הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הוכחות לחבר שלי

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
חבר שלי מאמין שעדיף לעבוד בהכל 12 חזרות. יש לו הרבה מבודדים יש לו איזה 8 סטים ליד אחורית ב-AB
כל דבר נראה לי הוא עושה 4x12. לא עושה רגליים בכלל (אז אין סקוואט ואין דדליפט) הוא לא עושה מתח לא בנט אובר

אז איך אני משכנע אותו שהוא מתאמן כמו כוסית ולנשים יש אימונים יותר חזקים משלו?
למישהו יש מאמר למה כדאי לעבוד רגליים? ואיך ההשפעה של משקל כבד יותר משפיע יותר טוב על היפרטרופיה ופיתוח כוח?

אני למשל עובד בחלק מהתרגילים בטווח של 5 חזרות אז הוא חושב שעדיף 12.. 🤡
תודה חברה!

• פותח/ת השרשור
משה צריך להעביר ספונג'ה בפורום.

צריך מאמר בשביל זה?באמת?

תיהיה יותר סוס ממנו עד אז תמשיך להתאמן.
הוא פשוט אדיוט ולא מוכן להקשיב לי וחושב שהוא יהיה סוס כזה מלעשות כל היום 12 חזרות.
בגלל שאני לא מדריך ואני בסהכ ילד הוא חושב שאני לא מבין ושהתוכניות של המדריכים של ה-12 חזרות יותר טובות והוא יהיה סוס.
ברוב טיפשותו הוא גם ב-AB והוא מוסיף סתם יד קדמית או כתפיים למשל אם בא לו וככה הורס לעצמו.
ופשוט חבל לי עליו אז אם למישהו יש דרך טובה יותר להסביר לו שיכתוב כאן

הוא פשוט אדיוט ולא מוכן להקשיב לי וחושב שהוא יהיה סוס כזה מלעשות כל היום 12 חזרות.
בגלל שאני לא מדריך ואני בסהכ ילד הוא חושב שאני לא מבין ושהתוכניות של המדריכים של ה-12 חזרות יותר טובות והוא יהיה סוס.
ברוב טיפשותו הוא גם ב-AB והוא מוסיף סתם יד קדמית או כתפיים למשל אם בא לו וככה הורס לעצמו.
ופשוט חבל לי עליו אז אם למישהו יש דרך טובה יותר להסביר לו שיכתוב כאן
תגדל,תתחזק,תרים כבד.
השאר זה סתם בונוס.

12 חזרות זה בסדר. זה בטווח של ההיפרטרופיה. לא כל תוכנית צריכה להיות SS ועם טווחים של 5 חזרות.
זה שהוא לא עובד על רגליים- זה טימטום.

• פותח/ת השרשור
12 חזרות זה בסדר. זה בטווח של ההיפרטרופיה. לא כל תוכנית צריכה להיות SS ועם טווחים של 5 חזרות.
זה שהוא לא עובד על רגליים- זה טימטום.
12 חזרות זה בסדר אבל ברור שבמורכבים שהוא עושה עדיף 6-8 ואפילו 10 אבל אצלו כל התוכנית זה 12 חזרות.
12 חזרות הייתי עושה למבודדים כמו פרפר, הרחקות וכד'..

אז איך אני משכנע אותו שהוא מתאמן כמו כוסית ולנשים יש אימונים יותר חזקים משלו?
טיפ לחיים, אל תנסה לשכנע אף אחד. מי שרוצה ללמוד משהו חדש עושה את זה.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית