הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן בגוף ועצה בנוגע ל ss

Hai Dahan

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
היי אודה לכם אם תוכלו להעריך את אחוז השומן שלי בגוף אני מתאמן כחודש לאחר שנה וחצי שלא התאמנץי . גובה -1.85 משקל -70

ארצה גם לדעת האם כדאי להתחיל ss מאסה או חיטוב ואז.
תודה רבה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 23.8 · צפיות: 260
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 35.1 · צפיות: 305
הייתי אומר 12%~
אבל מסת שריר אפסית, זמן טוב להתחיל מסה עם SS.
אין טעם לחטב, אתה תראה כמו שלד.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, יש לי בצד המון שומן שמצטבר לכיוון הגב So Called צדדים מזה אני חושש לעלות הרבה מאסה כי הם יגדלו בהתאם.

קבצים מצורפים

• 123.jpg
    123.jpg
    KB 5.3 · צפיות: 208
תודה רבה, יש לי בצד המון שומן שמצטבר לכיוון הגב So Called צדדים מזה אני חושש לעלות הרבה מאסה כי הם יגדלו בהתאם.

ירד בחיטוב לא נורא אחי , אני התחלתי מסה עם כרס על 12-13 אחוז שומן.

מה אם גם תעבוד על בטן תחתונה חזק השריר יגדל ויכול ליצור צורה שונה , זה מה שקרה אצלי.

• פותח/ת השרשור
אבל אני מתחיל ss הבנתי שלא מומלץ לעלות בנפח של התוכנית ואין שם עבודה ספיציפית על הבטן התחתונה.

• פותח/ת השרשור
אני כבר אחרי fbw וחודש של ab ולא רואה תוצאות , לכן אני רוצה להחליף תוכנית גם קיבלתי עליה המון המלצות .

אני כבר אחרי fbw וחודש של ab ולא רואה תוצאות , לכן אני רוצה להחליף תוכנית גם קיבלתי עליה המון המלצות .

עשית חיטוב לפני? למה לא התקדמת , לא היה עלייה במשקלים?

חודש גם לא כזה מספיק בשביל לראות תוצאות במיוחד ב AB לפי מה שאני יודע SS סתם ינפח אותך ויגרום לחוסר פרופרציה.

נסה לדבר עם המאמן במכון.

נראה לי שעדיף שקודם תעלה במאסה ורק לאחר כמה חודשים תתחיל לחטב, נכון לעכשיו אין לך מה לחטב

• פותח/ת השרשור
למרות העליה במשקלים שהיא סבירה אין אפילו התחלה של תוצאות אולי טיפה הבלטה. השאלה היא איך כדאי להמשיך רבים אומרים שss זה הפתרון בשבילי והמאמנים במכון אין להם מושג.למה אתה חושב שזה יצור חוסר פרופורציה. והאם זה מבוסס על איזשהו מחקר?

למרות העליה במשקלים שהיא סבירה אין אפילו התחלה של תוצאות אולי טיפה הבלטה. השאלה היא איך כדאי להמשיך רבים אומרים שss זה הפתרון בשבילי והמאמנים במכון אין להם מושג.למה אתה חושב שזה יצור חוסר פרופורציה. והאם זה מבוסס על איזשהו מחקר?

זה נראה בכל מיני תמונות , אבל אם אתה כל כך רוצה לעשות SS אז תעשה אבל זה גם דורש אכילה מרובה.

• פותח/ת השרשור
טוב המון תודה! אין מה לדבר על אכילה אני מסוגל להגיע לתפריטים של 3500 קלוריות ביום בלי זבל עם חדר אוכל טוב של הצבא;]
אודה לעוד תגובות

עשית חיטוב לפני? למה לא התקדמת , לא היה עלייה במשקלים?

חודש גם לא כזה מספיק בשביל לראות תוצאות במיוחד ב AB לפי מה שאני יודע SS סתם ינפח אותך ויגרום לחוסר פרופרציה.

נסה לדבר עם המאמן במכון.

ההודעה שלך מלאה בשטויות אבל בשורה האחרונה הגזמת

ההודעה שלך מלאה בשטויות אבל בשורה האחרונה הגזמת

אני לא אומר שיש בזה דבר רע , לגבי ה AB אני מדבר מניסיון.

למה לא לדבר עם המאמן במכון? יש כאלה שהם אכן רציניים והשקיעו בפיתוח גוף כל החיים שלהם ויודעים על מה הם מדברים פשוט צריך לזהות אותם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בבקשה אל תהפכו את זה לפוסט סתמי , אפשר תשובה קונקרטית? כבר התרגשתי שיועץ הגיב.

כל תוכנית של מתחילים תיהיה טובה לך SS - West side for skinny basterds - HCT 12
אתה פשוט צריך לבחור מה שיותר טוב לך ומה שיותר מתאים לך - בסופו של יום כל תוכנית תביא תוצאות מה שאתה צריך זה לאכול הרבה (לעקוב אחרי קלוריות וחלבון יום יום) ולעשות את התוכנית איך שהיא כתובה בלי תופסות ושינויים משלך.
בקשר למדריך בחדר כושר - מניסיון שלי אין להם מושג מה הם עושים אל תתן להם לבנות לך תוכנית - תיקח תוכנית מוכרת שפשוט עובדת, תזכור שעבודה קשה והתמדה זה יותר חשוב מאיזה תוכנית אתה עושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית