הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה קצת התקדמות

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
אז והיום

בעוד חודש חיטוב ב"ה.

קבצים מצורפים

• DSC_0442.JPG
    DSC_0442.JPG
    KB 56.8 · צפיות: 375
  • אביעד מכון 002.JPG
    אביעד מכון 002.JPG
    KB 43.4 · צפיות: 314
רואים הבדל משמעותי
במיוחד שבתמונה בהתחלה אתה נראה כמו ג'אפר

עלייה מטורפת בשנה וחצי - כמה ק"ג בדיוק ?

רואים גם בלי חיטוב שיפור עצום.

• פותח/ת השרשור
עלייה מטורפת בשנה וחצי - כמה ק"ג בדיוק ?

רואים גם בלי חיטוב שיפור עצום.

התחלתי להתאמן ב83 קילו.

סה"כ סייקל ראשון עשיתי - דקה+סוסטנון עוד כשלא ממש הבנתי מי נגד מי - עליתי עד 87.5
עשיתי בין לבין איזה ניסיון עם טרן אבל רק שלוש זריקות - אבל הוצאתי ממנו 3 קילו בזמן הזה שנשארו איתי .
בין לבין התאמנתי טבעי הגעתי ל93 קילו
ולפני כחודש וקצת התחלתי סייקל שני רציני של אנטט ובולדנון - כשבינתיים הצלחתי להגיע ל97.5, אני מקווה לסגור ל100 עד הסוף.

וזהו סייקל הבא אני מתכנן בסביבות יולי, עד אז חיטוב והתאוששות רגיל - אולי קלן, אולי קצת DNP (לא ביחד כמובן). נראה כבר.
מקווה להתחיל בסביבות יולי סייקל מסה על 9% שומן או פחות. סייקל הבא כבר יהיה רק חומרים קצרים ל6-8 שב' לא יותר.

זה בגדול.

הייתי אומר שיש הבדל בין DNP לקלן. (הכנסת אותם באותו המשפט)

• פותח/ת השרשור
הייתי אומר שיש הבדל בין DNP לקלן. (הכנסת אותם באותו המשפט)

חח כן.
אני חושב שDNP הוא יותר כמו סיפורי רפאים מאשר מפחיד באמת - אני קורא עליו המון המון בחו"ל והוא מאוד פופלרי שם.
אמנם לא פופולרי כמו קלן או דברים אחרים, אבל יש לו מקום של כבוד ואני רואה שינויים עצומים בסייקל של 14 יום איתו.
אני כרגע הזמנתי לי, בינתיים ישב אצלי במדף עד שאני אחליט להתעסק איתו.

התכנון הוא להתחיל טבעי, לשלב קלן בשלב יותר מאוחר עם קטוטיפן לאיזה חודש ככה ואז לראות איפה אני עומד.
רציתי לפחות לנסות DNP במינון נמוך של 200 מק"ג למשך שבוע בסוף החיטוב כדי לראות מה אני מוציא איתו.

בכל אופן, אשתף את כולם בתוצאות שלו אם ו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית