בנוסף לוינסטרול 4 פעמים ביום 2 כדורים למשך 14 יום.
מנקה כבד הליב 52 2 בבוקר 2 בערב.
עקב שזאת הפעם הראשונה שלי,אני מויד את המינון של הקלן והחלטתי לעבוד לפ הפורום.1-4 אחד 5-8 שני כדורים 9-14 3 כדורים.

אתה צודק צדיק.
אלא שאני לא תמיד כאן ולפעמים זה מתפספס לי - במקרים כאלה אתה יכול לפנות למייל שלי שזה מגיע אליי בהתראה לפלאפון או בפייסבוק שגם זה מגיע אליי לפלא.
תקשיב, להמון אנשים יש שם טוב ואני מכבד את כולם - אבל יש הרבה פעמים קונספציה מוטעית של אנשים שהולכת בערך ככה:
אדם שרירי, גדול וחטוב = יודע מה הוא עושה = מכיר מה חומרים עושים ואיך נמנעים מפגיעה בריאותית= יכול לייעץ לי גם.
וזה קצת דומה ל:
אדם בן 70 שבריא כמו שור = יודע מה הוא עושה = יכול להיות רופא = יכול ליייעץ לי גם.
וזה לא תמיד נכון. לפעמים כן. תמיד, לא.

בקיצור לעניין:
אני לא מכיר אותך אבל 80 קלן על ההתחלה יכול להיות קצת קשה לחלק מהאנשים. אני גם לא יודע כמה אתה שוקל ועל כמה אחוזי שומן מדובר.
וינסטרול כמו שאמרתי מדובר ב80 מ"ג שזה הרבה לשימוש ראשון! ובכלל זה לא מעט. מקצוענים משתמשים ב100 רק בשבועיים שלפני תחרות כדי לקבל קשיחות.
מדובר בסטרואיד אולי כמעט הכי רעיל בהשוואה של מ"ג למ"ג. למרות שלא סביר שיקרה משהו משימוש כזה קצר.
אבל הויני פה כל-כך מיותר! אתה כמובן תראה איתו תוצאות בגלל המינון הגבוה בעיקר בתחום הקשיחות והעזרה בקבלת מרץ בזמן הדיאטה.

לא יודע, לדעתי יש דרכים טובות ובטוחות יותר לעשות דברים וגם בסופו של דבר תוצאות טובות יותר.

אני מאחל לך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
איך היית ממליץ לי להוריד את הסיכון להתחיל במינון קטן יותר??בויני?
ארי ה14 יום האלה אני מתחיל 14 יום של יוהמבין ,אני משיך ג שם עם וויני

איך היית ממליץ לי להוריד את הסיכון להתחיל במינון קטן יותר??בויני?
ארי ה14 יום האלה אני מתחיל 14 יום של יוהמבין ,אני משיך ג שם עם וויני

אני מתקשה להאמין למה שאני שומע ממך איש.
אתה מתכוון למשוך ויני כמה זמן ועוד בלי טסט' ? אתה יודע שזה ביי ביי חשק מיני, כן?

מה המשקל שלך? ועל כמה אחוזי שומן אתה?

• פותח/ת השרשור
תסביר לי קצת לעומק על הויני,כמה זמןאני יכול למשוך אותו?
תנסה לתת לי תשובות עמוקות כדי שנאי אוכל לדבר איתו בדקות הקרובות

תסביר לי קצת לעומק על הויני,כמה זמןאני יכול למשוך אותו?
תנסה לתת לי תשובות עמוקות כדי שנאי אוכל לדבר איתו בדקות הקרובות

לפחות תנסה להשיג פרובירון אם אתה מפחד מזריקות , אני מצדיק את אביעד אסור בכלל להתחיל עם וויני בלי טסט . אפילו לא לכמה ימים זה לא שווה פגיעה בחשק המיני תאמין לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית