מידע ביקורת ISS Research Oh Yeah! Protein Wafer

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
Oh Yeah! Protein Wafer Bars
isswafer_closeup.jpg

טוב ככה מדובר בחטיף וופל מעושר בחלבון(15גר') בטעם "וניל חמאת בוטנים".

מרקם: דיי רך כמו וופל רגיל, המילוי קצת יותר קרמי מוופל רגיל, והאמתי שזה יותר טוב ככה.

טעם: ממש טעים,הרבה יותר טעים וללא טעם לואי בהשוואה לחטיפים של Power Crunch שנחשבים באותה קטגוריה,הPower Crunch לוקחים בוופל עצמו שהוא קצת יותר רך מISS, אבל זה משהו ממש ממש שולי,
עוד תיאור למוצר הוא, שנתתי לחבר שאנחנו מזמינים בייחד חטיף אחד, הוא אמר "אחי זה כל כך טעים, זה כמו שמלאכים ירדו מהשמים והשפיכו לי בפה".
חחחחחחחחח
ציון: 9/10

ohyeahsup.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז למה לא לאכול רק לחם לבן? למה בכלל לאכול קמח מלא?
חחח אל תפתח פה דיון 30 עמודות.

וגם אמרו שמי ששומר על הגזרה אוכל קורנפלקס עם סיבים וזה אפילו כיף עם הקורנפלקס הכול כך טעים הזה

דווקא פייבר 1 טעים, ארוחות הכי נוחות מחוץ לבית זה סנדוויצים , יש לחם \פיתה- בשר \ גבינה כל חלבון אחר + טחינה\חומוס\ חמאת בוטנים או וואט אבר וגומרים בביס

• פותח/ת השרשור
חברה אתם חיים בסרט שללחם מלא אין יתרונות בריאותיים

וחשוב מאוד שתצאו מהסרט הזה מהר מאוד, ללחם מלא יש כל כך הרבה יתרונות על לחם לבן שאין בעמוד הזה מספיק מקום לכל היתרונות מול החסרונות של הלחם הלבן,
ויטמינים ומינרלים(סלניום) שיש בנבט(שמוציאים בקמח לבן), סידן, זרחן, אבץ, נחושת, ברזל,
סיבים תזונתיים שעוזרים למערכת העיקול במעי,ספיחת רעלים והוצאתם החוצה,
ערך גליקימי הרבה יותר נמוך מה שלא עושה אותנו עצבניים ורעבים אחרי תנודות חדות של אינסולין,
וחבר'ה הרשימה נמשכת ונמשכת.

ויטמנים, מינרלים, וכל זה אתה גם ככ מכניס משאר המאכלים, ירקות ופירות שזה חובה לאכול + מולטי ויטמין (במידה ואתה צורך).
ההבדל האינדקס הגליקמי הוא זניח מאוד וגם ככה לרוב אתה אוכל לחם עם חלבון+ שומן שמורידים את האינדקס הגליקמי.
חבל לשלם כמעט כפול.

וחשוב מאוד שתצאו מהסרט הזה מהר מאוד, ללחם מלא יש כל כך הרבה יתרונות על לחם לבן שאין בעמוד הזה מספיק מקום לכל היתרונות מול החסרונות של הלחם הלבן,
ויטמינים ומינרלים(סלניום) שיש בנבט(שמוציאים בקמח לבן), סידן, זרחן, אבץ, נחושת, ברזל,
סיבים תזונתיים שעוזרים למערכת העיקול במעי,ספיחת רעלים והוצאתם החוצה,
ערך גליקימי הרבה יותר נמוך מה שלא עושה אותנו עצבניים ורעבים אחרי תנודות חדות של אינסולין,
וחבר'ה הרשימה נמשכת ונמשכת.

ויטמינים מינרלים סיבים תזונתיים יש מספיק בפירות ,ירקות וכו.. (הרבה יותר מבלחם מלא )
בקשר לאינדקס גליקמי , האינדקס משתנה על פי כל מה שאתה אוכל ולא רק על פי הפחמימה .

אם יש לך הרבה כסף וזה טעים לך אז תהנה .

• פותח/ת השרשור
ויטמינים מינרלים סיבים תזונתיים יש מספיק בפירות ,ירקות וכו.. (הרבה יותר מבלחם מלא )
בקשר לאינדקס גליקמי , האינדקס משתנה על פי כל מה שאתה אוכל ולא רק על פי הפחמימה .

אם יש לך הרבה כסף וזה טעים לך אז תהנה .

נכון שיש בפירות יותר ויטמינים ומינרלים, נו מה אז לא תוכל לחם בכלל,אני אומר שאם כבר לאכול לחם אז רק מלא, אני אוכל שנים רק לחם מלא ללא לחם לבן בכלל, וההבדל הוא עצום,
ובקשר לאינדקס גליקימי אז פה לא צריך להיות ויכוח בכלל, ללחם לבן ובגט בעיקר יש את האינדקס
הכי גבוהה שיש למזונות בכלל, ולא משנה מה תשלב עם לחם לבן היה לך כנראה קפיצת אינסולין,
סמוך עלי בדקתי את זה על עצמי עם מכשיר של סוכרתיים(זה עם הנקירה והדם...)

ואחי מה קשור הרבה כסף, קודם כל יש לי אופה לחם שעולה לי להכין כיכר הרבה יותר זול מלחם רגיל, וגם שהמחיר שללחם המלא לא הרבה יותר יקר, אני מעדיף להוציא עוד איזה 3 שקל ולקנות משהו הרבה יותר בריא.

נערך לאחרונה:
נכון שיש בפירות יותר ויטמינים ומינרלים, נו מה אז לא תוכל לחם בכלל,אני אומר שאם כבר לאכול לחם אז רק מלא, אני אוכל שנים רק לחם מלא ללא לחם לבן בכלל, וההבדל הוא עצום,
ובקשר לאינדקס גליקימי אז פה לא צריך להיות ויכוח בכלל, ללחם לבן ובגט בעיקר יש את האינדקס
הכי גבוהה שיש למזונות בכלל, ולא משנה מה תשלב עם לחם לבן היה לך כנראה קפיצת אינסולין,
סמוך עלי בדקתי את זה על עצמי עם מכשיר של סוכרתיים(זה עם הנקירה והדם...)
1. נו זה שהסוכר שלך עולה בדם אז? זה גם מאוד משתנה מאדם לאדם, ממצב הבדיקה (מה אכל לפני כן, כמה זמן לא אכל, ואיזה מזון הוא אכל) אפילו ממצב סטרס הסוכר יכול ליפול או לעלות וכו'
2. אם אתה אוכל לחם + חלבון כולשהוא (לדוגמא פטרמה) + טחינה (לדוגמא כמקור לשומן) האינדקס גליקמי יכול גם לרדת בחצי מהמקור שלו
3. בארץ לחם "מלא" רוב הדגמים הם 50/50 עם קמח לבן
4. אינדקס גליקמי של רוב הלחמים מ"קמח מלא" יש להם ערך גליקמי מאוד דומה ללחם לבן (בין 80 ל100 - אתה מוזמן לבדוק בכל טבלה כזו או אחרת של GI)
5. אינדקס גליקמי = מדד לא נחוץ אלא אם אתה סוכרתי ואולי ליחס חשיבות רק מסביב לאימון
6. את כל הויטמנים שיש בחצי כיכר לחם מלא אפשר לקבל בסלט פשוט מ5 ירקות ואם תוסיף 2-3 פירות תקבל את כל הכיכר לחם, וביננו מי אוכל כיכר שלם?
7. לחם מלא נועד:
א. לבזבז לך את הכסף
ב. לזיין לך את המוח
ג. לתת לך למות לאט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית