הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אמצע הדרך בחיטוב-אודה להערכת אחוז שומן

RANDOMIZE

משתמש מתחיל
74
1
נק' מוניטין:
21
74
1
היי חברים,חדש כאן אז תהיו עדינים...
בעבר התאמנתי כשנה רצוף אך ללא תוכנית תזונה מתאימה.
לפני 4 חודשים התחלתי שוב להתאמן וגם אז בלי תוכנית תזונה מתאימה,עבדתי בחדר כושר על AB.
לפני כחודש וחצי לאחר קריאה מרובה באתר הזה בין השאר התחלתי חיטוב.התחלתי אותו על 115.2 קילו,היום אני 109.9.(אני 1.97 גובה)אודה להערכת אחוז שומן הערות על ההתקדמות (האם טובה לדעתכם)וטיפים להמשך החיטוב.אגב שתי התמונות במצב רפוי לחלוטין,ובתמונה מהיום אני גם כ4 ימים ללא אימון עקב מחלה.

קבצים מצורפים

• אחרי.png
    אחרי.png
    KB 138.7 · צפיות: 303
  • לפני.png
    לפני.png
    KB 195.8 · צפיות: 303
התקדמות לא רעה, הורדת בעיקר נוזלים. קשה להעריך אחוזי שומן מהתמונות הקטנות אבל אתה בדרך הנכונה.

• פותח/ת השרשור
לפני.jpg אחרי.JPG
מעלה שוב הפעם נראה לי בגודל נורמלי.תודה על התגובה,אתה בטוח שרק נוזלים ?
תוכל עכשיו להעריך א.ש?

זה למעלה מ-20 או מאוד קרוב לזה, יתכן כמובן שירדת גם באחוזי שומן אבל מאחר שיש עוד דרך ארוכה אני ממליץ בדרך כלל לא להסתבך עם אחוזים בשלבים האלה (לרוב זה יותר 'מדכא' מעוזר, וגם ככה מדובר במספר מוערך שלא אומר כלום).

• פותח/ת השרשור
זה למעלה מ-20 או מאוד קרוב לזה, יתכן כמובן שירדת גם באחוזי שומן אבל מאחר שיש עוד דרך ארוכה אני ממליץ בדרך כלל לא להסתבך עם אחוזים בשלבים האלה (לרוב זה יותר 'מדכא' מעוזר, וגם ככה מדובר במספר מוערך שלא אומר כלום).

כמה לדעתך לפני?והאם יש אנשים נוספים שיכולים לחוות דעה?

25-24 אתה עדיין על א.ש גבוה , בשלב הזה זה לא צריך להיות כזה חשוב לך על כמה אתה נמצא פשוט תמשיך בחיטוב ..

• פותח/ת השרשור
אני אומר 25%.
מה אומר המד השומן האלקטרוני ?

יש לנו איזה מד בחדר כושר שלי לא נראה אמין,הוא החווה לי 29 אחוז שומן בהתחלה ועכשיו הוא מראה 21,לא נראה לי שהורדתי 8 אחוז,אני כן מאמין שאני על 24 בערך.

אני מסכים עם חיים כרגע עזוב את נושא א.ש. אתה שמן, תתמקד בדיאטה.

• פותח/ת השרשור
אני מסכים עם חיים כרגע עזוב את נושא א.ש. אתה שמן, תתמקד בדיאטה.

ביקשתי הערכת אחוז שומן ,תשאיר לי את כל השאר,אם אין לך מה לתרום חוץ מלהגיד ״אתה שמן״,אולי עדיף שלא תגיד.סייג לחוכמה שתיקה,במקרה שלך עובד יופי.

ביקשתי הערכת אחוז שומן ,תשאיר לי את כל השאר,אם אין לך מה לתרום חוץ מלהגיד ״אתה שמן״,אולי עדיף שלא תגיד.סייג לחוכמה שתיקה,במקרה שלך עובד יופי.
ניסיתי לרמוז לך בשתי ההודעות שלי שעדיף לא להתעסק עם אחוזי השומן כי היה נדמה לי שאתה לוקח את זה קצת קשה. אבל התעקשת, אז נתנו לך הערכת אחוזי שומן. "אתה שמן" זו עובדה, זו לא קללה. התרומה היא להפסיק להתעסק כרגע עם ניסיונות לנחש את אחוזי השומן הגבוהים גם ככה (זה לא ממש משנה אם זה 25 או 30) ולהתמקד בירידה שכפי שאמרתי קודם היא בדרך הנכונה.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי לרמוז לך בשתי ההודעות שלי שעדיף לא להתעסק עם אחוזי השומן כי היה נדמה לי שאתה לוקח את זה קצת קשה. אבל התעקשת, אז נתנו לך הערכת אחוזי שומן. "אתה שמן" זו עובדה, זו לא קללה. התרומה היא להפסיק להתעסק כרגע עם ניסיונות לנחש את אחוזי השומן הגבוהים גם ככה (זה לא ממש משנה אם זה 25 או 30) ולהתמקד בירידה שכפי שאמרתי קודם היא בדרך הנכונה.

אחי,מעריך מאוד את הכנות שלך אבל שמן זו לא ההגדרה המדוייקת,היה נדמה לי שמדובר בהעלבה שלא צורך ולא לעניין.לצורך העניין אבי ביטר שמן,ירון ברלד שמן,אני על פי כל מחשבון מעפן של תזונה באנטרנט ,נמצא במקום טוב מבלי סיכון לכל מיני מחלות של שמנים.דבר נוסף,אני לא רוצה בשום אופן להגיע ל 8-10 אחוז שומן,היעד שלי מראש הוא סביב ה 15 אחוז ולכן אולי כך אתם מתייחסים לאנשים שנמצאים באחוז שומן כמו שלי.בסה"כ בשורה התחתונה ביקשתי חוות דעת נוספת מעבר למחשבונים,מדי שומן למינהם וכו'.אני ממש לא לוקח את זה קשה,אני דווקא שואב עידוד מהעובדה שהצלחתי לעשות שינוי די גדול מבחינתי(גם הפסקתי לעשן לפני חודשיים אחרי 15 שנה).לקחתם את זה למקום של למה לך לדעת ולא הבנתי למה אבל שיהיה 😃
שבת שלום לכולם ותודה שוב.

אחי,מעריך מאוד את הכנות שלך אבל שמן זו לא ההגדרה המדוייקת,היה נדמה לי שמדובר בהעלבה שלא צורך ולא לעניין.לצורך העניין אבי ביטר שמן,ירון ברלד שמן,אני על פי כל מחשבון מעפן של תזונה באנטרנט ,נמצא במקום טוב מבלי סיכון לכל מיני מחלות של שמנים.דבר נוסף,אני לא רוצה בשום אופן להגיע ל 8-10 אחוז שומן,היעד שלי מראש הוא סביב ה 15 אחוז ולכן אולי כך אתם מתייחסים לאנשים שנמצאים באחוז שומן כמו שלי.בסה"כ בשורה התחתונה ביקשתי חוות דעת נוספת מעבר למחשבונים,מדי שומן למינהם וכו'.אני ממש לא לוקח את זה קשה,אני דווקא שואב עידוד מהעובדה שהצלחתי לעשות שינוי די גדול מבחינתי(גם הפסקתי לעשן לפני חודשיים אחרי 15 שנה).לקחתם את זה למקום של למה לך לדעת ולא הבנתי למה אבל שיהיה 😃
שבת שלום לכולם ותודה שוב.

בשביל שתבין שזו לא הייתה העלבה - יש שמן overweight ויש שמן obese. בעברית הם מתוארים באותה מילה אבל יש הבדל משמעותי. אדם עם 25 אחוז שומן הוא לא רזה והוא בטח לא "במקום טוב באמצע" (זה בדרך כלל בסביבות ה-18% שומן), כך שמבחינת ההגדרה הקלינית הוא overweight (ואני לא מעלה לך את מדד ה-BMI המחורבן שמתאים בעיקר לאנשים לא מתאמנים אבל שגם הוא יגיד לך שאתה נמצא בטווח של ה-overweight). מה שהצענו הוא שבמקום להסתבך עם אחוז לפה אחוז לשם, שלא עוזר לך בכלום כרגע - לפחות עד שתגיע ל"מקום טוב באמצע" - ושהיה נראה מההודעות שאתה מאוד מתעקש על האחוז לפה אחוז לשם הזה, עדיף להתמקד בהתקדמות בטוחה. יש כאן מספיק שמנים (אני ביניהם) ככה שאנחנו מדברים מניסיון 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית