הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה, נאלצתי להפסיק אימון באמצע

• פותח/ת השרשור Fax
  • פורסם בתאריך

Fax

משתמש פעיל
369
11
נק' מוניטין:
41
369
11
הרגע חזרתי מאימון, הלכתי אחרי בית ספר, בבוקר אכלתי תפוח ושתיתי כוס מים.
עשיתי חימום כמו שאמרו לי 5 דקות ריצה על 10 קמ"ש
התחלתי עם לג פרס 15X2 80KG, כפיפות ברך ופשיטת ברך 15X2 45KG משיכת פולי עליון בישיבה 15X2 40KG, חתירה 15X2 27.2KG
עוד כמה תרגילים ליד ולחזה ופשוט נשברתי, החלתי להרגיש חולשה רצינית הלכתי לשתות אחרי כל סט, הרגשתי משהו באוזניים וכשניסיתי לדבר שמעתי את עצמי מוזר ואנשים לא הבינו אותי. מרגיש כמו באמת 0% סוללה.

הבעיה של הכאב הזה התחילה אצלי לפני שנתיים באמצע אימון אתלטיקה ומאז אני סובל ככה, לא מסוגל לבצע פעילות שכל אדם ממוצע שלא עשה ספורט יצליח. אני כל החיים עשיתי פעילות גופנית... עשיתי בדיקות וכו' וגילו שיש לי ירידת לחץ דם וכנראה זה מה שגורם לחולשה המציקה הזו. בשנים האחרונות גבהתי הרבה, אולי בגלל זה. את הפרופיל הצבאי קבעו לי קרבי אחרי שהבאתי להם את התוצאות של הבדיקות, עם סעיף של הסינקופה ( כמעט התעלפות )

מישהו חווה דבר כזה? מה אני יכול לעשות כדי לעלות את לחץ הדם? אולי להוריד משקלים בתוכנית שנתנו לי במכון ולהוריד את מספר החזרות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית