הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מזל טוב ליונתן kotzer רופא MD מוסמך

מדהים כמה אדם שלא מכירים במציאות. יכול להפוך את החיים שלכם. אני זוכרת איך הגעתי לפה כבשה קטנה מפחדת לאכול אחרי שש בערב ופוחדת נואשות מלחם, אשכרה מאמינה לכל מיתוס שקיים בעולם. תודה על כל הסדר,עצות,ניפוץ מיתוסים ושענית בכל כך רצינות פעם אחר פעם למרות החפירות המטורפות ממני, אין כמוך! תודה על כל העזרה,ללא ספק מגיע לך:rolleyes-71:
ריגשת חח

מזל טוב.
אז אתה חוזר לארץ?
כרגע זה לא על הפרק, מנסה להתקבל להתמחות איפה שכתבתי את התזה שלי, אחד המקומות הטובים בעולם לאורטופדיה

@kotzer עושה התמחות?
כן, אבל זה בתקווה יהיה רק שנה הבאה, פה כניסה להתמחות זה משהו ארצי עם מבחן כניסה, ומתחילים התמחויות רק בדצמבר.
גם ככה צריך לעשות סטאז', את מבחן ההתמחות, ולכתוב את המחקר שלי בינתיים

בוא למשחטה ותראה את זה בלייב
מעדיף לאכול מיסלי עד אחרון ימיי מאשר לחזות במחזה הנוראי הזה.
האמת יש לי מורקים על כבשים ושחיטות, אבל זיבלנו מספיק את הפוסט, בהזדמנות

כל הכבוד!
החלטת ללמוד באיטליה בגלל תנאי הקבלה הקשים כאן בארץ ללימודי רפואה?
איזה קשיים היו לך באמצע הדרך?
אשמח אם תענה על השאלות, ואני מאחל לך הרבה בהצלחה בכל מה שתעשה.

החלטת ללמוד באיטליה בגלל תנאי הקבלה הקשים כאן בארץ ללימודי רפואה?
כן, לא הייתי תלמיד טוב בכלל בתיכון והצלחתי רק במקצועות שעניינו אותי, אז בשביל להגיע לסכם הרצוי הייתי צריך להשקיע לפחות שנתיים בשביל אולי להגיע לרף המינימלי, אבל ידעתי שאם אני אשקיע אני מתקבל בניסיון הראשון באיטליה, וזה מה שקרה

איזה קשיים היו לך באמצע הדרך?
לא חסרים - שפה, להיות רחוק מהמשפחה וחברים וכתוצאה לאבד הרבה חברים מהארץ, לחיות במדינה זרה ולא להבין הרבה מהתרבות המקומית ולקח שנים עד שנטמעתי כמו שצריך, הלימודים כמובן קשים מאוד, ועוד הרבה דברים

כן, לא הייתי תלמיד טוב בכלל בתיכון והצלחתי רק במקצועות שעניינו אותי, אז בשביל להגיע לסכם הרצוי הייתי צריך להשקיע לפחות שנתיים בשביל אולי להגיע לרף המינימלי, אבל ידעתי שאם אני אשקיע אני מתקבל בניסיון הראשון באיטליה, וזה מה שקרה

לא חסרים - שפה, להיות רחוק מהמשפחה וחברים וכתוצאה לאבד הרבה חברים מהארץ, לחיות במדינה זרה ולא להבין הרבה מהתרבות המקומית ולקח שנים עד שנטמעתי כמו שצריך, הלימודים כמובן קשים מאוד, ועוד הרבה דברים

תודה רבה על התשובה.
הדרישות קבלה ללימודים באוניברסיטאות כאן בארץ הם פשוט אבסורד, מתי מישהו ישים לזה סוף?
כל הכבוד שסיימת תואר ברפואה ועוד בארץ אחרת עם קשיי שפה וכ'ו, באמת שאפו.
לא קל לעזוב את הכל בארץ ולנסוע ללמוד בחו''ל.

כשהגעת היית דובר איטלקית? ומאיפה הרעיון דווקא לאיטליה?

מזל טוב @kotzer ההשקעה השתלמה והיום אתה ד״ר (לא סקאם) מוסמך לרפואה (MD).

כבוד שיש לנו מנהל פורום רופא ותודה על התרומה לאתר במשך השנים 👑
וואי @kotzer אתה מלך!!!
כל פעם עונה עם ידע אדיר ותמיד מכבד את כל מי ששואל ואת כל החברים בפורום.
למדתי ממך המון המון המון!
אני בטוח שתהיה רופא תותח!!!
המון בהצלחה אחי

הדרישות קבלה ללימודים באוניברסיטאות כאן בארץ הם פשוט אבסורד, מתי מישהו ישים לזה סוף?
זה לא הולך להשתנות כי בארץ אין כמעט פקולטות לרפואה וגם אם היו אין מספיק בתי חולים או מחלקות כדי להדריך את כולם, ככה שתנאי הקבלה תמיד יהיו גבוהים

כשהגעת היית דובר איטלקית?
בשנה לפני למדתי איטלקית

מאיפה הרעיון דווקא לאיטליה?
אחלה מדינה לחיות בה, ריאליסטי להתקבל ושכר הלימוד דומה לארץ ולא מוגזם

זה לא הולך להשתנות כי בארץ אין כמעט פקולטות לרפואה וגם אם היו אין מספיק בתי חולים או מחלקות כדי להדריך את כולם, ככה שתנאי הקבלה תמיד יהיו גבוהים
שתדע שזה לא רק ברפואה , זה ברוב המקצועות בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית