הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הושק סמסונג גלאקסי S4 - מזל טוב

😲
מעבד מתומן ליבות במהירות של 1.9GHZ
מסך FHD בגודל 5 אינץ
סוללה מעולה
מצלמה מעולה
עוד מיליון ואחת פיצ'רים ותמיכה עתידית ב-ANDROID 5 עם רומים AOSP מעולים
כל זה מתחבר למפלצת אחת, שכל כך בא לי עליה...
לצערי אני נתקע עם ה-S2 עד MWC 2014 או קצת אחרי זה, ושם ההתלבטות תהיה בין S5 למכשירי הדגל של של החברות הנוספות.

• פותח/ת השרשור
המעבד 1.6 כפול 4 פלוס 1.2 כפול 4.

ישנה גרסא אחרת של 1.9 כפול 4.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2025486
היו גם מודים לתיקון של ה-S3, כולם עבדו על אותו עיקרון של הגברת ווליום + צמצום מנעד + הורדת ה-indexing של המעבד (כי הגלקסי 3 עושה רעשים של חשמל סטטי כששומעים מוזיקה עם מסך כבוי), אלא מה, גם הגלקסי וגם הנוט מתבססים על צ'יפ לא מוצלח במיוחד שאמור להיות מוחלף ב-s4 (של ימהה אם השמועות היו נכונות). זו אגב הסיבה העקרית שחזרתי לאייפון, כל פעם שהייתי שומע מוזיקה בגלקסי 3 הייתי מתבאס (+חוסר היכולת לספק gapless נורמלי, אפילו עם תוכנות אחרות+העובדה ששום אוזניות טובות עם שלט לא עובדות עם סמסונג).
נכון זה לא מושלם, אבל למי שזה לא המכשיר שלו לשמיעת מוזיקה או לא מקפיד זה סבבה לגמרי.
אגב המסך של הסמסונג מזעזע הנקסוס לוקח אותו בכיס הקטן.

גלקסי 4 מגיע!

היי
תשמעו אני ממש מתרגש. אני כבר כמעט חודש מחכה כבר שה Samsung GALAXY S4 יגיע כבר לארץ, והנה זה עוד רגע קורה! כרגע אפשר להירשם לרשימת המכירה המוקדמת, ומקבלים עדכון כבר ברגע שזה הושק. הבנתי שבהתחלה רק אלה שנרשמו יכולים לקנות לפני כולם J
אני מת להיפתר מהAce הישן שלי ולהתחדש במכשיר הכי חם היום בעולם בגאדג'טים היום. למישהו יש מושג כמה הוא הולך לעלות, והאם אני יכול לקבל זיכוי על המכשיר הישן שלי או לפחות למכור אותו?
תודה מראש
אוהד

מי שקונה טלפון במעל 2000 ש"ח הוא מטומטם לדעתי גם אם הטלפון מדהים וזה שיא הטכנולוגיה לדעתי לבזבז 3000 ומעלה ש"ח על טלפון שבתחלאס
עם כל הטכנולוגיה המפוצצת שלו 99% מהאנשים ישלחו סמסים שיחות פייסבוק וגלישה ומשחקים נטו ולא ינצלו חלקיק מהתכונות החדשניות שלו כביכול.

מי שקונה טלפון במעל 2000 ש"ח הוא מטומטם לדעתי גם אם הטלפון מדהים וזה שיא הטכנולוגיה לדעתי לבזבז 3000 ומעלה ש"ח על טלפון שבתחלאס
עם כל הטכנולוגיה המפוצצת שלו 99% מהאנשים ישלחו סמסים שיחות פייסבוק וגלישה ומשחקים נטו ולא ינצלו חלקיק מהתכונות החדשניות שלו כביכול.
מסכים..
בסופו של דבר זה נטו ווצאפ, פייסבוק, מייל וגלישה באינטרנט, לא צריך טלפון של 3000 שקל בשביל לעשות את זה בצורה
נורמלית.

ואם כבר אתה כל כך רוצה לקנות מכשיר חדש, לך על ה-HTC ONE, הוא הרבה יותר איכותי ועמיד מה-S4.

היו גם מודים לתיקון של ה-S3, כולם עבדו על אותו עיקרון של הגברת ווליום + צמצום מנעד + הורדת ה-indexing של המעבד (כי הגלקסי 3 עושה רעשים של חשמל סטטי כששומעים מוזיקה עם מסך כבוי), אלא מה, גם הגלקסי וגם הנוט מתבססים על צ'יפ לא מוצלח במיוחד שאמור להיות מוחלף ב-s4 (של ימהה אם השמועות היו נכונות). זו אגב הסיבה העקרית שחזרתי לאייפון, כל פעם שהייתי שומע מוזיקה בגלקסי 3 הייתי מתבאס (+חוסר היכולת לספק gapless נורמלי, אפילו עם תוכנות אחרות+העובדה ששום אוזניות טובות עם שלט לא עובדות עם סמסונג).

חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי את המוד לתיקון הקול לS3 . אתה יכול לשלוח לי קישור בבקשה ,לינק, משהוא..... אני אשמח מאוד!!!! נ.ב . זה ידוע שהמעבד הקולי של אפל יותר טוב מי של סמסונג בהרבה וזה כל פעם מבעס לי תתחת , כי אני חובב מוזיקה !!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית