הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לכוח מתפרץ וניתור

nbalive7

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
שלום אני בן 16 וחצי מרים 110 ק''ג פול סקאווט ,100 ק'ג דדליפט , אני רוצה תוכנית כוח תגם תהיה כוח מתפרץ ותחזק לי את כל הגוף ודגש על רגליים בהתפרצות.

אני מכיר את SS מומלץ? איזה תרגילים לרגליים הכי טובים לניתור? פול סקאווט, חצי סקאווט, האק סקאווט, אקספלוסיב סקאווט , ?

איזה תזונה אני צריך במהלך האימונים ?

תודה

• פותח/ת השרשור
תוכנית לכוח וניתור

שלום אני בן 16 וחצי מרים 110 ק''ג פול סקאווט ,100 ק'ג דדליפט , אני רוצה תוכנית כוח תגם תהיה כוח מתפרץ ותחזק לי את כל הגוף ודגש על רגליים בהתפרצות.

אני מכיר את SS מומלץ? איזה תרגילים לרגליים הכי טובים לניתור? פול סקאווט, חצי סקאווט, האק סקאווט, אקספלוסיב סקאווט , ?

תודה

יש לך בסיס לא רע,
מה הגובה שלך ומשקל הגוף?
בכל מקרה תמשיך בתוכנית כוח עד שתגיע לסקוואט ודדליפט 3 פלטות, שזה הבסיס
ואז תוסיף גם דברים ספציפיים, אין לי מספיק ניסיון בזה בשביל להמליץ אבל כל הבוקס ג'אמפ, פליאומטריים וכו' צפויים לעשות עבודה טובה.
מבחינת איזה סוג סקוואט - LB
ודדליפט קלאסי
מבחינת תזונה, באופן כללי מאוד - לרוב ענפי הספורט שדורשים ניתור ויציאה מהמקום (כמו כדורסל למשל) אם אתה נניח 1.70 אתה צריך להתאזן באיזור ה80 קילו על אחוז שומן 11%-14%. תגיד מה הגובה והמשקל שלך ויהיה אפשר להגיד לך על איזה מאזן להיות. אם אתה שוקל 60 קילו על 1.70 אתה צריך לגדול, אם אתה שוקל 100 קילו על 1.70 אתה צריך לרדת במשקל.

• פותח/ת השרשור
יש לך בסיס לא רע,
מה הגובה שלך ומשקל הגוף?
בכל מקרה תמשיך בתוכנית כוח עד שתגיע לסקוואט ודדליפט 3 פלטות, שזה הבסיס
ואז תוסיף גם דברים ספציפיים, אין לי מספיק ניסיון בזה בשביל להמליץ אבל כל הבוקס ג'אמפ, פליאומטריים וכו' צפויים לעשות עבודה טובה.
מבחינת איזה סוג סקוואט - LB
ודדליפט קלאסי

גובה 182 משקל 79

מבחינת תזונה, באופן כללי מאוד - לרוב ענפי הספורט שדורשים ניתור ויציאה מהמקום (כמו כדורסל למשל) אם אתה נניח 1.70 אתה צריך להתאזן באיזור ה80 קילו על אחוז שומן 11%-14%. תגיד מה הגובה והמשקל שלך ויהיה אפשר להגיד לך על איזה מאזן להיות. אם אתה שוקל 60 קילו על 1.70 אתה צריך לגדול, אם אתה שוקל 100 קילו על 1.70 אתה צריך לרדת במשקל.

גובה 181 משקל 79

תודה

אם תעשה SS עם Power Clean, אתה גם תתחזק וגם תשפר את הכוח המתפרץ.

ב- SS עושים סקוואט, שזה אומר שובר מקביל. לא חצי, לא רבע, לא 1/11 או גרסאות אחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית