ייעוץ איך להתקדם בחיטוב?

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
עוד חודש מתחיל חיטוב, כנראה מסיים מאסה עם המשקלים (הכל ל5) - דדליפט 180, סקוואט 162.5, בנצ' 115, פרס 70, מתח עם 35 קילו.
מחטב עם גרעון רגיל, יש מצב להתחזק ולעלות במשקלים גם בחיטוב ואיך לעשות את זה? כרגע עולה על בסיס שבועי בתכנית מונפצת שאני משלב עם הצבא.

תגיד מה התוכנית שאתה עושה כרגע ואיך הייתה ההתקדמות בה בשלושת השבועות האחרונים, ויהיה בסיס טוב יותר להכנת תוכנית לחיטוב. בגדול אני לא אחדש לך הרבה - פחות נפח יותר עצימות, אבל "פחות" ו"יותר" זה יחסי - ככה שצריך לדעת מה התוכנית שעבדת בה עד עכשיו (וכמובן מה התוצאות שלה מבחינת התקדמות במשקלי עבודה ומשקל גוף).

• פותח/ת השרשור
כרגע אני עושה סוג של טקסס, רק שאני מתקדם בחמישיות, והאימון נפח שאני עושה הוא אימון בעצימות נמוכה יחסית עם תרגילים מונפצים כי הוא מתבצע בבסיס (סקוואט עם 2 אנשים או ספרינטים/לחיצה במכונה או מקבילים/מתח או חתירה במכונה).

שני (אימון חרטא), חמישי ושבת אימונים, בנוסף בחמישי ושישי אימוני MMA (עצימים).

בשלושת השבועות האחרונים בגדול הייתה התקדמות של 2.5 בכל תרגיל בשבוע, בבנצ' ופרס נתקעתי קצת.
עלייה של 2 קילו משקל גוף בחודש בערך יחסית נקי (מבחינת תוצאות לא אוכל), משקל גוף כרגע 93.

האימונים שלך קצת בלאגן אז מסובך לקבוע בדיוק - אבל תתחיל ב70% נפח ממה שאתה עושה תוך כדי שמירת העצימות (אלא אם אתה הולך להכנס לגירעון גדול מאוד) ותראה מה קורה אחרי שבוע-שבועיים, תשנה בהתאם.
ואם יוצא אימון MMA חריג מבחינה פיזית אז באותו שבוע תתאים את שאר האימונים אליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית