הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניקוי כבד

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
לאחר שימוש בדיאנבול
איזה תוספי תזונה מומלץ לניקוי כבד ?
מוצרים שקיים בשוק שניתן להשיג בחנויות או להזמין בפשטות

לאחר שימוש בדיאנבול
איזה תוספי תזונה מומלץ לניקוי כבד ?
מוצרים שקיים בשוק שניתן להשיג בחנויות או להזמין בפשטות
Sam-e
Nac
גדילן מצוי

בזמן ההרצה עצמה מומלץ רק Nac אחר כך כל השאר לשיקום, אגב, שיבולת שועל גם חברה של הכבד

שיבולת שועל - כל יום תאכל בלי שום קשר מעולה לניקוי רעלנים מהכבד והכליות.
NAC
Milk Thistle
Tudca

לגבי איפה לקנות :
NAC/Milk Thistle - יש לך בשפע בIherb
Tudca - תזמין מאייבי, תמצא מוכר עם הרבה ביקורות ופשוט תזמין.

אם אתה רוצה ללכת רחוק ולעשות סייקל אוראלי מאסיבי הייתי ממליץ לך לקנות Injactable glutathione אנשים עם מרקרים שיתנו לכל רופא משפחה התקף לב אחרי שיסתכל עליהם חזרו לנורמה אחרי שבוע אחד של שימוש , חיסון - יקר, סביב ה-150$ לאספקה של שבוע (פרוטוקול זה 1500מג שלוש פעמים בשבוע).

שיבולת שועל - כל יום תאכל בלי שום קשר מעולה לניקוי רעלנים מהכבד והכליות.
NAC
Milk Thistle
Tudca

לגבי איפה לקנות :
NAC/Milk Thistle - יש לך בשפע בIherb
Tudca - תזמין מאייבי, תמצא מוכר עם הרבה ביקורות ופשוט תזמין.

אם אתה רוצה ללכת רחוק ולעשות סייקל אוראלי מאסיבי הייתי ממליץ לך לקנות Injactable glutathione אנשים עם מרקרים שיתנו לכל רופא משפחה התקף לב אחרי שיסתכל עליהם חזרו לנורמה אחרי שבוע אחד של שימוש , חיסון - יקר, סביב ה-150$ לאספקה של שבוע (פרוטוקול זה 1500מג שלוש פעמים בשבוע).

תרחיב מעט על הזריקה בבקשה.
אני מתכנן סייקל די אגרסיבי

תרחיב מעט על הזריקה בבקשה.
אני מתכנן סייקל די אגרסיבי
גלוטתיון עשוי מחומצות אמינו בגדול. הוא מיוצר על ידי הכבד ומעורב בהרבה תהליכים בגוף.
גלוטתיון מעורב בבנייה ובתיקון רקמות, בייצור כימיקלים וחלבונים הדרושים בגוף ובתפקוד מערכת החיסון.
אנשים לוקחים גלוטתיון לשיפור העור, התמכרות לאלכוהול, מחלות כבד, מחלות לב.

בגדול זה מגיע בכדורים בשתי וריאציות יש לך את הצורה המקורית שלו שכולנו מכירים בתור NAC ויש כדורים שמגיעים בתור גלוטתיון ״טהור״, לשתי וריאציות הכדורים יש אפקט מאוד טוב על הגוף אבל דורשים מינון הרבה יותר גבוהה ונתילה יומית בנוסף כולנו יודעים שמה שנכנס דרך הפה יותר מחצי ״נאבד״ בדרך ע״י הקיבה והכבד כשאר הגוףך מפרק את החומר.

לאחרונה נעשה שימוש רחב בוריאציה של גולוטתיון בתור זריקה שמן הסתם עוברת את הקיבה והכבד ונכנסת ישר למחזור הדם והתוצאות היו מאוד מרשימות, איחוי מלא של נגעים בכבד, מרקרים שמתאזנים, דלקות כרוניות בגוף שנעלמות, אבל בפן של פיתוח גוף השימוש העיקרי שלו הוא באמת לעזור לרפא את הכבד אחרי שימוש כבד בחומרים אוראלים או בכלל חומרים שרעילים לכבד ולעזור לגוף ״לשטוף״ את כל החרא החוצה ולשקם תאים שנפגעו.

גלוטתיון עשוי מחומצות אמינו בגדול. הוא מיוצר על ידי הכבד ומעורב בהרבה תהליכים בגוף.
גלוטתיון מעורב בבנייה ובתיקון רקמות, בייצור כימיקלים וחלבונים הדרושים בגוף ובתפקוד מערכת החיסון.
אנשים לוקחים גלוטתיון לשיפור העור, התמכרות לאלכוהול, מחלות כבד, מחלות לב.

בגדול זה מגיע בכדורים בשתי וריאציות יש לך את הצורה המקורית שלו שכולנו מכירים בתור NAC ויש כדורים שמגיעים בתור גלוטתיון ״טהור״, לשתי וריאציות הכדורים יש אפקט מאוד טוב על הגוף אבל דורשים מינון הרבה יותר גבוהה ונתילה יומית בנוסף כולנו יודעים שמה שנכנס דרך הפה יותר מחצי ״נאבד״ בדרך ע״י הקיבה והכבד כשאר הגוףך מפרק את החומר.

לאחרונה נעשה שימוש רחב בוריאציה של גולוטתיון בתור זריקה שמן הסתם עוברת את הקיבה והכבד ונכנסת ישר למחזור הדם והתוצאות היו מאוד מרשימות, איחוי מלא של נגעים בכבד, מרקרים שמתאזנים, דלקות כרוניות בגוף שנעלמות, אבל בפן של פיתוח גוף השימוש העיקרי שלו הוא באמת לעזור לרפא את הכבד אחרי שימוש כבד בחומרים אוראלים או בכלל חומרים שרעילים לכבד ולעזור לגוף ״לשטוף״ את כל החרא החוצה ולשקם תאים שנפגעו.

משהו שרוקח יוכל להשיג ?
או ug?

משהו שרוקח יוכל להשיג ?
או ug?
פה בארץ אין לנו את זה בדומה לפטטידים, זה רק להזמין מחו״ל לצערי כמו שאר הפפטידים, זה לא שזה לא חוקי זה סהכ שרשרת של חומצות אמינו אבל נושא הפפטידים פה בארץ לא קיים אפילו ברפואה אז הסיכוי למצוא כאן משהו רפואי הוא פשוט לא אפשרי.

עריכה:
אולי אולי אולי עושים בזה שימוש איפשהו פה בארץ אבל אם כן זה ממש לא ידוע בציבור

• פותח/ת השרשור
שיבולת שועל - כל יום תאכל בלי שום קשר
כל יום 200 גרם (במסה)
נראה לי אסתפק בזה
זה הכי פופולרי ונפוץ
אם אתה רוצה ללכת רחוק ולעשות סייקל אוראלי מאסיבי
אני כבר אחרי האורלי (דיבול 5 שבעות 40מג ביום)
ממליץ לך לקנות Injactable glutathione
לא נראה לי שאני צריך את זה.
סה"כ 5 שבעות דיבול 40 מג
לא שותה אלכוהול , לא לוקח שום תרופה
פעם אחרונה שנגעתי באורלי היה לפני שנתיים

כל יום 200 גרם (במסה)

נראה לי אסתפק בזה
זה הכי פופולרי ונפוץ

אני כבר אחרי האורלי (דיבול 5 שבעות 40מג ביום)

לא נראה לי שאני צריך את זה.
סה"כ 5 שבעות דיבול 40 מג
לא שותה אלכוהול , לא לוקח שום תרופה
פעם אחרונה שנגעתי באורלי היה לפני שנתיים
אז אתה מסודר, כן milk thistle יספיק לך

גדילן מצוי
זה סבבה לאחרי האורלי לשיקום ממנו אבל לא בזמן השימוש באורלי
המון דברים שטובים לכבד לא טובים בזמן ההעמסה על הכבד אלא רק לשיקום אחר כך
הכי הכי טוב זה Nac בזמן השימוש עצמו, תוכל להביא מכאן כי iherb עשו על זה באן בגלל הfda
N-Acetyl Cysteine Supplements | Benefits | Dosage | Piping Rock Health Products

• פותח/ת השרשור
הכי הכי טוב זה Nac בזמן השימוש עצמו, תוכל להביא מכאן כי iherb עשו על זה באן בגלל הfda
זה לא רלוונטי
אני אחרי הדיבול.

iherb ממש לא עשו על זה באן, פשוט אנשים מזמינים משם איך שזה הופך זמין וזה תמיד out of stock אני הזמנתי שבוע שעבר.
אתה יכול להזמין מebay או שפשוט תרשם לnotify me בiherb וברגע שאתה מקבל מייל שזה חזר למלאי ישר תזמין 2/3 קופסאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית