מידע ביקורת ISS Research Oh Yeah! Protein Wafer

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
Oh Yeah! Protein Wafer Bars
isswafer_closeup.jpg

טוב ככה מדובר בחטיף וופל מעושר בחלבון(15גר') בטעם "וניל חמאת בוטנים".

מרקם: דיי רך כמו וופל רגיל, המילוי קצת יותר קרמי מוופל רגיל, והאמתי שזה יותר טוב ככה.

טעם: ממש טעים,הרבה יותר טעים וללא טעם לואי בהשוואה לחטיפים של Power Crunch שנחשבים באותה קטגוריה,הPower Crunch לוקחים בוופל עצמו שהוא קצת יותר רך מISS, אבל זה משהו ממש ממש שולי,
עוד תיאור למוצר הוא, שנתתי לחבר שאנחנו מזמינים בייחד חטיף אחד, הוא אמר "אחי זה כל כך טעים, זה כמו שמלאכים ירדו מהשמים והשפיכו לי בפה".
חחחחחחחחח
ציון: 9/10

ohyeahsup.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל בכיף, אני מת על חטיפים, אבל כמה שאתה חושב שאני איש החטיפים, שהיה לי כוח לעשות ביקורת גדולה על כל האבקות שיש לי כרגע, ושניסיתי (כרגע יש לי איזה 4 טעמים של חברות שונות) תאמין לי שתחשבו שאני איש האבקות.

יאללה מלחמה! D:

תודה על הביקורת,למרות שאני לא מבין למה אנשים קונים את החטיפים האלה...הם יקרים אחושילינג...

• פותח/ת השרשור
אני בספק:s28:, בוא נגיד שניסיתי מעל 100 סוגים וטעמים, ושאני חושב על זה כנראה שהרבה יותר מ100.

• פותח/ת השרשור
כי זה טעים, ומזין יותר מחטיף מארס, שזו מילה אכזרית לכתוב כשאתה בחיטוב.
!!Noy is.... Wafer Man

חחחחח אם כבר Supplement Man חחח או VitaMan
אגב לא הבנתי כל כך את החלק הראשון של התגובה שלך...נמק.

• פותח/ת השרשור
יאללה מלחמה! D:

תודה על הביקורת,למרות שאני לא מבין למה אנשים קונים את החטיפים האלה...הם יקרים אחושילינג...

אחי ממש לא, החטיף הזה יצא לי ממש זול, איזה 7-8 שקל לחטיף,מה...זה איזה 2 שקל יותר מחטיף רגיל שקונים בסופר.

אחי ממש לא, החטיף הזה יצא לי ממש זול, איזה 7-8 שקל לחטיף,מה...זה איזה 2 שקל יותר מחטיף רגיל שקונים בסופר.

אבל מנה של אבקה ( במקרה הז ISS) עם 22 גרם חלבון עולה 4.2 ש"ח וחטיף עולה פי 2 עם כמעט פי 2 פחות חלבון...מה יותר משתלם?
למרות שאני מת לנסות חטיף חלבון!

את האמת לא יצא לי לספור כמה טעמים של אבקות חלבון טעמתי אבל אני מניח שכמה עשרות, בכל מקרה לגבי החטיפי חלבון בארץ לא משתלם בחו"ל - מאוד.
אפשר להיכנס שם לקוסקו (כמו הום סנטר רק גדול פי 50 ויש שם כל דבר אבל כל דבר אפילו צמיגים לאוטו עד לאוכל של תינוקות) ולקנות 15 חטיפים ב10-15$.

• פותח/ת השרשור
אבל מנה של אבקה ( במקרה הז ISS) עם 22 גרם חלבון עולה 4.2 ש"ח וחטיף עולה פי 2 עם כמעט פי 2 פחות חלבון...מה יותר משתלם?
למרות שאני מת לנסות חטיף חלבון!

נו ברור שאבקה יותר משתלמת, זה אפילו יוצא יותר זול אם אתה קונה בהזמנה מרוכזת בארה"ב ,
אבל זה כמו להשוות תפוחים לתפוזים, חטיף זה חטיף ושייק זה שייק, חטיף יותר נוח יותר נייד ויותר טעים, לפעמים שאני ברכבת ומוציא את השייקר שלי אנשים מסתכלים עלי כאילו אני מזריק עכשיו סטרואידים חחחחח, פעם אחת נסעתי עם חברה שלי ברכבת ושהוצאתי את השייקר היא לא ידעה איפה לקבור את עצמה 😵

נערך לאחרונה:
נו ברור שאבקה יותר משתלמת, זה אפילו יוצא יותר זול אם אתה קונה בהזמנה מרוכזת בארה"ב ,
אבל זה כמו להשוות תפוחים לתפוזים, חטיף זה חטיף ושייק זה שייק, חטיף יותר נוח יותר נייד ויותר טעים, לפעמים שאני ברכבת ומוציא את השייקר שלי אנשים מסתכלים עלי כאילו אני מזריק עכשיו סטרואידים חחחחח, פעם אחת נסעתי עם חברה שלי ברכבת ושהוצאתי את השייקר היא לא ידעה איפה לקבור את עצמה 😵

למה אתה עושה את זה לעצמך? אין לך בית?

בשביל זה יש בקבוקים ריקים מפלסטיק, כמו של שוקו או משקה היוגורט של טרה.

• פותח/ת השרשור
ברור שיש לי בית...ואני אוכל בו הרבה, אבל קחו בחשבון שאני עובד, יוצא בבוקר לעבודה 08:00 עד 17:30 - 18:00 שאני חוזר, קחו בחשבון שאני בא הביתה מכין שייק ומייד הולך להתאמן, חוזר אחרי שעתיים...כבר 21:00 קצת XBOX, נקירה לחברה, אוכל, והופה הולכים לישון, נו...זה אומר שרוב היום אני חייב לאכול מחוץ לבית, וליד אנשים,אז לא...אני לא אתבייש ששרירי יתייבש ✌️

פתחתם כאן נושא מעניין....👏 אכילה בחוץ...
נוי...הצחקת אותי עם הקטע של הרכבת,השייק והחברה 😃

יש לי הרבה סיפורים כאלה...
פעם הוצאתי שייק כשהייתי בספא עם חברה לשעבר...היא גם לא ידעה איפה לקבור את עצמה...
באמצע הרצאה אכלתי קוטג' והמרצה העיר לי(איזו פאדיחה..)
באמצע מבחן פתחתי big100 ופתאום אתה שומע "מה זה הריח הזה?!" ודברים בסגנון...
ערב חג פסח...כל המשפחה המורחבת יושבת ואני מוציא מצות מקמח מלא....חחח(אתם לא יודעים איזה דיון זה גרר).

בקיצור,המון סיפורים...
אבל בסוף אתה לומד להתרגל לזה...
דרך אגב,הגעתי למסקנה שהאוכל הכי פשוט לסחוב איתך מתי שאתה המון שעות מחוץ לבית זה בטטה וחזה עוף...
אני שם בקופסת פלסטיק קטנה כמה חתיכות של בטטה וכמה נתחים קטנים של חזה עוף(שוקל הכל במשקל דיגטלי-חלק מהשריטה)...מוסיף חופן אגוזי מלך...ארוחה מעולה שאתם פשוט מנשנשים ב3-4 דקות...
3/4 קופסאות קטנות כאלה בתיק ואתם מסודרים לכל היום...בלי בלאגן ובלי כאב ראש..

• פותח/ת השרשור
חחחחח טוב תראה להוציא קמח מלא בפסח במשפחה שלי זה לא היה גורר דיון זה היה גורר לינץ...
מצד סבא שלי.🤪
כן אני לוקח כל יום אוכל לעבודה, בדרך כלל שייקר עם יוגורט, חלב , פייבר 1 או שיבולת,
ולצהרים, עוף או בשר ופחממה מלאה, אני בדרך כלל מכין לכל השבוע ביום שבת ומסדר בקופסאות במקפיא, 5 דקות במיקרו בעבודה ויוצא ממש טעים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית